• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۰۰۷۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۴
مازندران » اجتماعی

بازدید استاندار مازندران از عملیات اجرایی پل سد گلورد

استاندار مازندران در بازدید از پل بزرگ سد گلورد بهشهر پیگیر موانع و مشکلات پیش روی اجرای این طرح شد.

بازدید استاندار مازندران از عملیات اجرایی پل سد گلورد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، استاندار مازندران جمعه در بازدید از پل بزرگ سد گلورد بهشهر و بررسی آخرین وضعیت عملیات اجرایی این طرح بزرگ عمرانی به عنوان آخرین قطعه از طرح سد گلورد پیگیر موانع و مشکلات پیش روی اجرای این طرح شد و برای رفع موانع پیش روی طرح ساخت راه دسترسی روستا‌های بالادست این سد با مسئولان مرتبط در سطح ملی گفتگو و رایزنی کرد. 


مهدی یونسی رستمی امروز همراه با مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران در کارگاه عملیات اجرایی پل بزرگ سد گلورد حضور یافت و در جریان آخرین وضعیت اجرای این طرح مهم زیرساختی قرار گرفت.

نماینده عالی دولت چهاردهم در مازندران در این بازدید با بیان این‌که پیگیری برای تکمیل پروژه‌های در حال ساخت استان با قوت در دستور کار است، گفت: در این مسیر بررسی مشکلات و معضلات طرح‌های در حال اجرای استان را در دستور کار داریم تا برای رفع موانع تلاش شود.


وعده تکمیل سازه بزرگترین پل شمال کشور در مسیر تحقق
سازه پل بزرگ گلورد که عملیات نصب قطعات آن از ۳۰ مهر پارسال آغاز شده بود، این روز‌ها پس از گذشت حدود ۱۴ماه به مراحل پایانی نزدیک شده و نصب فقط یک دهانه از قطعات این پل فلزی زیرقوسی بزرگ باقی مانده تا سازه و عرشه یکی از زیباترین پل‌های فلزی کشور از ۲ جبهه عملیاتی شرقی و غربی به هم برسد و تکمیل شود

حدود ۱۴ ماه پیش نخستین قطعه سازه فلزی پل بزرگ گلورد که پس از پل «کارون۴» دومین پل فلزی زیرقوسی کشور محسوب می‌شود آغاز شد و اکنون عملیات نصب قطعات این سازه ۲ هزار و ۲۰۰ تنی به پایان راه نزدیک شده است.

این پل با ۲۸۱ متر طول و ۱۲ متر عرض دارای ۱۸ دهانه است و قوس زیرین آن نیز ۲۰۸ متر طول دارد و بخشی از جاده جایگزین روی دریاچه مخزن سد گلورد است که به منظور ایجاد راه ارتباطی ساکنان مناطق بالادست سد و آبگیری کامل سد ساخت آن از سال ۱۳۹۵ در دستور کار قرار گرفت.

به گفته مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران، پیشرفت فیزیکی سازه پل با تزریق به موقع اعتبارات به ۹۰ درصد رسیده و در حال حاضر فقط نصب سازه و عرشه یک دهانه از پل باقی مانده که عملیات اجرایی آن نیز در حال انجام است.

داودیان اظهار کرد: پس از نصب آخرین قطعه از عرشه پل، برای بهره‌برداری کامل طرح اقدامات بعدی شامل نصب حفاظ‌های عرشه، اجرای روکش اپوکسی عرشه و نصب روشنایی پل آغاز می‌شود.

وی درباره فرآیند اجرایی راه ارتباطی شرق و غرب پل نیز اظهار کرد: پیشرفت فیزیکی عملیات اجرایی راه ارتباطی هم به ۸۷ درصد رسیده است.

بهره‌برداری تا پایان سال
استاندار مازندران امروز جمعه از روند آماده‌سازی پل زیرقوسی دسترسی به روستا‌های بالادست شهرستان بهشهر بازدید کرد.


یونسی رستمی در حاشیه بازدید از این طرح گفت: تلاش داریم تا پل زیرقوسی سد گلورد تا قبل از عید افتتاح و به بهره برداری برسد تا مردم شرق مازندران از این نعمت برخوردار شوند.

