• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۴۲۸۵
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۴
بین الملل » غرب آسیا
تحولات فلسطین و لبنان؛

حمله رژیم صهیونیستی به کاروان کمک‌های بشردوستانه

ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر کاروان محموله‌های بشردوستانه را هدف قرار داد. در این حمله به کاروان کمک‌های انسان‌دوستانه در مرکز غزه دستکم ۴ نفر به شهادت رسیدند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر کاروان محموله‌های بشردوستانه را هدف قرار داد. در حمله به کاروان کمک‌های انسان‌دوستانه در مرکز غزه دستکم ۴ نفر به شهادت رسیدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بمب گذاری خانه های فلسطینیان در بیت لاهیا
خبرگزاری صفا تصاویری از لحظه انفجار خانه ها در بیت لاهیا در شمال منطقه غزه بدست نیروهای رژیم اشغالگر منتشر کرد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

افزایش شمار شهدای فلسطینی در نوار غزه

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد تعداد شهدای فلسطینی از ۱۵مهر ۱۴۰۲ تاکنون به ۴۵ هزار و ۳۳۸ نفر رسیده و تعداد مجروحان نیز به ۱۰۷ هزار و ۷۶۴ تن افزایش یافته است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
حمله رژیم صهیونیستی به کاروان کمک‌های بشردوستانه حمله رژیم صهیونیستی به کاروان کمک‌های بشردوستانه حمله رژیم صهیونیستی به کاروان کمک‌های بشردوستانه
 
مجری عراقی: فریب رسانه ها را در جنگ نرم نخورید
علیاء الیاسر مجری عراقی با انتشار ویدئویی در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس گفت: دشمنان امت اسلامی در تلاشند با استفاده از رسانه هایی که سم پراکنی می کنند، همچون شبکه الحدث یا شبکه های اجتماعی وابسته به عربستان، بین ارکان مقاومت فتنه پراکنی کنند. این طرف ها در تلاش برای اختلاف پراکنی و به تصویر کشیدن این اختلافات بین ایران و یمن یا ایران و عراق هستند و هدفشان تضعیف این محور است که خار در گلوی استکبار جهانی و صهیونیستی شده است. ما مطمئنیم این تلاش ها فقط توهم است. ایران حامی اصلی همه جنبش های مقاومت بوده است و خواهد بود. همانطور که آیت الله سید علی خامنه ای گفت مقاومت هر کجا باشد ما با آن هستیم، خواه در فلسطین باشد یا لبنان یا عراق یا یمن. این یک تعهد اعتقادی و ایمانی است و فقط یک موضع گیری سیاسی نیست. برادران ما در یمن زیباترین حماسه پایداری را رقم زدند. یمنی ها به رهبری جنبش انصارالله به خوبی می دانند محور مقاومت یکی است و دشمن هم یکی است و هرگونه تلاشی برای ایجاد تردید و بی اعتمادی یا فتنه پراکنی بین ارکان مقاومت و تضعیف نیروهای ما بخشی از راهبرد دشمنان ماست. 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

محور مقاومت بر اصول مستحکم و اهداف روشن خود تکیه دارد و اعتقاد واحدی دارد و آن دفاع از حقوق ملت های مستضعف و رویارویی با قدرتهای استکباری و ظلم است. این خطی است که ما را گرد هم آورده است، از تهران گرفته تا بغداد و از صنعا تا بیروت و از غزه تا هر جایی که تحت ظلم و ستم است. ممکن نیست این محور متزلزل شود. باید بدانیم دشمنی که یمن را محاصره کرده است همان دشمنی است که لبنان را ویران می کند، همان که سوریه را نابود کرد و اکنون تلاش می کند امنیت عراق و ایران را بر هم بزند، دشمنی که غزه را بمباران و قدس را اشغال می کند همان دشمن است. در مقابل نیز دوستی که حامی مقاومت فلسطین است همان کسی است که در کنار لبنان، عراق و یمن و هر جای دیگری از جهان می ایستد و از آنها حمایت می کند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

توصیه علمای یمن به مردم سوریه درباره آمریکا و اسرائیل

نشست علما در استان الحدیده با عنوان «مسئولیت علمای امت اسلامی در جهاد تبیین و تشویق به مبارزه با سران کفر و منافقان حامی آنها» برگزار شد.

