• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۵۳۳۱
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹
ورزشی » ساير حوزه ها
دنیامالی در دیدار با سفیر عربستان

ایران با کاروان بزرگی در مسابقات کشور‌های اسلامی حاضر می‌شود

وزیر ورزش و جوانان در دیدار با سفیر عربستان: ایران با کاروان بزرگی در مسابقات کشور‌های اسلامی حاضر می‌شود.

ایران با کاروان بزرگی در مسابقات کشور‌های اسلامی حاضر می‌شود

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، عبدالله بن سعود العنزی سفیر عربستان سعودی عصر امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با احمد دنیامالی دیدار کرد.

در این دیدار وزیر ورزش و جوانان ضمن خوش‌آمد به سفیر عربستان و آرزوی سلامتی برای مردم این کشور اظهار کرد: در حوزه‌های کاری مشترک آمادگی کامل داریم با کشور عربستان ارتباطات بیشتری داشته باشیم. این موضوع مورد تاکید آقای رییس‌جمهور، جناب آقای پزشکیان است و یکی از ماموریت‌های بنده این است که با کشور شما در دو حوزه ورزش و جوانان ارتباطات را توسعه دهم و رفت و آمد بیشتری ایجاد کنم.

وی با اشاره به میزبانی سال آینده عربستان در مسابقات کشور‌های اسلامی اظهار کرد: از زمان حضورم در وزارت ورزش و جوانان تاکید و برنامه‌ریزی‌مان به گونه‌ای طراحی شده که حضور قدرتمندی در این مسابقات داشته باشیم. سال آینده ایران با کاروان بزرگی در این مسابقات حضور پیدا خواهد کرد.

وزیر ورزش و جوانان ایران با اشاره به اهمیت این دو حوزه در گسترش روابط دو کشور ایران و عربستان گفت: نقطه نظرات مسئولان عربستان درباره موضوعات جوانان را که پیگیری می‌کردم، دغدغه‌های مشترکی بین دو کشور در این حوزه وجود دارد و با اقدامات و توسعه روابط بین دو کشور امیدوار به رفع دغدغه‌ها هستیم.

دنیامالی با بیان اینکه استحکام روابط دو کشور می‌تواند باعث امنیت بیشتر در منطقه شود، افزود: اعلام دعوت رسمی ما را به وزیر ورزش عربستان که هم جوان است و هم ورزشکار برسانید و امیدوارم به زودی و تا پیش از بازی‌های کشور‌های اسلامی میزبان وزیر ورزش عربستان باشیم. امیدوارم گسترش روابط بین دو کشور در دو حوزه ورزش و جوانان با سرعت خوبی پیش رود.

وی با تبریک به عربستان برای کسب میزبانی جام جهانی ٢٠٣۴ به عنوان کشوری اسلامی اظهار کرد: علاقمند هستیم در فیفادی تیم‌های ملی فوتبال دو کشور در دیداری دوستانه به مصاف هم بروند.

عبدالله بن سعود العنزی در این دیدار با قدردانی از وزیر ورزش و جوانان برای میزبانی از این دیدار به نقش وزارت ورزش دو کشور برای گسترش روابط اظهار کرد: محبت و ارتباطی که بین ورزش دو کشور و بویژه فوتبال عربستان و ایران وجود دارد، می‌تواند به تعمیق روابط دو کشور کمک کند. توسعه روابط با ایران برای کشور ما اهمیت زیادی دارد.

وی با بیان اینکه پیام تبریک و سلام وزیر ورزش عربستان را به شما اعلام می‌کنم، افزود: امیدوارم در حوزه دختران و پسران جوان و دغدغه‌های مشترکی که به درستی به آن اشاره کردید، بتوانیم همکاری‌های لازمی داشته باشیم. جوانان عدد بزرگی را در جمعیت عربستان و ایران تشکیل می‌دهند و مسأله جوانان در توسعه روابط دو کشور بسیار مهم است.

سفیر عربستان افزود: سیاست کلی که در عربستان به ما تاکید شده توسعه روابط بویژه روابط در دو حوزه ورزش و جوانان است.

وی با اشاره به موفقیت عربستان در میزبانی جام جهانی ٢٠٣۴ اظهار کرد: ایران یکی از مهمترین کشور‌های حاضر در این رقابت‌ها خواهد بود و ما علاقمندیم قبل از میزبانی عربستان در جام جهانی گفت‌و‌گو‌هایی را در سطوح عالیه برای همکاری مشترک داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
آغاز کشت سیب زمینی در طارم
حادثه رانندگی در محور کرمان ــ راور، ۷۵ کیلومتری راور
واژگونی پراید در محور زرند–رفسنجان
برگزاری رقابت‌های تیراندازی با کمان کشور به میزبانی اصفهان
تقدیر آبفای منطقه ۶ تهران از خانواده شهدا به عنوان الگوی مصرف بهینه آب
عامل قتل خانوادگی صبح امروز شهر کرمان، دستگیر شد
تکمیل طرح‌های درمان و سلامت در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)