• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۳۱۶۰
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
بین الملل » غرب آسیا

صهیونیست‌ها زندگی در جبالیا را غیرممکن کرده‌اند

اشغالگران رژیم صهیونیستی با هدف کوچ اجباری ساکنان جبالیا در شمال نوار غزه، شرایطی را ایجاد کرده است که زندگی در آن غیر ممکن شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه الغد گزارش داد: نظامیان اشغالگر اسرائیل، به منظور کوچ اجباری ساکنان جبالیا در شمال نوارغزه، شرایطی ایجاد کرده است که زندگی در آن غیرممکن شده است.

در اینجا خانه‌ها و ساکنان آنها ناپدید شده‌اند. در اینجا همه چیز از بین رفته است. شهر و اردوگاه جبالیا، شاهد جنایت‌های بی شمار نظامیان اشغالگر اسرائیل بوده است. در جبالیا کشتار با برنامه ریزی قبلی و گرسنگی و تشنگی دادن به صد‌ها هزار نفر طی بیش از ۱۴ ماه برای وادار کردن آنان به آوارگی رخ می‌دهد. روزنامه اسرائیلی هاآرتص به نقل از ارزیابی‌های نظامیان اشغالگر، آمار‌های وحشتناکی را فاش کرد که هولناک بودن شرایطی را که غیرنظامیان در جبالیا طی دو ماه اخیر با آن رو‌به‌رو شدند، نشان می‌دهد.

آمار‌ها حاکی از آن است که نظامیان اشغالگر با توسل به زور، ۹۶ هزار فلسطینی را به ترک اردوگاه جبالیا وادار کرده است. حتی فلسطینیانی که در این اردوگاه باقی مانده‌اند با شرایط دشوارتری مواجه شده‌اند. به نوشته هاآرتص، حدود ۷۰ درصد از خانه‌ها در اردوگاه جبالیا به طور کامل ویران شده است و با ادامه عملیات نظامیان اشغالگر در نوار غزه، این میزان احتمالا افزایش خواهد یافت.

نظامیان اشغالگر اسرائیلی بیش از ۷۵ روز است که به تهاجم زمینی، هوایی و دریایی به جبالیا و اطراف آن ادامه می‌دهد و بسیاری از بخش‌های آن به طور کامل ویران شده است. جبالیا مرکز استان شمال نوار غزه، در جنوب بیت لاهیا قرار دارد. بیت حانون در شمال شرق جبالیا قرار گرفته است. بر اساس آخرین سرشماری، تعداد جمعیت آن حدود ۱۷۰ هزار نفر بود. اردوگاه جبالیا هم در کنار شهر جبالیا قرار دارد که یکی از بزرگترین اردوگاه‌ها در نوار غزه است. جبالیا در کانون طرح ژنرال‌های اسرائیلی برای کوچ اجباری ساکنان آن قرار گرفته است و به این منظور، آن را به طور کامل محاصره کرده‌اند و به کسانی که بر باقی ماندن در سرزمین خود پافشاری می‌کنند، گرسنگی می‌دهند. پس از آن، جبالیا را منطقه بسته نظامی اعلام کردند، به گونه‌ای که زندگی در آن غیرممکن شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

