• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۹۹۰۴
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۱
بوشهر » اجتماعی

۱۴۵ طرح راهداری در استان بوشهر در حال اجراست

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۱۴۵ طرح با اعتبار دوهزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در استان در حال اجراست.

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، عبدالکریم اخترشناس در نشست با خبرنگاران به مناسبت هفته گرامیداشت حمل و نقل با بیان این‌که راه‌های بوشهر باوجود طرح‌های فعال به کارگاه سازندگی تبدیل شده است، افزود: اکنون ۱۴۵ طرح با اعتبار ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در استان فعال است که شماری از این طرح‌ها در دهه فجر یا تا پایان سال و بخش دیگری در نیمه اول سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.
وی با اشاره به شاخص‌ترین طرح‌های فعال راهداری استان، افزود: روکش آسفالت محور چغادک به بوشهر و بالعکس با ۷۵ میلیاردتومان اعتبار، به‌روزرسانی روشنایی، موانع بتنی بین راه‌ها و خط کشی محور بوشهر- چغادک با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان، رفع نقطه حادثه‌خیز پیچ‌های جاشک (قطعه دوم) با اعتبار ۶۳ میلیارد تومان، تعریض و بهسازی قطعه دوم محورآبدان به دوراهک به‌عنوان نقطه حادثه خیز با ۶۳ میلیارد تومان اعتبار، ابنیه فنی محور دیلم – بهبهبان شامل ۹ دستگاه پل با اعتبار ۳۱ میلیارد تومان، پلیس راه سیراف –عسلویه با ۱۸ میلیارد تومان اعتبار از طرح‌های افتتاح شده است.
اخترشناس ادامه داد: روکش آسفالت حفاظتی میدان گادویی به بوشهر با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان، روکش آسفالت میدان بسیج تا پلیس راه گناوه با ۲۲ میلیارد تومان اعتبار، تبدیل آبنما به پل در شیخیان دشتی با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار، بهسازی مرحله اول جاده سعدآباد- نظرآقا به‌عنوان نقطه حادثه‌خیز با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار، تعریض و بهسازی محور روستایی سنا به شُنبه (بخشی از قطعه اول) با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار از دیگر طرح‌هایی است که به بهره‌برداری رسیده است.
وی بیان کرد: اجرای میدان تقاطع چغادک به عنوان نقطه حادثه‌خیز با ۱۷ میلیارد تومان اعتبار و بهسازی قطعه سوم شیخیان به گزدراز با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار از طرح‌های در دست اجرا است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر عنوان کرد: اجرای محور روستایی باغتاج با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار، حذف نقطه حادثه‌خیز پیچ برق گردنه کنارتخته با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار، رفع ۲۴ نقطه پر تصادف و حادثه‌خیز با ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار و خرید ۹ دستگاه ماشین‌آلات جدید راهداری با ۷۲ میلیارد تومان اعتبار از دیگر اقدامات انجام شده است.
وی بابیان اینکه در ارزیابی سازمان راهداری کشور، استان بوشهر رتبه برتر را در بین دیگر استان‌ها کسب کرده است، افزود: رتبه اول ساخت راه روستایی، رتبه دوم عملیات رویه راه‌ها، رتبه سوم نصب و نگهداری علائم ایمنی راه‌ها، رتبه چهارم در جذب درآمد پیش‌بینی شده و رتبه پنج روابط عمومی از جمله مواردی است که در شاخصه‌های ارزیابی عملکرد نیمه نخست امسال برای راهداری استان حاصل شده است.
اخترشناس آماری از اقدامات صورت گرفته در ۹ ماه سال‌جاری در روستا‌ها نیز ارائه کرد و گفت: ساخت و آسفالت ۴۹ کیلومتر راه روستایی، عملیات اجرایی ۳۲ طرح راه روستایی بوشهر با ۴۳۰ میلیارد تومان اعتبار، پیشگامی بوشهر دردسترسی به راه مناسب روستایی که میانگین کشور ۸۲ درصد و در استان ۹۸ درصد است، تکمیل راه‌های آسفالت شده روستا‌های بالای ۵۰ خانوار استان از دیگر جمله اقدامات است.
وی جابه‌جایی ۷ میلیون تن کالا و ۴ میلیون نفر مسافر، بهسازی- روکش و لکه گیری ۳۳۰ کیلیومترآسفالت، اصلاح ۶ نقطه حادثه خیز، تعمیر و نصب تابلو‌های ایمنی، انتظامی و اطلاعاتی ۱۸ هزار عدد، ۱۸ کیلومتر روشنایی جاده‌ای و نصب ۴۰ کیلومتر موانع بین راه‌ها از دیگر اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر عنوان کرد.
وی درباره اقدامات انجام شده در زمینه امنیت ترافیک هم گفت: کاهش ۹ درصدی تصادفات و ۱۶ درصدی فوتی و کاهش ۵ درصدی متوفیان در ۸ ماهه امسال، کاهش ۱۳ درصدی خسارت، آموزش هزارو ۶۰۰ دانش آموز و هزار موتور سوارو اهداء هزار عدد کلاه ایمنی و آشکارسازی از طریق نصب برچسب شبرنگ بر روی ۲ هزار و ۴۰۰ وسیله نقلیه از دیگر اقداماتی است که می‌توان به آنها اشاره کرد.
اخترشناس همچنین گفت: در زمان حاضر ۵۳ دوربین کنترل سرعت و پلاک خوان و ۱۹ دوربین نظارت تصویری ترافیکی در استان داریم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت داوران استان در لیگ جهانی کاراته وان
افزایش نگران‌کننده مسمومیت با گاز CO در استان اردبیل
بارندگی و لغزندگی در محور‌های مواصلاتی اصفهان
امروز: ایران - اندونزی، مصاف با پدیده مسابقات در فینال
احیای دو شرکت ورشکسته تولیدی با ورود دادگستری مازندران
ورود سامانه بارشی از اواخر وقت امشب به خراسان جنوبی
زنجان؛ رتبه اول کشور در نصب کنتورهای هوشمند آب
تشریح برنامه های اقتصادی و عمرانی شهرستان باروق
سرباز وظیفه ۲۰۰ گرم طلا را به دست صاحبش رساند
نفوذ سامانه بارشی و ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۸ بهمن
وزیران پیگیر رفع مشکلات مردم در استان‌ها هستند
مراسم نکوداشت رئیس اسبق دانشگاه الازهر در تهران
ضرورت طراحی الگوی نوین نظارتی برای آموزشگاه‌های آزاد و زبان
ساخت حسگر نانویی نوین برای تشخیص زودهنگام سرطان
افتتاح نمایشگاه خوشنویسی در شیروان
برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های باستان‌شناسی در کرمان
افزایش ۲۰ درصدی تولید توت فرنگی در گلخانه‌های فلاورجان
افتتاح و آغاز عملیات چندین طرح شهرداری یزد همزمان با دهه فجر
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
اولویت اول استان گلستان تأمین آب است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)