• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۰۳۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
سیاسی » دولت

دیدار دبیرکل سازمان همکاری‌های D-۸ با آقای پزشکیان

دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی دی۸ با مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان در قاهره دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دیدار دبیرکل سازمان همکاری‌های D-۸ با آقای پزشکیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان که به منظور شرکت و سخنرانی در یازدهمین اجلاس سران گروه D۸ به مصر سفر کرده است، صبح امروز پنجشنبه در محل اقامت خود با آقای ایساکا عبدالقادر امام دبیر کل این سازمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

رئیس جمهور در این دیدار، سازمان D۸ را بازاری وسیع و فرصت و بستری مطلوب برای کشور‌های اسلامی عضو به منظور تقویت و توسعه مبادلات تجاری، فرهنگی و علم و فناوری دانست و گفت: معتقدیم اگر مصوبات و تصمیمات اتخاذ شده در D۸ به خوبی پیگیری و اجرایی می‌شد شاهد بهره مندی حداکثری ۸ کشور اسلامی از ظرفیت این سازمان بودیم.

آقای پزشکیان در ادامه پایبندی به عهد و پیمان را از آموزه‌های اصلی دین مبین اسلام دانست و اظهار داشت: اگر ما کشور‌های اسلامی در قالب چنین سازمانی تصمیمی اتخاذ می‌کنیم باید نسبت به اجرای آن متعهد باشیم و به اعتقاد من یکی از مهمترین مسایل پیش روی ما در این اجلاس تاکید و تمرکز بر اجرایی شدن مصوبات است.

آقای پزشکیان افزود: باید کانون‌های مسئول در کشور‌های عضو با جدیت بر روند اجرای مصوبات این سازمان نظارت و تا تحقق نهایی اهداف این روند را پیگیری و دنبال کنند تا بتوانیم در اجلاس‌های آتی با حضور سران D۸ تصمیمات جدید برای تقویت توسعه و پیشرفت کشور‌های خود اتخاذ کنیم.

رئیس جمهور ایجاد ساز وکار پولی و مالی برای مآموزش بادلات تجاری کشور‌های عضو D۸ را امری لازم و ضروری در راستای تحقق اهداف این سازمان برشمرد و تصریح کرد: در همین رابطه ایجاد صندوق توسعه برای D۸ به منظور سرمایه گذاری مشترک کشور‌های اسلامی عضو گام موثری در این زمینه خواهد بود و جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای تشکیل چنین صندوقی اعلام می‌دارد.

آقای پزشکیان همچنین بر آمادگی ایران برای میزبانی از نشست وزرای انرژی و ارتباطات کشور‌های عضو D۸ تاکید کرد و گفت: در این زمینه لازم است ابتدا کارشناسان مربوطه در نشست‌های مشترک مشکلات، نیاز‌ها و فرصت‌ها در دو بخش انرژی و ارتباطات و فناوری اطلاعات را بررسی و احصا و برای جمع بندی و تصمیم گیری نهایی به نشست وزرا ارایه نمایند.

ایساکا عبدالقادر امام دبیرکل سازمان D۸ نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از ملاقات با دکتر پزشکیان و توصیه‌های مهم و قابل توجه وی برای ارتقای این سازمان تصریح کرد: بنده پس از پایان این اجلاس شخصا توصیه‌های شما مبنی بر ضرورت اجرایی شدن تصمیمات و مصوبات D۸ را پیگیری خواهم کرد.

دبیرکل سازمان D۸ در ادامه با تاکید بر اهمیت نقش و جایگاه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشور‌های موسس و بسیار فعال این سازمان تصریح کرد: ایران با برخورداری از سطح بسیار بالای علمی و فناوری، در حوزه آموزش و ارتباطات نقش رهبری این گروه را بر عهده دارد و دو نهاد این سازمان در جمهوری اسلامی ایران از جمله فعالترین نهاد‌های D۸ در میان کشور‌های عضو هستند.

ایساکا عبدالقادر امام همچنین با اشاره به تصویب و امضای توافقنامه تعرفه ترجیحی میان کشور‌های عضو این سازمان از سوی جمهوری اسلامی ایران گفت: امیدواریم تجار و فعالان اقتصادی ایران از این زمینه و فرصت بسیار مهم و ایجاد بازاری به وسعت یک میلیارد و دویست میلیون جمعیت در جهت شکوفایی هر چه بیشتر اقتصاد ایران و همچنین تحقق اهداف D۸ در زمینه توسعه تجارت بهره برداری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)