• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۵۴۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ساخت هواپیما‌های غیرنظامی نیازمند حمایت دولتی است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: مراحل ساخت هواپیما‌های غیرنظامی در سازمان صنایع هوایی دنبال می‌شود، اما سرعت گرفتن و توسعه این ظرفیت مستلزم حمایت دولت و مشارکت‌های ملی است.

*** ساخت هواپیما‌های غیرنظامی نیازمند حمایت دولتی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار سرتیپ پاسدار «رضا طلایی‌نیک» سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با اشاره به برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران اظهار داشت: این نمایشگاه در بر گیرنده بخشی از قابلیت‌های علمی و ملی ایران و نیز کشور‌های شرکت‌کننده است.

سردار طلایی‌نیک ادامه داد: نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران از ظرفیت سازمان‌های صنعتی تا مراکز علمی و پژوهشی در هوانوردی و صنعت هوایی را در بر می‌گیرد که علاوه بر وزارت دفاع و سازمان‌های تابعه و همچنین ظرفیت‌های کشور‌های دیگر، شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در این نمایشگاه مشارکت دارند.

سخنگوی وزارت دفاع افزود: حضور کشور‌های چین، روسیه، پاکستان، مالزی و ایران در نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران نشان‌دهنده هم‌افزایی در تبادل علمی و فناوری‌های حوزه هوایی است که صنعت هوایی گستره متنوعی در زیرسامانه‌ها و صنایع مرتبط دارد؛ به گونه‌ای که علاوه بر حوزه اویونیک و ناوبری، در حوزه‌های الکترونیک و سایر زیرسامانه‌های صنعت هوایی در این نمایشگاه قابلیت‌های علمی، فنی و تولیدی، عرضه شده است.

وی عنوان کرد: حضور وزیر دفاع و جمعی از مقامات لشکری و کشوری در دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران برای افتتاح و بازدید از این نمایشگاه، نشان‌دهنده اهمیت صنعت هوایی برای ایران است که در قانون برنامه هفتم توسعه یکی از اولویت‌های توسعه صنعتی و فناری‌های نوین در این صنعت تعیین شده است.

سردار طلایی‌نیک گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح پیشنهادات مدونی را برای توسعه صنعت هوایی و استفاده از فناوری‌های دو منظوره دفاعی و ملی به دولت عرضه کرده است و پس از تصویب آیین نامه مشارکت ملی-دفاعی بر اساس ماده ۱۰۲ قانون برنامه هفتم توسعه، زمینه‌های گسترده‌ای برای مشارکت بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش‌های لشکری و کشوری در حوزه‌های گوناگون و به ویژه صنعت هوایی فراهم خواهد شد.

سخنگوی وزارت دفاع با بیان اینکه ایران قابلیت علمی و ظرفیت بالقوه برای قرار گرفتن در تراز کشور‌های سازنده هواپیما‌های مسافربری و تجاری را دارد، افزود: بخش عمده‌ای از فناوری و صنعت هوایی ماهیت دو منظوره نظامی و غیرنظامی دارد، به همین علت در مشارکت‌های دفاعی_ملی یکی از اولویت‌های وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح هم‌افزایی بین بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان و حوزه‌های صنعت دفاعی و همکاری با سایر کشور‌هاست که نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران در کیش زمینه تفاهم‌نامه‌های جدید و همکاری‌های بیشتر با سایر کشور‌ها را فراهم کرده است.

وی در پایان درباره آخرین وضعیت ساخت هواپیما‌های مسافربری نیز خاطرنشان کرد: مراحل ساخت هواپیما‌های غیرنظامی در سازمان صنایع هوایی دنبال می‌شود؛ اما سرعت گرفتن و توسعه این ظرفیت مستلزم حمایت دولت و مشارکت‌های ملی است که وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح پیشنهادات مشخصی را برای تصمیم‌گیری در سطح کلان ملی در این حوزه، آماده کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)