• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۵۷۴۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۹
تهران » اجتماعی
پس از سه روز برگزاری

ششمین نمایشگاه بین المللی ایران سبز به کار خود پایان داد

ششمین نمایشگاه بین‌المللی ایران سبز که در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) در حال برگزاري بود، پس از سه روز برگزاری و استقبال چشمگیر مخاطبا،به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی نمایشگاه: طی سه روز برگزاری ششمین نمایشگاه بین‌المللی ایران سبز، غرفه‌های مختلف نمایشگاه، شاهد حضور مقامات دولتی، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دانشگاهیان و دانشجویان و صنعتگران حوزه‌های مرتبط بود.حضور صاحبان صنایع کشاورزی و باغبانی در نمایشگاه موجب انعقاد قرارد‌های مختلف بین غرفه داران با شرکت‌های سرمایه گذاری و صادراتی شده بود.در ششمین نمایشگاه بین‌المللی ایران سبز، ده‌ها شرکت داخلی و خارجی، نوین‌ترین صنایع و خدمات خود را در زمینه‌های کشاورزی، باغبانی، گل و گیاه، صنعت گلخانه سازی و صنایع وابسته به نمایش گذاشته بودند.

در این نمایشگاه انواع گلخانه‌های حرفه‌ای و خانگی، تجهیزات و تاسیسات گلخانه‌ای، ادوات، ماشین آلات و ابزارآلات باغبانی، باغداری و فضای سبز، سیستم‌های آبیاری، تجهیزات و ملزومات آبیاری بارانی و قطره‌ای، مه پاش و سیستم‌های کشت هیدروپونیک، آبیاری زیر سطحی، تجهیزات مربوط به انرژی‌های نو و تجدیدپذیر، تصفیه آب و پساب، نهاده‌های باغبانی، شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط، ماشین‌آلات، دستگاه‌ها و تجهیزات جابجایی، سورتینگ، بسته بندی، سیستم‌های سردخانه‌ای، ذخیره سازی و عرضه محصولات باغی و گلخانه‌ای، انواع گیاهان و فراورده‌های زینتی و صنعتی فضای باز و گلخانه‌ای، انواع گل‌های شاخه‌ای، گلدانی، گیاهان آپارتمانی، گیاهان صنعتی و مراکز علمی، اتحادیه‌ها، انجمن‌ها وتعاونی‌ها حضور دارشتند.

توجه ویژه به بومی سازی سیستم‌های گلخانه‌ای (یکی از مهمترین نیاز‌های صنعت کشاورزی کشور)، از بخش‌های مهم ششمین نمایشگاه بین‌المللی ایران سبز محسوب می‌شد، نمایشگاهی که با حمایت و مشارکت وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه‌ها و انجمن‌های مرتبط برپا شده بود.

در حاشیه این نمایشگاه و به منظور بهره‌مندی دوستداران گل و گیاه، همزمان جشنواره بزرگ گل و گیاهان زینتی نیز برپا شده است.. این نمایشگاه توسط شرکت نمایشگاهی خزر اوراسیا، با پشتیبانی شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی HPP کشور هلند و با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران، برگزار شد.

شهبازی رئیس ستاد برگزاری ششمین نمایشگاه بین المللی ایران سبز گفت:در این نمایشگاه بیش از یکصد شرکت داخلی و خارجی حضور دارند و انواع صنایع، تجهیزات و کالا و خدمات خود را به نمایش گذاشتند.وی افزود: از جمله موارد برجسته در این نمایشگاه، ارائه سیستم گرمایشی با حدود ۸۰ درصد صرفه جویی در مصرف انرژی، سیستم‌های گلخانه‌ای شیشه‌ای طرح هلندی، طرح اسپانیایی، حضور شرکت‌های دانش بنیان با نوآوری و خلاقیت‌های جدید، ارائه سیستم‌های کنترل هوشمند گلخانه ها، انواع کود‌های ارگانیک و تولیدات گیاهی با کشت بافت است.شهبازی خاطرنشان کرد: معرفی امکانات، توانمندی‌ها و برنامه‌های بخش کشاورزی، باغداری، باغبانی، منابع طبیعی، معرفی تولیدات کشاورزی ارگانیک انواع بذر خاک و کود، از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه بود.رئیس ستاد برگزاری ششمین نمایشگاه بین المللی ایران سبز اضافه کرد: در حاشیه این نمایشگاه از علاقمندان به حضور در پاویون گل و گیاه و باغبانی جمهوری اسلامی ایران در کشور هلند و کنیا و همچنین نمایشگاه کشاورزی و دامپروری ازبکستان نیز ثبت نام به عمل آمد.همزمان با این نمایشگاه، چند نشست علمی و تخصصی نیز از سوی انجمن علمی گل و گیاهان زینتی و با حمایت وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی کشور، با حضور استادان دانشگاه و کارشناسان مراکز علمی برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان سیاست‌پژوهی دولت برای مقاوم‌سازی بافت‌های تاریخی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ اسفند ۱۴۰۴
رشد ۲۸ درصدی داوطلبان انتخابات شوراها
تمدید مهلت استفاده از مشوق کاهش پیش‌پرداخت قراردادهای سرمایه‌گذاری تا پایان اسفندماه
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ایجاد محدودیت برای درج قیمت در سایت‌های دیوار و شیپور برای مقابله با گرانی در بازار املاک زنجان
ارسال بیش از ۴۵۰ اثر به جشنواره ملی داستان رضوی در لرستان
تصادف مرگبار با دو فوتی و دو مصدوم در بیرانشهر لرستان
دستگیری سارقان طلاجات منازل و اماکن خصوصی در مراغه
اعلام ساعات کاری پایگاه‌های اهدای خون در لرستان
لزوم افزایش آگاهی عمومی در حوزه سلامت روان
آمادگی صداوسیما برای پوشش رسانه ای مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان
دعوت از ۴ دانش آموز دختر با نیاز‌های ویژه در اردوی آماده‌سازی تیم ملی والیبال
ماندگاری هوای گرم و غبارآلود در سمنان
آغاز طرح پژواک در کودکستان‌های چهارمحال و بختیاری
اوقات شرعی اهواز، ۴ اسفند ۱۴۰۴
برتری شناور سازی قشم برابر صنعت نفت آبادان
تمرینات ملی پوشان تکواندو در کیش برای رقابت‌های آسیایی و جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
واکنش مقام‌های کشورهای مختلف به سخنان سفیر آمریکا
پاکستان و ۱۴ کشور اسلامی ادعای سفیر آمریکا را محکوم کردند
برگزاری مسابقات کشتی آزاد چهار جانبه در آباده
مطالبات مراکز درمانی و بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تسویه شد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان/ پنجم اسفند ۱۴۰۴
داوطلبان رد صلاحیت شده اعتراض خود را ثبت کنند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)