• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۰۶۰۵
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
آذربایجان غربی » اقتصادی

برگزاری هشتمین کاروان ترویج بهره‌وری ویژه الگوی کشت ملی در میاندوآب

پویش ملی ایرانیان برای امنیت غذایی در قالب هشتمین کاروان ترویج بهره‌وری ویژه الگوی کشت ملی (سنجش، پایش و مدیریت خاک) همزمان با روز جهانی خاک و بیمه با حضور معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی، محققین مرکز تحقیقات کشاورزی، تشکل‌های بخش کشاورزی، مددکاران ترویجی و کشاورزان پیشرو، در شهرستان میاندوآب برگزار شد.

برگزاری هشتمین کاروان ترویج بهره‌وری ویژه الگوی کشت ملی در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این کاروان ترویجی رضا مقدم مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، با اشاره به اهمیت حفاظت از خاک، گفت: تأمین امنیت غذایی، رسالت اصلی جهاد کشاورزی است و صیانت از خاک بعنوان مهمترین بستر تولید محصولات کشاورزی، ضرورتی انکار ناپذیر و از اولویت‌های جهاد کشاورزی است.

وی "جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی، توسعه کشاورزی حفاظتی، افزایش مواد آلی خاک بویژه جلوگیری از سوزاندن بقایای گیاهی در راستای حفظ مواد آلی و میکروارگانیسم‌های خاک، کنترل فرسایش خاک و کاهش آثار تخریبی عوامل فرساینده، پایش مستمر منابع خاک، جلوگیری از آلودگی خاک به فلزات سنگین از طریق کاهش مصرف سموم کشاورزی و دفع اصولی پساب‌ها و پسماند‌های شهری و صنعتی" را از مهمترین راهکار‌های حفظ و مدیریت منبع خاک برشمرد.

حیدر عزیزی محقق مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجانغربی نیز در این کاروان ترویجی با اشاره به اهمیت اصلاح الگوی کشت گفت: مهمترین اهداف اصلاح الگوی کشت در منطقه، افزایش بهره وری، ارتقای عملکرد در واحد سطح و پایداری تولید محصولات کشاورزی است. 

وی افزود: با توجه به محدودیت در منابع آب و خاک، رعایت اصول بهزراعی و به نژادی از جمله استفاده از بذور گواهی شده، تنظیم PH خاک، استفاده از آرایش کشت مناسب و تغذیه اصولی تأثیر مستقیم در افزایش عملکرد محصولات کشاورزی دارد.

در ادامه مریم ادهم نماینده صندوق بیمه محصولات کشاورزی میاندوآب به ارائه مطالبی در خصوص مزایای بیمه محصولات کشاورزی، موارد تحت پوشش بیمه، تاب آوری و مدیریت مخاطرات کشاورزی پرداخت.

گفتنی است در خاتمه پس از برگزاری جلسه پرسش و پاسخ، شرکت کنندگان در این سازه ترویجی از مزرعه گندم کشت شده رویِ پشته که با هدف مدیریت مصرف آب در اراضی روستای حاجی بهزاد کشت شده، بازدید کردند.

در این بازدید ترویجی سلیمان محمدی محقق مرکز تحقیقات کشاورزی میاندوآب به ارائه مطالب علمی و توصیه‌های فنی درخصوص مزایای کشت گندم روی پشته، تغذیه خاک و روش‌های مدیریت مصرف آب در مزارع گندم پرداخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف۱۸۵ قطعه شیء تاریخی درنَرماشیر
معرفی برگزیدگان ۳ جشنواره فرهنگی کودک در رشت
مراسم شهادت امام سجاد (ع) در کشمیر
موضع قاطع نخست وزير عراق در حمايت مجدد از ايران
تاکید مالزیائی‌ها بر رد سفیر پیشنهادی ترامپ
آتش سوزی در جنگل‌های ترکیه
تشدید دردسر‌های ترامپ
سفر معاون وزیرخارجه به نیویورک
۲۵ محرم، سالروز شهادت پیام رسان نهضت عاشورا، امام سجاد (ع)
برخورد پژو پارس با نیوجرسی وسط جاده در فریمان
پیگیری ابعاد حقوقی تجاوز دشمن صهیونی
پیام تسلیت آیت الله سید علی اصغر دستغیب در پی شهادت سرلشکر شهید غیب پرور
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
افتتاح نمایشگاه فردخت در میامی
برگزاری نشست شورای هماهنگی ارزش های دفاع مقدس لرستان
دیواری کوتاه برای مقابله با باد‌هایی بلند
افزایش ۴ درصدی مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
برای سفر اربعین ثبت نام بیش از ۲۶ هزار نفر در خراسان رضوی
روستای تاریخی فهرج، در راه یونسکو
پیمایش رشته کوه دنا در ۲ روز و صعود به ۴۰ قله
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)