در بیانیه این نشست آمده است بر اهمیت و ضرورت پایداری در مقابله دشمنان خداوند و پناه بردن به خداوند سبحان تاکید می کنیم. از همه افراد امت اسلامی می خواهیم باتقوا باشند و به ریسمان الهی متوسل شوند و از هرگونه تفرقه و منازعه بپرهیزند. 

این بیانیه افزود از علما و مبلغان و خطبا و نخبگان امت اسلامی نیز می خواهیم دشمنان امت را که شامل آمریکا و اسرائیل و مزدوران آنها می شود، هدف بگیرند. 

از علمای امت می خواهیم فتواهای صریح و روشنی در خصوص ضرورت مقابله با تجاوزات صهیونیستی آمریکایی به غزه و یمن صادر کنند. 

درباره عواقب مشغول کردن مردم به درگیری های فرعی و منحرف شدن مبارزه از مسیر درست هشدار می دهیم. 

در این بیانیه آمده است نبرد فتح موعود و جهاد مقدس برای حمایت از مردم غزه را نبردی بر حق و موضعی صادقانه می دانیم. به سران و حاکمان کشورهای عربی و اسلامی توصیه می کنیم در مواضع خود بازنگری کنند و از مسیر همدستی و توطئه خارج شوند.

 

حملۀ رژیم صهیونیستی به کاروان کمک‌های بشردوستانه 
از ملت ها و ارتش های اسلامی می خواهیم غبار خفت و ذلت را کنار بزند و مواضع جدی و ایمانی اتخاذ کند.

در بیانیه نشست علما آمده است: ملت ها و ارتش های اسلامی باید به کمک غزه بروند و از سلاح تحریم اقتصادی و برگزاری تظاهرات و راهپیمایی استفاده کنند. 

درباره نهادینه شدن یأس و ناامیدی که منافقان سعی در ایجاد و تثبیت آن دارند ،هشدار می دهیم. و نیز درباره  پذیرش اسرائیل به عنوان واقعیتی موجود یا تقدیری گریزناپذیر و رها کردن آرمان های بزرگ امت اسلامی هشدار می دهیم. 

از مجاهدات بزرگ حزب الله و حمایت های تاریخی آن از غزه پشتیبانی صادقانه از مجاهدان قدردانی می کنیم.

شیوه های نبرد مبارزان فلسطینی همچنان برای رژیم صهیونیستی غافلگیر کننده است
گرچه شیوه های نبرد نیروهای مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی متفاوت با شیوه های آنها در آغاز جنگ است، نتایج این عملیات همچنان برای این رژیم غافلگیر کننده است .
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

عملیات نیروهای مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی با وجود بمباران مناطق مسکونی و کشتار جمعی فلسطینی ها همچنان ادامه دارد. این عملیات محدود به شلیک موشک و راکت به محورهای تحت کنترل رژیم صهیونیستی و اتاق های عملیات آنها نمی شود بلکه به علت بررسی های جدید از میدان، منحصر بفرد است. گردان های القسام در یک عملیات پیچیده سه نظامی صهیونیست را به هلاکت رساند بطوریکه ۳ نیروی مبارز فلسطینی موفق شدند وارد خانه ای در بیت لاهیا شوند و سه نظامی صهیونیست را هدف ضربات چاقو قرار دهند و سلاح هایشان را به غنیمت بگیرند و غیر نظامیان بازداشتی درآنجا را آزاد کنند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
حملات به اطراف بیمارستان کمال عدوان و شرق خانیونس و ازسرگیری درگیری ها در طولکرم
به گزارش شبکه قدس، نیروهای رژیم اشغالگر مناطق اطراف بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه را به شدت هدف حمله قرار دادند. 
 
اشغالگران همچنین منطقه خزاعه در شرق خانیونس جنوب نوار غزه را هدف قرار دادند. 
نیروهای اشغالگر یک منزل را نیز در رفح ویران کردند.
 
در همین حال منابع محلی اعلام کردند درگیری بین گروه های مقاومت و نیروهای رژیم اشغالگر در اردوگاه طولکرم در کرانه باختری از سرگرفته شد.
حمله رژیم صهیونیستی به کاروان کمک‌های بشردوستانه حمله رژیم صهیونیستی به کاروان کمک‌های بشردوستانه

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)