• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۵۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۳
بین الملل » غرب آسیا

هلاکت و زخمی شدن شماری از نیرو‌های اسرائیلی در تله انفجاری شمال غزه

نیرو‌های حماس با قرار دادن تله‌ای برای نظامیان رژیم اسرائیل، چند تن از آنها را به هلاکت رسانده و زخمی کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، شاخه نظامی جنبش حماس با انتشار ویدئویی از گیر افتادن شماری از نظامیان رژیم صهیونیستی در یک تله خبرداد. در این درگیری شماری از نظامیان این رژیم به هلاکت رسیده یا زخمی شدند. گردان‌های القسام اعلام کردند این تله در شرق بیت لاهیا در شمال نوار غزه صورت گرفت. تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد مبارزان فلسطینی دستگاه انفجاری را در مسیر نظامیان صهیونیست قرار دادند. در این تصاویر دیده می‌شود نظامیان رژیم صهیونیستی علیرغم وجود پهپاد شناسایی به سمت تله انفجاری مورد نظر می‌روند. گردان‌های القسام بار دیگر اعلام کرد نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل تلفات خود را پنهان می‌کنند و باید منتظر اقدامات شگفت انگیز دیگر از سوی نیرو‌های حماس باشند. این ویدئو یک روز پس از آن منتشر شد که ارتش رژیم اسرائیل کشته شدن یکی از افسران و زخمی شدن دو نظامی اش در درگیری با نیرو‌های فلسطینی در بیت لاهیا واقع در شمال غزه تکذیب کرد. از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون و پس از آغاز نسل کشی رژیم اسرائیل در غزه، صد‌ها نظامی این رژیم اشغالگر در درگیری با نیرو‌های گردان‌های القسام کشته یا زخمی شده‌اند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

مجروح شدن یک افسر عالی رتبه در طولکرم

کانال تلگرام خبرگزاری شهاب ضمن انتشار تصاویری از انتقال یک خودرو آسیب دیده در طولکرم، به نقل از سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نوشت: در عملیات نیرو‌ها در طولکرم یک بسته انفجاری در یک خودرو نظامی منفجر شد که یاکی دولف فرمانده هنگ کرانه باختری و سرتیپ ایوب کیوف فرمانده تیپ جنین در آن حضور داشتند و کیوف در این انفجار مجروح شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

 

تشییع پیکر شهید در غزه

پیکر افرادی که در اثر بمباران چادر‌های آوارگان در غرب خان یونس به شهادت رسیده بودند تشییع شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

شرایط سخت یک اسیر زن فلسطینی بعد از آزادی

کانال تلگرام فلسطین الآن تصاویری از یک اسیر زن فلسطینی منتشر کرد که بعد از آزاد شدن از زندان‌های رژیم صهیونیستی خود را به دیرالبلح در مرکز باریکه غزه رساند و نیرو‌های هلال احمر او را به بیمارستان منتقل کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

مرگ نوزاد در غزه به علت سرما

کانال تلگرام خبرگزاری شهاب عکسی از یک نوزاد فلسطینی منتشر کرد که بر اثر سرمای چادر‌های آوارگان در منطقه مواصی در خانیونس فوت کرد. این دومین مورد مرگ کودکان بر اثر سرما در یک هفته اخیر است.

هلاکت و زخمی شدن شماری از نیرو‌های اسرائیلی در تله انفجاری شمال غزه

 

 

 

بازداشت گسترده فلسطینی‌ها در اردوگاه الامعری

کانال تلگرام فلسطین پست تصاویری از ادامه یورش اشغالگران به اردوگاه الامعری در رام الله و البیره منتشر کرد. اشغالگران در این یورش تعداد زیادی از شهروندان فلسطینی را بازداشت کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

تکذیب ادعای رژیم صهیونیستی و اثبات ورود موشک یمن به آسمان فلسطین اشغالی

رسانه‌های رژیم صهیونی با انتشار ویدئو و عکس ادعای این رژیم را تکذیب و ثابت کردند موشک یمن وارد آسمان فلسطین اشغالی شده است.

به گزارش وبگاه العهد، رسانه‌های دشمن ادعای ژ رژیم اشغالگر صهیونی را تکذیب کردند که مدعی شد موشک یمن، که صبح امروز به سمت تل آویو شلیک شد، پیش از ورود به حریم هوایی فلسطین رهگیری شده بود.

رسانه‌های دشمن تصاویر و فیلم‌هایی منتشر کردند که نشان می‌دهد موشک یمن در آسمان فلسطین اشغالی در حال پرواز است و پدافند هوایی در تلاش برای رهگیری آن است.

به گزارش کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل، خمپاره‌های موشکی که برای رهگیری موشک یمن شلیک شده بود، روی خانه‌ای در منطقه بئر یعقوب در مرکز فلسطین اشغالی، سقوط کرده است.

