• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۳۹۸۴
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱
خوزستان » سیاسی
امام جمعه موقت اهواز؛

رئیس جمهور به شرایط معیشتی مردم و گرانی‌های افسارگسیخته توجه کند

حجت الاسلام و المسلمین اخوان گفت: شرایط معیشت بیشتر مردم خوب نیست و رئیس جمهور باید به مسأله گرانی‌های افسارگسیخته توجه کند.

رئیس جمهور به شرایط معیشتی مردم و گرانی‌های افسارگسیخته توجه کند

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین مهدی اخوان در خطبه‌های نماز جمعه امروز، ۹ آذرماه ۱۴۰۳، با توصیه به رعایت تقوای الهی و تسلیت ایام فاطمیه گفت: این بانوی بزرگوار نقش کلیدی در حرکت رسالت و تقویت این حرکت داشته است. ایستادگی، مقاومت و ایمان امیرالمومنین (ع)، مرهون مقاومت و ایستادگی حضرت فاطمه (س) است. هدایت بشر بعد از فاطمه زهرا (س) مرهون تربیت نسلی است که ایشان تربیت کرده است.

وی افزود: بشریت، مرهون فاطمه زهرا (س) این بانوی ارزشمند است که نسل عامل هدایت بشریت را تربیت کرد.

حجت الاسلام و المسلمین اخوان با اشاره به نقش حضرت زهرا (س) در ابعاد مختلف ادامه داد: حضرت فاطمه (س) در صحنه دفاع از ولایت کوتاه نیامد و برای اثبات حق و ولایت از جهاد تبیین دست برنداشت.

امام جمعه موقت اهواز با اشاره به دهم آذرماه روز شهادت آیت‌الله سید حسن مدرس که در تقویم روز مجلس نام‌گذاری شده است، اضافه کرد: نمی‌شود سیاست را از تدین جدا کرد و این دو با هم گره خورده‌اند. شهید سید حسن مدرس الگوی بسیار خوبی برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی است. وی شخصیتی بسیار والا داشت و در آن خفقان از اصول خود عقب‌نشینی نکرد.

خطیب نماز جمعه اهواز می‌گوید: نمایندگان ما بدانند مجلس انقلابی نماینده انقلابی می‌خواهد و باید پای انقلاب بایستند و مطالبه مردم از آنها این است که پای انقلاب باشند. نمایندگان، هیچ مصلحتی را بالاتر از انقلاب، نظام و ولایت خدا نبینند.

وی با تذکر نسبت به گرانی‌های افسارگریخته در کشور گفت: شرایط معیشت بیشتر مردم خوب نیست، رییس جمهور باید ابتدا نگاهی به شعار‌های خود که یکی از آنها گره‌گشایی از وضعیت معیشت بود را ببیند و باید مسأله گرانی را حل کند.

حجت الاسلام و المسلمین اخوان افزود: ضعفای جامعه در سختی هستند. از رییس جمهور و دولتمردان می‌خواهیم بر کارآمدی مسئولان متمرکز شوند. بگومگو‌های جناحی به درد نمی‌خورد و باید بر حل مشکل اقشار کم درآمد و بیکار متمرکز شد و مهم‌ترین مسائل، اشتغال و گرانی هستند.

وی با اشاره به دیدار بسیجیان با مقام معظم رهبری و فرمایشات ایشان در این راستا عنوان کرد: پدیده بسیج، اصیل و ماندگار است و این روحیه در تمام جهان شکل گرفته است. ایشان فرمود بسیجی آرمان و هدف و اعتقاد به توانایی دارد و از مرگ نمی‌ترسد و به شهادت اعتقاد دارد و بسیجی ایرانی معتقد است که صهیونیست را از بین خواهد برد.

حجت الاسلام و المسلمین اخوان ادامه داد: ایشان تاکید کرد بسیجی باید روز به روز تقویت شود که یکی از این بخش‌ها، حوزه سیاسی است و ما بسیجیان در مقابل آمریکا محکم می‌ایستیم. ملت ایران نه اهل پذیرش استبداد است و نه زیر بار نقشه‌های شوم برای هرج و مرج می‌رود.  ایجاد اغتشاش به واسطه ایادی داخل و کشور‌های منطقه، خوابی است که دیگر هیچ وقت برای آنها تعبیر نخواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین اخوان با تبریک روز نیروی دریایی ادامه داد: بازدارندگی نیروی نظامی در کشور موجب آرامش و آسایش است و قدردان همه آنها هستیم.

وی با اشاره به مسائل لبنان و غزه اضافه کرد: دشمن در غزه و لبنان پیروز نشد و نخواهد شد. دشمنان بدانند بمباران بیمارستان، مدارس، اجتماعات مردمی و منازل، پیروزی نیست و اینها جنایت‌های جنگی است. صهیونیست‌ها جرات ایستادن مقابل حماس و حزب‌الله را ندارند و خانه‌های مردم را ویران می‌کنند. اسرائیل و حامیانش همه با هم شکست خوردند و عقب‌نشینی آنها نشانه شکست است.

امام جمعه اهواز عنوان کردد: دشمنان هیچ پیشرفتی نداشتند و یک وجب از خاک غزه یا لبنان را تصاحب نکردند. اسرائیل مسلح است، اما نمی‌تواند پیشروی کند و او و حامیانش در جهان شکست خوردند.

وی گفت: حکم دستگیری جانیانی مانند نتانیاهو صادر شده است، اما حضرت آقا فرمود این حکم کافی نیست و باید حکم اعدام نتانیاهو و وحشیانی مانند او صادر شود.  

حجت الاسلام و المسلمین اخوان افزود: آتش‌بس نشانه پیروزی حزب‌الله لبنان و سیاست‌های درست جبهه مقاومت و دیپلماسی صحیح ایران است و این را به مردم لبنان که برای چندمین بار است از استقامت نتیجه می‌گیرند، تبریک می‌گوییم.

خطیب نماز جمعه اهواز ادامه داد: نتانیاهو گفته این آتش‌بس برای تمرکز بر موضوع ایران است، با قدرت می‌گوییم غلط زیادی ممنوع است و اگر رژیم صهیونیستی دست از پا خطا کند به فرموده آقا، ما بسیجیان ایران برای ریشه‌کنی اسراییل آماده هستیم و در مقابل اسراییل با قدرت و با سینه‌های سپر می‌ایستیم.

وی گفت: از همه مسئولان سیاسی و نظامی انتظار داریم با انجام عملیات طوفان الاقصی ۳ که نزدیک است، رژیم صهیونیستی را سر جای خود بنشانند.

حجت الاسلام و المسلمین اخوان اضافه کرد: کمک به مردم غزه و لبنان واجب عینی است و باید هر چه در توان داریم به آنها کمک کنیم. جمعیت زیادی از مسلمانان در جهان آواره شده‌اند و نیاز به کمک دارند بنابراین از همه مردم می‌خواهیم کمک‌ها استمرار داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)