وی افزود: سد گلورد نیاز شرق مازندران برای توسعه است و آبگیری این سد می‌تواند در رونق اقتصادی و گردشگری و کشاورزی منطقه اثرگذار باشد.

اهمیت بهره‌برداری از این پل در حوزه کشاورزی سبب شده که طی سال‌های اخیر مسئولان ملی متعددی پیگیر روند اجرایی آن شوند و بازدید‌های مکرری از آن انجام شود. آخرین بازدید سطح ملی انجام شده از این طرح بزرگ عمرانی مازندران نیز مربوط به روز چهارشنبه ۲۳ آبان است که محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس دوازدهم و تعدادی از اعضای این کمیسیون از فرآیند اجرای این طرح بازدید کردند.

پل زیرقوسی فلزی سد گلورد پس از پل کارون ۴ دومین پل بزرگ کشور از این نوع سازه فلزی به شمار می‌آید و ۳۰ مهر ۱۴۰۲ عملیات نصب قطعات آن آغاز شد.

ساخت این پل بزرگ به عنوان بخشی از جاده جایگزین روی دریاچه مخزن سد گلورد به منظور ایجاد راه ارتباطی ساکنان مناطق بالادست سد و آبگیری کامل سد از سال ۱۳۹۵ در دستور کار قرار گرفت و طی ۲ سال اخیر با تأمین اعتبارات مورد نیاز سرعت اجرای طرح شتاب بیشتری گرفت.

عملیات اجرایی این پل فلزی که دومین نمونه پل فلزی بزرگ زیرقوسی کشور محسوب می‌شود توسط شرکت ماشین‌سازی اراک در حال انجام است.

این پل آخرین قطعه از پروژه بزرگ سد گلورد محسوب می‌شود که ساخت سد گلورد که با ۱۰۷ میلیون متر مکعب ظرفیت ذخیره‌سازی آب سومین سد بزرگ مازندران است.

ساخت سد گلورد سال ۱۳۸۸ آغاز شد و سال ۱۳۹۶ عملیات اجرایی بدنه و تاسیسات سد پایان یافت. اما به دلیل زیر آب رفتن راه ارتباطی ساکنان حدود ۶۰ روستای بالادست این سد در صورت آبگیری کامل، آبگیری موقت و ۲۰ درصدی آن تا زمان ساخت جاده جایگزین در دستور کار قرار گرفت.

سد گلورد علاوه بر رفع کمبود آب ۲۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی شرق مازندران، برای تأمین آب آشامیدنی مردم پایین‌دست نیز اثرگذار است. این سد در کنترل سیلاب و کاهش خسارات ناشی از سیل هم نقش موثری دارد. ضمن این‌که به خاطر واقع شدن در منطقه بالادست و جنگلی شهرستان نکا، ظرفیت گردشگری بالایی دارد. قرار است علاوه بر تعریف منطقه گردشگری در حاشیه سد و پل فلزی زیرقوسی، ساخت نیروگاه برق‌آبی هم از سوی بخش خصوصی در دستور کار قرار گیرد.

حمزه پور و گزارشی در این زمینه:

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صرفه‌جویی سالانه ۹۶ میلیون مترمکعب آب با طرح لوله‌کشی در قزوین
پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵
کشف ۱۵۹ کیلوگرم تریاک در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان
تأکید رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر اصلاح نظام اداری با محوریت رضایت مردم
پایان اردوی تیم ملی کبدی بانوان در زنجان
شهردار نیویورک: اسلام دینی بر پایه مهاجرت است
برگزاری آئین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ 
بررسی روند صدور مجوزهای واحدهای تولیدی در سمنان
آغاز مرحله دوم لیگ برتر تنیس روی میز با پیروزی مدعیان
بهره برداری از دستگاه ایکس‌ری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی مهریز
کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از دو کامیون عبوری در سیرجان
احیای مدیریت محلات در دوره ششم شورای شهر
دستگیری باند سرقت سیم و کابل در طارم
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی در اردستان
کشف سلاح و ادوات شکار غیرمجاز در سمیرم
دستگیری عاملین اغتشاشات در رضوانشهر
آسمانی شدن مادر شهید حسین رئیسی 
نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در مسیر عدالت فرهنگی و هنری
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در سروآباد
معرفی اعضای شورای راهبری کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)