• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۳۹۷۸
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
اقتصادی » صنعت

بهره برداری کامل از راه آهن چابهار - زاهدان تا دو سال آینده

مدیرعامل هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه خاتم الانبیاء گفت: راه آهن چابهار- زاهدان، در مراحل تکمیلی است، بخشی از مسیر به طول ۴۵۰ کیلومتر در دستور کار است و تا یکی دو سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

سردار محمدرضا رحمانی در مصاحبه با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما افزود: این مجموعه‌ی تخصصی در زیر مجموعه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء قرار دارد و در حوزه راه و شهرسازی با وزارت راه و شهرسازی، وزارت کشور و شهرداری ها، طرح‌های زیر ساختی راه، راه آهن، مترو، بیمارستان و مسکن فعالیت می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: در سال‌های اخیر، توانستیم در تکمیل کریدور اصلی (راهگذر بین المللی) کشور و اتصال شبکه ریلی به مناطق مرزی و گمرکات، نقش ویژه‌ای داشته باشیم. 

رحمانی همچنین افزود: این مجموعه، در طرح‌های مهم راه آهن در محور‌های اصلی کریدوری کشور، مثل راه آهن چابهار - زاهدان، رشت- آستارا، بصره - شلمچه و کرمانشاه- خسروی، که جزء طرح‌های مهمی است و گمرکات کشور را به شبکه ریلی متصل می‌کند فعالیت میکند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی اضافه کرد: در حوزه راه آهن، محور‌های مهمی از جمله راه آهن خواف- هرات را به نتیجه رسانده‌ایم و با بهره برداری از آن، کشور افغانستان به شبکه ریلی ایران و اروپا وصل شد و در حال حاضر می‌تواند تبادلات کالایی خود را به سمت اروپا و به سمت بنادر ایران انجام دهد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدیرعامل هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه خاتم الانبیا (ص) گفت: در حوزه راه آهن شرق کشور، راه آهن چابهار- زاهدان، در مرحله تکمیل و نهایی بخش‌های مختلف است البته بخش زاهدان به خاش در سنوات گذشته به بهره برداری رسیده و بقیه مسیر هم که بیش از ۴۵۰ کیلومتر است تا یکی دو سال آینده به بهره برداری می‌رسد.
 
رحمانی با اشاره به اینکه راه آهن رشت- آستارا، تکمیل کننده کریدور شمال و جنوب است؛ افزود: راه آهن رشت - آستارا در قرارداد قرارگاه خاتم است و موضوع تامین مالی آن مطرح است که آیا از طریق فاینانس کشور‌های همسایه تامین شود یا از طریق منابع داخلی.

وی ادامه داد: اخیرا رئیس جمهور دستورات صریحی مبنی بر فعال کردن این محور صادر کرده و ما هم مشغول انجام فعالیت در دو بخش از این طرح هستیم.

رحمانی گفت: عملیات عمرانی در منطقه شمال کشور با مشکلات متعددی از جمله مشکلات زیست محیطی و حفظ منابع طبیعی روبروست تا کمترین آسیب را به منابع طبیعی داشته باشیم. 

وی همچنین درباره احداث زیر ساخت‌های شهری در حوزه مترو هم افزود: هم اکنون در ۹ کلان شهر در حال احداث مترو هستیم، تاکنون بیش از ۳۳۸ کیلومتر مترو را یا ساختیم یا در حال احداث آن هستیم و امیدواریم به زودی به بهره برداری برسانیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدیرعامل هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه خاتم الانبیا (ص) ادامه داد: در شهر تهران خط ۷ مترو تکمیل شده، خط ۱۰ در حال احداث است و متروی دو شهر پرند و هشتگرد هم در سنوات گذشته تکمیل شده و در حال بهره داری است.

رحمانی با بیان اینکه در سایر شهر‌ها مثل شهرمشهد، تقریبا خطوط مترو توسط قرارگاه احداث شده است گفت: در شهر‌های شیراز، قم، تبریز، اصفهان، همچنین شهر‌های اقماری تهران از جمله اسلامشهر در حال احداث مترو هستیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی در حوزه ساخت آزادراه هم افزود: هزار و ۷۵ کیلومتر آزادراه تاکنون ساخته شده و بخش زیادی از آن به بهره برداری رسیده است، از این میزان ۳۸۰ کیلومتر، توسط سرمایه گذاریِ خود قرارگاه احداث شده و هم اکنون در حال بهره برداری است، ضمن اینکه بهره برداری از دو محور آزاد راهی تا پایان سال در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه خاتم الانبیا (ص) درباره ساخت بیمارستان هم گفت: این هلدینگ تاکنون بیش از ۲۸ بیمارستان را یا تکمیل کرده، یا در مرحله ساخت آن و یا در مرحله امضای قرارداد ساخت آن است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رحمانی دراین باره افزود: هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه، ۶ بیمارستان از جمله بیمارستان غدیر را تکمیل کرد و توسط رئیس جمهور شهید افتتاح شد و هم اکنون نیز در مرحله بهره برداری است، در حال حاضر ۱۴ بیمارستان در دست احداث دارد و قرارداد ساخت ۸ بیمارستان هم در مرحله مذاکره و امضا است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تحقق زیرساخت برق‌رسانی به ۹۱۳۰ واحد از نهضت ملی مسکن
پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت اینلاین هاکی با معرفی تیم‌های برتر
بازآفرینی فضای خانه اندیشمندان با حضور بزرگان علوم انسانی
پدر شهید فتح‌الله بهاری آسمانی شد
توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در شهرستان میاندوآب 
سرعت گرفتن طرح‌های راهداری در استان بوشهر
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در استان تهران
امضا تفاهم‌نامه کشت فراسرزمینی میان فارس و ازبکستان
آفتاب مطبوع پاییزی گرما بخش هوای گیلان
کشف بیش از یک تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در اسدآباد
تولید بیش از ۴۲ هزار تن کنسانتره دامی در آذربایجان‌غربی
بومی‌سازی کامل تعمیرات کارخانه شمش آلومینیوم جاجرم تا پایان آذر
برپایی نمایشگاه فاطمی در گرمسار
استخدام در سازمان صداوسیما
وضعیت بازار برنج خارجی
افتخارآفرینی ورزشکاران ایلامی در مسابقات قهرمانی کشور پارا‌سنگ‌نوردی
برنامه های «پرسشگر»، «انارستان» و «مثبت آموزش»، از قاب تلویزیون
تیم فوتسال بانوان بهنمیر در جمع ۴ تیم برتر کشور
کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات مشترک سه استان
تأمین انسولین بیماران یزدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)