• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۶۶۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
خوزستان » اجتماعی

بهره مندی ۱۰۶ هزار و ۶۱۳ توان یاب از خدمات بهزیستی خوزستان

مدیر کل بهزیستی خوزستان گفت: ۱۰۶ هزار و ۶۱۳ معلول از خدمات بهزیستی استان استفاده می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مهران کریمیان امروز دوشنبه (۱۲ آذر) در نشست با تحریریه خبر خوزستان افزود: از روز شنبه دهم آذر ماه هفته  معلولان با شعار توسعه نقش افراد دارای معلولیت، الهام بخش آینده‌ای فراگیر و پایدار در استان خوزستان آغاز شده است و تا روز شانزدهم آذرماه ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های مختلفی از جمله برگزاری همایش معلولان، تور رسانه‌ای بازدید از مراکز توانبخشی و نشست‌های تشکلات و انجمن‌های معلولان استان در این هفته برگزار شده است، ادامه داد: افتتاح طرح‌های مسکن ویژه معلولان و چند پروژه دیگر از جمله برنامه‌های هفته معلولان در خوزستان می‌باشد.

اشتغال زایی برای معلولان 

مدیر کل بهزیستی خوزستان یکی ازمهمترین اقدامات این سازمان مهارت آموزی و ایجاد اشتغال برای معلولان دانست و بیان کرد: با همکاری سازمان   آموزش فنی و حرفه‌ای و موسسات خیریه در جهت اموزش معلولان برنامه‌های  خوبی در دستور کار قرار گرفته است.

کریمیان با بیان اینکه در سال گذشته به سه هزار نفر از معلولان استان تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی اشتغالزایی پرداخت شده است، اظهار کرد: در سال جاری این میزان تسهیلات به ۱۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

وی ادامه داد: همچنین سازمان و موسساتی که یکی از معلولان زیر پوشش بهزیستی را جذب کنند علاوه بر پرداخت بیمه تسهیلات اشتغالزایی نیز به آنها داده خواهد شد.

اجرای قانون حمایت از معلولان، مطالبه توان یابان

مدیر  کل بهزیستی خوزستان یکی از مطالبه جدی توان یابان اجرای قانون حمایت از معلولان می‌باشد که در سال ۱۳۹۶ به تصویب رسید که از جمله مفاد این قانون مناسب سازی محیط، افزایش مستمری است،  گفت: در سال‌های اخیر مستمری افراد زیر پوشش بهزیستی افزایش خوبی داشته است. همچنین علاوه بر این به خانواده‌های دارای چند معلول حق پرستاری نیز پرداخت می‌شود.

کریمیان عنوان کرد: علاوه بر مشکل حرکت در خیابان‌ها، معابر و ادارات مختلف برای تردد معلولان، مراجعات به مراکز درمانی همچون دندانپزشکی‌ها برای افراد توان یاب دارای مشکلاتی وجود دارد که در تلاش هستیم با همکاری مراکز بهداشتی، دانشگاه‌های علوم پزشکی تخفیفات ویژه‌ای برای معلولان در نظر بگیریم.

بهره مندی ۱۰۶ هزار و ۶۱۳ معلول از خدمات بهزیستی خوزستان 

وی افراد معلول زیر پوشش بهزیستی استان را ۱۰۶ هزار و ۶۱۳ نفر بیان کرد و گفت: از این تعداد ۸۳ هزار و ۳۴۴ نفر توسط بهزیستی ماهانه مستمری دریافت می‌کنند و مابقی افراد از دیگر خدمات بهره مند می‌شوند.

مدیر کل بهزیستی خوزستان با اشاره به اینکه در استان ۱۰ هزار و ۶۹۷ نفر معلول  علاوه بر مستمری، حق پرستاری نیز دریافت کردند، بیان کرد:در استان نیز ۲ هزار و ۳۰۵ فرد معلول ذهنی و سالمند در ۴۴ مرکز شبانه روزی نگهداری و مراقبت می‌شوند.