کارشکنی اسرائیل در تامین آب و غذای آوارگان غزه

سازمان غیردولتی آکسفام روز یکشنبه اعلام کرد طی دو ماه و نیم گذشته تنها حدود ده کامیون کمک‌های بشردوستانه آب و غذا را در شمال غزه توزیع کردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از مقر سازمان ملل متحد، سازمان غیردولتی آکسفام با بیان این که در فاصله زمانی دو ماه و نیم گذشته، تنها حدود ده کامیون کمک‌های بشردوستانه آب و غذا را در شمال غزه توزیع کردند، زنگ خطر را در خصوص وخامت اوضاع در سرزمین‌های فلسطینی تحت محاصره به صدا درآورد. آکسفام همچنین در بیانیه‌ای اعلام کرد از مجموع ۳۴ کامیون حامل غذا و آب که طی دو ماه و نیم گذشته وارد استان شمالی غزه شدند، تاخیر‌های عمدی و ممانعت‌های روشمند ارتش اسرائیل موجب شد تنها ۱۲ کامیون بتوانند کمک به غیرنظامیان فلسطینی گرسنه را توزیع کنند. در بخش دیگری از بیانیه آکسفام آمده است زمانی که آب و غذا در یک مدرسه محل اسکان پناهجویان توزیع شد، این مدرسه تخلیه و چند ساعت بعد بمباران شد. به گفته سازمان غیردولتی آکسفام و دیگر سازمان‌های بشردوستانه بین‌المللی، از ۶ اکتبر که اسرائیل بمباران‌های خود را تشدید کرده است، این سازمان‌ها به طور مستمر از ارائه کمک‌های حیاتی در شمال غزه منع شده‌اند. اسرائیل از زمان آغاز جنگ با حماس، ورود کمک‌های بین المللی را که برای ۲.۴ میلیون نفر در غزه ضروری است، با سختگیری کنترل می‌کند.

صهیونیست‌ها زندگی در جبالیا را غیرممکن کرده‌اند صهیونیست‌ها زندگی در جبالیا را غیرممکن کرده‌اند صهیونیست‌ها زندگی در جبالیا را غیرممکن کرده‌اند صهیونیست‌ها زندگی در جبالیا را غیرممکن کرده‌اند صهیونیست‌ها زندگی در جبالیا را غیرممکن کرده‌اند

 

اتحادیه جهانی علمای مسلمان حمله به چادر اسکان آوارگان را در منطقه مواصی محکوم کرد

علی القره داغی رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: جنایت فجیع رژیم اشغالگر اسرائیل را در بمباران چادر اسکان آوارگان در منطقه مواصی خان یونس در نوار غزه به شدت محکوم می‌کنیم. در پی وقوع این جنایت تعداد زیادی از غیرنظامیان فلسطینی که مجبور شدند خانه هایشان را رها کنند و به دنبال سرپناهی برای در امان ماندن از حملات رژیم اشغالگر بگردند، کشته شدند. این اقدام وحشیانه نقض آشکار تمام قوانین و هنجار‌های بین المللی است و چهره واقعی رژیم اشغالگر را که بدون هیچ مانعی افراد بیگناه را هدف قرار می‌دهد، نمایان می‌کند. از جامعه بین الملل و سازمان‌های حقوق بشری می‌خواهیم فورا برای متوقف کردن این حمله وحشیانه به ملت مان در فلسطین اقدام و برای حفاظت از غیرنظامیان و تضمین تحویل عاملان این جنایات به دستگاه قضایی تلاش کنند. همچنین از کشور‌های عربی و اسلامی می‌خواهیم به وظیفه تاریخی و اخلاقی خود در قبال مسئله فلسطین عمل کنند و قاطعانه در برابر این تجاوزات بایستند. از ملت‌های عرب و مسلمان و تمام آزادگان جهان هم می‌خواهیم برای حمایت از مردم نوار غزه و ارسال این پیام آشکار که مقابل این جنایات سکوت نخواهیم کرد، تجمع برگزار کنند. وحدت مردم و اراده قوی سیاسی بهترین سلاح برای حمایت از استقامت ملت ما و مبارزه آنان برای دستیابی به آزادی و کرامت است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

تشییع پیکر‌های شماری از شهدای راه قدس در لبنان

مراسم تشییع پیکر‌های شماری از شهدای مقاومت اسلامی لبنان به همت حزب الله در مناطق مختلف برگزار و پیکر شهدا پس از تشییع روی دستان مردم و اقامه نماز میت، در آرامگاه ابدی به خاک سپرده شد.

