• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۹۰۰۶
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

تقویت قدرت آتش برای انجام عملیات‌های واکنش سریع در دستور کار است

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: تقویت روزافزون قدرت آتش یگان‌ها، ارتقای میزان تحرک‌پذیری و برقراری ارتباطات امن و پایدار و توسعه توانمندی در حیطه جنگ‌های الکترونیک برای انجام عملیات‌های واکنش سریع در دستور کار هستند.

تقویت قدرت آتش برای انجام عملیات‌های واکنش سریع در دستور کار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، در نوزدهمین همایش فرماندهان یگان‌های عمده نیروی زمینی ارتش که در تهران برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری حضرت فاطمه (س)، گفت: شناخت اقدامات ائمه معصومین در دفاع از حریم امن ولایت و تکریم جایگاه برجسته این حوزه، الگویی کاربردی و درس‌آموز است.

وی افزود: فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، به عنوان نخستین فردی که در دفاع از ولایت، جان شریف خود را فدا کرده و در راه دفاع از حق و پاسداری از ولایت از هیچ تلاشی دریغ نفرمودند، فرصتی بسیار مغتنم برای شناخت علل اهمیت حریم ولایت است.

امیر سرتیپ نعمتی در ادامه با اشاره به اصول سه‌گانه فرماندهی در نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: ولایت‌محوری، شایسته‌سالاری و عدالت‌محوری سه اصلی هستند که به عنوان اصول راهبردی فرماندهان نیروی زمینی، ابزار و امکان هدایت صحیح کارکنان و پیشبرد دقیق امور را فراهم می‌کنند، به همین سبب و با توجه به این اصول، نقش فرماندهان نیروی زمینی ارتش در رهبری و پیشبرد امور عرصه فرماندهی، همانند مقام و منزلت پدر یک خانواده است که باید با دلسوزی، مهربانی و به نحوی آمرانه، به هدایت و تربیت صحیح کارکنان به مثابه فرزندان خود اقدام کند؛ اما پیش‌نیاز تحقق و موفقیت در هر عملی و زمینه‌ای، صداقت در امور است.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، حفظ آمادگی حداکثری در تمام شرایط رزمی، جهت مقابله با هرنوع تعدی به کشور را از مهم‌ترین مأموریت‌های ابلاغی به یگان‌های تابعه نیروی زمینی ارتش عنوان و اظهار کرد: برابر فرامین مطاع ابلاغی از سوی فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) تقویت آمادگی کیفی رزمی و ارتقای توان بازدارندگی نیرو‌های مسلح، از جمله نیروی زمینی محوری ارتش، از مهم‌ترین مأموریت‌های ابلاغی به یگان‌های تابعه است که همواره در تمامی بازدید‌ها و پیگیری‌ها، مورد رصد و دقت نظر سلسله مراتب قرار دارد.

وی با تأکید بر مؤلفه‌های موردنظر در بازدید‌های سلسله‌مراتب نیرو‌های مسلح تصریح کرد: حفظ آمادگی اعتقادی، روحی و روانی نیروی انسانی، تقویت روزافزون قدرت آتش یگان‌ها، ارتقای میزان تحرک‌پذیری، برقراری ارتباطات امن و پایدار و توسعه توانمندی در حیطه جنگ‌های الکترونیک، سایبری، آفندی، پدافندی و اقدامات ایمنی و تأمینی، از مهم‌ترین عناصری هستند که در سنجش توان رزمی و محک آمادگی یگان‌های تابعه و انجام عملیات‌های واکنش سریع در برابر انواع تهدیدات تهاجمی، در دستور کار هستند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به دستاورد‌های فعلی و هدف‌گذاری این نیرو جهت نیل به موفقیت‌های بیشتر اظهار کرد: نیروی زمینی ارتش در حوزه‌های متعددی نظیر آمادگی رزمی، به‌کارگیری هوش مصنوعی، تحرک‌پذیری یگان‌ها و نیز تهمید مسکن‌های سازمانی و شخصی، به دستاورد‌های مطلوبی نائل شده و امید است که بتوان با حفظ روند فعلی، به توسعه و ترویج این دستاورد‌ها در تمامی حوزه‌ها و عرصه‌ها دست یافت.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت نیروی انسانی و جایگاه تعیین‌کننده فرماندهی خاطر نشان کرد: فرماندهان باید با شناخت و اشراف کافی از نیرو‌های انسانی زیرمجموعه خود، به تدبیر امور و اجرای مأموریت‌ها بپردازند؛ چرا که نیروی انسانی، مهم‌ترین مؤلفه در حصول آمادگی رزمی است و چینش درست نفرات، هنر فرمانده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)