کریمیان از فعالیت ۱۸ مرکز خدمات توانبخشی در استان خبر داد و بیان کرد: در این مراکز ۸۳۵ نفر معلول و سالمند توسط کادر این مراکز در منزل خدمات بهزیستی و توانبخشی دریافت می‌کنند و همچنین ۱۰۰ مرکز روزانه نیز آموزش‌های مهارتی به افرادی که نمی‌توانند در مدارس عادی و استثنایی حضور یابند، خدمات داده می‌شود.

وی همچنین از ارائه خدمات به ۸ هزار و ۶۱۲ دانش آموز و دانشجو معلول در زمینه تحصیلات خبر داد.

ارائه خدمات غربالگری شنوایی و بینایی در خوزستان  

مدیر کل بهزیستی خوزستان در بخش دیگری از این گفتگو یکی از خدمات این سازمان را غربالگری شنوایی بیان کرد و اظهار داشت: نوزدانی که متولد می‌شوند در بیمارستان غربالگری شنوایی می‌شوند که در صورت مشکل در شنوایی نسبت به کاشت حلزون برای آنها اقدام می‌شود که در کنار این اقدام مراکزی ایجادشده است که نسبت به تربیت شنوایی برای کودکانی که کشت حلزون کرده اند انجام می‌شود.

کریمیان بیان کرد: همچنین برای کودکان ۳ تا ۶ سال نیز با همکاری اداره کل آموزش و پرورش طرح غربالگری بینایی انجام می‌شود تا ضمن شناسایی کودکان دارای تنبلی چشم نسبت به درمان آن اقدام شود.

وی عنوان کرد: در سال جاری در استان خوزستان ۱۰۷ هزار و ۸۹۴ غربالگری بینایی و بیش از ۶۷ هزار غربالگری شنوایی توسط بهزیستی استان صورت گرفته است.

ارائه تسهیلات مسکن به معلولان 

مدیر کل بهزیستی خوزستان یکی دیگر از برنامه‌های این سازمان را ساخت مسکن برای معلولان اعلام کرد و گفت: در یک سال اخیر به ۹۰۳ نفر تسهیلات بلاعوض برای ساخت، خرید و ودیعه مسکن پرداخت شده است که از ابتدای سال تا پایان آبان ماه این تسهیلات به ۶۰۰ نفر داده  شده است.

کریمیان افزود: در سال گذشته میزان تسهیلات بلاعوض مسکن ۱۰۰ میلیون تومان بوده است که در سال جاری به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کسب رتبه «عملکرد عالی» ستاد اربعین چهارمحال و بختیاری
اکتشافات زمین شناسی با هوش مصنوعی
آغاز به کار جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در کهگیلویه و بویراحمد
توقیف کامیون حامل ۳ تن بذر بلوط فاقد مجوز در خرم آباد
رسیدگی به شکایت مردمی درباره بوی نامطبوع در روستای ریه بهارستان
دستگیری قاتل متواری و تحت تعقیب در گلپایگان
انتخاب معتمدان هیئت اجرایی مرکزی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا
امام باقر (ع) بنیان‌گذار نهضت علمی شیعیان
اقدامات حمایتی و توسعه دامپروری در شهرستان انگوت
درگذشت یک راهدار خراسان رضوی بر اثر سانحه رانندگی
نقره قاره کهن بر گردن بانوی دواتلون‌کار قم
۸۲۰ واحد مسکن ملی در شهرک سلیمانی اردبیل احداث می‌شود
کاهش ۸ درصدی ولادت‌ها در خراسان جنوبی
برگزاری نمایشگاه تخصصی آرد، نان و صنایع وابسته در زنجان
تشدید پایش و نظارت زیست‌محیطی در عرصه‌های طبیعی شهرستان ملارد
افتتاح نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی با حضور معاون اجرایی رئیس‌‌جمهور
۱۲۰ ثانیه؛ مروری بر خبر‌های ۳۰ آذر در قم
بزرگداشت هفتمین روز درگذشت آیت الله شاهچراغی در سمنان
قدردانی از عوامل سازنده برنامه ساختمون شیشه‌ای در سمنان
هم‌افزایی رسانه‌ای برای تبیین اندیشه‌های ماندگار علامه مصباح یزدی (ره)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۵ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)