به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، حزب الله لبنان مراسم تشییع جنازه تعدادی از شهدا را در حومه جنوبی بیروت برگزار کرد.

در این مراسم پیکر شهید محمود محمد شاهین با حضور شمار زیادی از مردم تشییع شد. شرکت کنندگان در این مراسم شعار‌هایی در حمایت از مقاومت سردادند. نماز میت بر پیکر این شهید به امامت شیخ خلیل رزق برگزار شد. امین شری و علی عمار از نمایندگان فراکسیون پارلمانی حزب الله لبنان نیز در این مراسم حضور داشتند.

حسین فضل الله مسئول حزب الله در بیروت و گروه‌های فرهنگی و اجتماعی و شماری از علما و مسئولان شهرداری و خانواده‌های شهدا نیز در این مراسم حضور داشتند.

پیکر حبیب علی مواسی یکی دیگر از شهدا نیز در شویفات برگزار شد. شرکت کنندگان در این مراسم که به همت حزب الله برگزار شد با عبور از خیابان‌های منطقه و حمل پیکر شهید روی دستان خود، شعار‌هایی در حمایت از مقاومت سردادند.

گروه‌های سیاسی و فرهنگی و اجتماعی و شماری از مردم نیز در این مراسم حضور داشتند و پیکر این شهید را تا آرامگاه ابدی بدرقه کردند.

حزب الله لبنان همچنین مراسم تشییع پیکر شهدای راه قدس سامر محمد البزال و علی قاسم البزال را برگزار کرد.

این مراسم با حضور خانواده‌های شهدا و جمعی از گروه‌های حزبی و سیاسی و اجتماعی برگزار شد. پیکر این شهدا در پایان مراسم در کنار دیگر همرزمان آنها به خاک سپرده شد.

پیکر شهید حسن حیدر یاسین نیز در مراسمی که به همت حزب الله لبنان برگزار شد تشییع و به خاک سپرده شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

واکنش انصارالله به نفوذ رژیم صهیونیستی در منطقه حوض الیرموک سوریه

محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در واکنش به نفوذ رژیم صهیونیستی به منطقه حوض الیرموک در حومه غربی درعای سوریه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اسرائیل به نفوذ در خاک سوریه ادامه می‌دهد. این رژیم پس از آن که جبل الشیخ مهمترین پایگاه نظامی مشرف به چهار کشور عربی را تحت کنترل خود درآورد، هم اکنون تلاش می‌کند کنترل منطقه حوض الیرموک را به عنوان مهمترین منبع آبی تغذیه کننده رودخانه الیرموک و رود اردن در دست بگیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

بازداشت جوانان فلسطینی در جنوب الخلیل

رادیو الاقصی با انتشار این تصویر در کانال تلگرام خود به نقل از منابع محلی گزارش داد: نظامیان رژیم اشغالگر به بازداشت تعداد زیادی از جوانان پس از یورش به خانه هایشان در اردوگاه الفوار در جنوب الخلیل در کرانه باختری رود اردن ادامه می‌دهد و آنان را به باشگاه این اردوگاه می‌برد تا از آنان بازجویی کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

تصویر خودرویی که بامداد امروز در جنوب غزه هدف قرار گرفت

پایگاه فلسطین الآن در کانال تلگرام خود تصویر خودرویی را منتشر کرد که بامداد امروز در منطقه مواصی خان یونس در جنوب نوار غزه هدف حمله هوایی رژیم اشغالگر قرار گرفت و تمام سرنشینان آن به شهادت رسیدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

محل حمله به چادر اسکان آوارگان در منطقه المواصی غزه

رادیو الاقصی در کانال تلگرام خود تصویری از محل حمله شب گذشته به چادر اسکان آوارگان در منطقه المواصی خانیونس در جنوب نوار غزه منتشر کرد که بر اثر آن ۱۱ شهروند شهید و شماری زخمی شدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)