• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۲۰۶۹
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۹
اجتماعی » محیط زیست

مخالفت محیط زیست با ورود پسماند سایر استان‌ها به سایت آرادکوه

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت:با ورود سازمان حفاظت محیط زیست و هماهنگی استاندار و دستگاه قضایی شهرستان ری، جلوی ورود پسماند‌های استان مازندران به سایت دفن پسماند آرادکوه گرفته شد.

 

***مخالفت محیط زیست با ورود پسماند سایر استان‌ها به سایت آرادکوه /// عکس بی کیفیت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حسن عباس نژاد گفت: با توجه به مشکلات فعلی سایت دفن پسماند، امکان دفن زباله بیش از حد تعریف شده در آن وجود ندارد.
وی گفت: با ورود محیط زیست و براساس تصمیمات نشست فوری مسئولان استان و شهرستان ری درخصوص جلوگیری از ورود پسماند از استان مازندران به سایت دفع پسماند آرادکوه، پیش بینی لازم برای توقف و توقیف خودرو‌های حمل زباله از این استان با قید فوریت به پایان رسید.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: طی روز‌های اخیر خبر انتقال پسماند از استان مازندران به سایت دفع پسماند آرادکوه باعث تشویش افکار عمومی بویژه شهروندان شهرستان ری و پیگیری و مطالبه گری سازمان حفاظت محیط زیست و بویژه اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران به عنوان مرجع نظارتی و دبیر کارگروه مدیریت پسماند استان در کنار سایر دستگاه‌های مسئول و متولی شد.

وی با بیان اینکه هیچگونه هماهنگی قبلی در این رابطه با محیط زیست صورت نگرفته است، افزود: متولی تصمیم گیری در این خصوص، کارگروه مدیریت پسماند بوده و باید این موضوع بطور رسمی در کارگروه مربوطه مطرح و بر مبنای مصوبات اقدام می‌شد.
عباس نژاد با تاکید بر اینکه پذیرش پسماند از سایر استان‌ها مغایر با پهنه بندی مصوب استانداری تهران درخصوص ورود پسماند به سایت آرادکوه است، گفت: از آنجایی که روزانه حجم وسیعی از پسماند تهران، ری و شمیرانات وارد این سایت شده و این موضوع مشکلات جدی و عدیده محیط زیستی را به همراه داشته و از سوی دیگر سایت دفع پسماند آرادکوه خود نیز دارای مشکلات محیط زیستی است، سیاست‌های اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران بر کاهش میزان ورودی روزانه پسماند و مدیریت صحیح و اصولی وضع موجود، تاکید دارد.

این مقام مسئول ضمن قدردانی از اقدام به موقع مسئولان قضایی استان، بیان داشت: اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران به محض اطلاع از موضوع، اقدام قانونی را در دستور کار خود قرار داده و در این راستا پرونده قضایی تشکیل و به مرجع قضایی ارجاع شده است.
عباس نژاد در ادامه با اشاره به اینکه طی انجام هماهنگی‌های لازم، بلافاصله بازدید میدانی از سایت مذکور به همراه مرجع قضایی و مسئولان محلی به انجام رسید، اظهار داشت: نیرو‌های اجرایی این اداره کل با همکاری متولیان امر در شهرستان ری، طی شب‌های گذشته اقدام به برقراری گشت شبانه مشترک به منظور رصد و کنترل خودرو‌های حامل پسماند به مرکز دفع پسماند آرادکوه داشته که موردی دال بر ورود پسماند از استان‌های مجاور به این سایت مشاهده و گزارش نشد.

وی گفت: با توجه به معضلات محیط زیستی شهرستان ری بویژه موضوع پسماندها، لازم است هرگونه اقدامی با هماهنگی قبلی و بر اساس قانون، ضوابط و دستورالعمل‌های جاری انجام پذیرد.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران افزود: در راستای مقابله با آلودگی محیط زیست و حفظ سلامت عمومی در استان، هیچ‌گونه تسامحی با کسانی که سلامت مردم و محیط زیست را به خطر می‌اندازند، نخواهیم داشت و برابر قانون با متخلفان برخورد خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)