رسانه‌های دشمن به نقل از سخنگوی نظامیان رژیم اشغالگر صهیونی اعلام کردند: سامانه پدافند هوایی موفق شد موشکی را که از یمن شلیک شده بود، پیش از ورود به حریم هوایی فلسطین، رهگیری کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
کنترل پهپاد اشغالگران در خانیونس
کانال تلگرام شبکه اطلاع رسانی مقاومت تصاویری را بازنشر کرد که گردان‌های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی از تحت کنترل در آوردن پهپاد اشغالگران هنگام انجام ماموریت‌های شناسایی در آسمان خانیونس منتشر کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
رنج روزانه مردم سوریه برای خرید نان
به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز، دریافت نان در سوریه به یک سفر روزانه پر از رنج تبدیل شده است، جایی که مردم مجبورند برای خرید نان ساعت‌ها در صف‌های طولانی بایستند. با وجود بهبود جزئی در کیفیت و مقدار نانی که به شهروندان عرضه می‌شود، آنها همچنان امیدوارند که این پدیده، که میراثی از نظام اسد محسوب می‌شود، پایان یابد.
 
خبرنگار: برای این مردم، صف کشیدن برای دریافت سهمیه نان‌شان به یک عادت روزانه تبدیل شده است. صف‌های طولانی را می‌توان هر روز نه فقط در دمشق بلکه در بیشتر نانوایی‌های استان‌های سوریه مشاهده کرد. با این حال، شرایط نسبت به قبل بهبود یافته است. مردم می‌گویند زمان انتظار کاهش یافته و مقدار نانی که روزانه به هر خانواده داده می‌شود، بیشتر شده است.
 
شهروند سوری مرد: اگر در صف بایستی، نیم ساعت یا یک ربع طول می‌کشد تا نان خودت را بگیری و بروی. یعنی دیگر مردم از سر و کول هم بالا نمی‌روند. الآن صف‌ها نظم دارند. هر کسی نوبت خودش را می‌داند، نانش را می‌گیرد و با خیال راحت می‌رود. هر مقدار که بخواهد، دریافت می‌کند و می‌رود.
شهروند سوری مرد: فعلاً نمی‌توانیم چیزی مطالبه کنیم تا اینکه شرایط تثبیت شود و اگر خدا بخواهد، بهتر هم بشود. الحمدلله، اوایل باید دو یا سه ساعت اینجا می‌ماندیم، ولی الآن شرایط خیلی بهتر از قبل شده است.
 
خبرنگار: با این حال، صف‌های طولانی همچنان برقرارند و انتظار می‌رود تغییراتی ایجاد شود تا این رنج کاهش یابد و مدت زمان انتظار برای دریافت نان کمتر شود.
 
شهروند سوری زن: امروز شرایط بهتر شده، اما قبلا بیش از یک ساعت طول می‌کشید تا نان بگیرم. اندازه نان‌ها هم کوچک بود. باید چهارتا نان می‌خوردی تا سیر شوی.
 
خبرنگار: اینجا حتی نان هم در بازار سیاه فروخته می‌شود. دست‌فروشانی که نان می‌فروشند، همان‌هایی هستند که در صف ایستاده و نان را خریداری کرده‌اند تا آن را با قیمتی کمی بالاتر بفروشند. برای مثال، نانی که به قیمت حدود ۳۵ سنت عرضه می‌شود، در بازار سیاه به قیمت نیم دلار برای هر کیلو فروخته می‌شود. این بازار سیاه برای کسانی است که نمی‌خواهند در صف‌های انتظار بایستند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خیرین، تکیه‌گاه دختران معلول ذهنی در مرکز فردوس شهرکرد
تحقق رشد ۸ درصدی دشوار، اما ممکن است
قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و آزادسازی ۱۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ارومیه
تامین آب فاز ۵ شهر بندر امام خمینی با اجرای عملیات توسعه شبکه
کهگیلویه و بویراحمد میزبان جشنواره بازی‌های بومی محلی
به یاد دانش آموزان شهید
درخشش هنرمند خوشابی در جشنواره بین‌ المللی همام
فروش ۶۵۸ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
آغاز پایلوت رصد هوشمند تراکتور‌ها در ارومیه؛ گامی بزرگ به سوی کشاورزی دیجیتال
شاهد بدترین وضعیت بارندگی در تهران هستیم
مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
باران، همچنان نایاب در مازندران
۱۸ آبان ماه روز ملی کیفیت
دستگیری پزشک قلابی هنگام جراحی روی بیمار
کشف البسه قاچاق میلیاردی در زنجان
خشکسالی سابقه دار اتفاقی نیست
پیشنهاد ثبت روز بافق در تقویم
آغاز شناسایی استعداد‌های ورزشی در کردستان
پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)