• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۲۷۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۹
بوشهر » اجتماعی

دستگاه‌های استخراج رمزارز از عوامل ناترازی برق

مدیر دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر بابیان این‌که یکی از چالش‌های بزرگ صنعت برق کشور ناترازی است، گفت: دستگاه‌های استخراج رمزارز که مصرف بالایی دارند یکی از عوامل مهم این ناترازی هستند.

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، هاشم زیرک افزود: برخی افراد سودجو و فرصت‌طلب از برق یارانه‌ای برای استخراج رمز ارز استفاده می‌کنند که این اقدام آنها علاوه‌بر رشد غیرمتعارف برق، اُفت ولتاژ، اعمال خاموشی‌های ناخواسته و کاهش عمر وسایل برقی و سوختن آنها را در پی دارد.
وی اضافه کرد: استخراج هر بیت‌کوین که این روز‌ها با نوسانات ارزی، ارزش آن افزایش چشمگیر داشته و منبع خوبی به لحاظ اقتصادی محسوب می‌شود، برق مصرفی آن رابطه مستقیم با قدرت تولید رمزارز دستگاه دارد.
مدیردفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر عنوان کرد: هر دستگاه قدیمی استخراج رمزارز کشف شده به لحاظ ریالی قیمت پایینی دارد و مصرف آن یک میلیون کیلووات ساعت در سال است، اما با ورود دستگاه‌های جدید رمزارز این مصرف به نصف کاهش یافته و رمزارز‌های کشف شده درکشور ۲ تا ۳.۵ کیلوات ساعت مصرف دارند.
وی بیان داشت: اکنون مصرف برق استخراج یک واحد بیت‌کوین معادل مصرف سالیانه برق ۴۱۰ واحد مسکونی در شهر تهران و مصرف برق رمز ارز به‌طور متوسط به‌اندازه برق مصرفی ۶ واحد مسکونی است و خروج هر دستگاه مرزارز غیرمجاز از چرخه تولید، برق ۶ واحد مسکونی را تامین می‌کند.
زیرک بامقایسه مصرف برق رمزارز با سوخت فسیلی گفت: هر دستگاه رمزارز ۳.۵ کیلوواتی در هر ساعت معادل یک لیتر گازوئیل یا یک مترمکعب گاز مصرف می‌کند که اگر این موضوع اشاعه داده شود در یک مزرعه با ۱۰ دستگاه رمزارز ۳.۵ کیلوواتی، در هر شبانه روز معادل ۲۵۰ لیترسوخت قاچاق استفاده می‌شود که با این شرایط شرکت مادرتخصصی توانیر وزارت نیرو باهدف کاهش ناترازی شبکه و تامین برق مطمئن و پایدار مردم و صنعت، تکلیفی را به همه شرکت‌های توزیع برق برای مقابله با این پدیده ابلاغ کرده است.
وی ادامه داد: در همین راستا شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر تاکنون ۲ هزار و ۷۰۰ دستگاه رمزارز را کشف و جمع‌آوری و با خاطیان مطابق قانون برخورد کرده و همچنین با قطع انشعاب برق و ضبط دستگاه‌های کشف شده، متخلفان را به مراجع قضایی معرفی کرده است.
مدیردفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: هم‌استانی‌ها در صورتی مشاهده استفاده سودجویان از رمزارز‌های غیرقانونی می‌توانند با سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ یاشماره گویای ۳۱۲۸۲۲۲۲ تماس بگیرند یا با استفاده از ربات نرم‌افزار بله به نشانی @Bedc_but تخلف مورد نظر را گزارش دهند و در ازاء هر دستگاه ماینر یک میلیون تومان تا سقف ۵۰ میلیون از جایزه نقدی بهره‌مند شوند.
زیرک همچنین با تاکید بر صرفه‌جویی در مصرف انرژی هم‌استانی‌ها، اظهار داشت: باتوجه به ناترازی برق و افزایش مصرف آن و استفاده ۹۰ درصد نیروگاه‌های تولید برق کشور از سوخت گاز، با هدف جلوگیری از ناترازی گاز و برق، بهینه‌سازی و مدیریت مصرف حامل‌های انرژی را در دستور کار قرار دهند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)