• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۹۵۶۸
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
امانی تهران :

آموزش و مهارت ، دو مولفه موفقیت کسب‌ و کار است

رییس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه سهم دانشگاه در ارائه دوره‌های کوتاه مدت حداکثر ۲۰ درصد است، گفت: باید دوره‌هایی برای یادآوری و بازآفرینی آنچه که یاد گرفتیم راه اندازی کنیم ، ضمن اینکه باید به مستندسازی دانش بیشتر پرداخته شود.

آموزش و مهارت، دو مولفه موفقیت کسب‌ و کار است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر محمد امانی تهران در مراسم آغاز همکاری برای برگزاری دوره‌های مهارت افزایی در صنعت نساجی و دانشگاه ، تحصیلات آموزشی را به دو بخش مدون و دوره‌های کوتاه مدت یا تخصصی تقسیم بندی کرد و گفت: دوره‌های تخصصی یا کوتاه مدت با هدف دانش افزایی ارائه می‌شود و پایه‌های اندیشه‌ای را در افراد محقق می‌کند. بر این اساس، این بخش از آموزش حذف شدنی نیست در نتیجه نمی‌توان آن را کوچک و کم‌اهمیت تلقی کرد.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: شاید ما نباید ۱۲ سال را برای تحصیلات قبل از دانشگاه و همچنین ۴ سال را برای دوره کارشناسی در نظر می‌گرفتیم. چرا که موضوع مهارت و توانمندی‌ها فراتر از پایه‌های علمی، بحث ضروری است.
رییس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: همه ما می‌توانیم نتیجه گیری کنیم افراد موفق در حوزه‌های تولید، تجارت و اقتصاد کسانی هستند که به دو بال آموزش‌های آکادمیک و کوتاه مدت مجهز هستند؛ بنابراین باید این نوع آموزش‌ها را جدی بگیریم.
امانی با بیان اینکه عرصه‌هایی در جهان امروز به عنوان دغدغه‌های مهمی پیش روی ما قرار گرفته است، گفت: پایداری و صنعت پایدار موضوع جدی است و نمی‌توان از آن غفلت نمود. ضمن اینکه امروزه بحث الکترونیک دیجیتال در صنعت مهم است که برای موفقیت در این عرصه‌ها نیاز به کسب دانش و مهارت است.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه سهم دانشگاه در ارائه دوره‌های کوتاه مدت حداکثر ۲۰ درصد است، اظهار کرد: باید دوره‌هایی برای یادآوری و بازآفرینی انچه که یاد گرفتیم راه اندازی کنیم. ضمن اینکه ضروری است به بحث مستند سازی دانش که نسبت به آن مغفول هستیم بیشتر پرداخته شود.

در ادامه مهندس مجید رنجبر فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کارآفرین صنعت نساجی بر ضرورت ایجاد یک آکادمی برای پیوند صنعت و دانشگاه تاکید کرد و گفت: باید با ایجاد این آکادمی از تجربیات اساتید و صنعتگران استفاده کرد.
این فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: اگر چه در حال حاضر دانشگاه‌ها با ایجاد دوره‌های مختلف اعم از برگزاری دوره‌های آموزش‌های کوتاه مدت کهاد سعی در ایجاد انگیزه بین دانشجویان دارند، اما همچنان رنگ و بوی ناامیدی بین دانشجویان وجود دارد و ما باید نقش خودمان را برای افزایش امید دانشجویان و دانش آموختگان ایفا کنیم.

در ادامه این مراسم ؛ مهندس محسن گرجی مشاور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بر ضرورت افزایش بهره وری در کشور تاکید کرد و گفت: این امر موجب می‌شود که مزیت رقابتی ایجاد و در نهایت منجر به توسعه بازار‌های جدید، رفاه و افزایش بهره وری می‌شود.
گرجی با بیان اینکه ما نیروی کار ارزان قیمت در ایران داریم، اظهار کرد: یکی از پایه‌های نیروی کار گران قیمت یعنی نیروی کار متخصص است که این مهم مزیت رقابتی کشور‌ها می‌باشد و بنابراین این نیرو‌ها از مسیر آموزش به این تخصص می‌رسند. ما باید در حوزه تخصص‌های عملیاتی و تحقق توسعه صنایع که دارای پیچیدگی هستند، تلاش کنیم.

در ادامه این مراسم دکتر خلیل الرحمان خلیلی پور دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر ضرورت ارائه آموزش برای آینده، توانمندسازی افراد و سازمان‌ها تاکید کرد و گفت: اهمیت توجه به این آموزش‌ها به اندازه‌ای است که موجب تضمین موفقیت سازمان‌ها و بنگاه‌های اقتصادی خواهد شد چرا که این نوع آموزش‌ها منجر افزایش بهره وری، کنترل هزینه‌ها و موفقیت در تولید خواهد شد.
این فعال صنعت نساجی همچنین تاکید کرد: وقتی ما در صنعت محصولی را ارائه می‌دهیم همزمان با آن تحربه مشتری و خدمات نیز ارائه می‌شود و این امر ارزش ایجاد خواهد کرد به همین جهت ارائه آموزش‌های توانمندسازی نقش مهمی در این عرصه ایجاد خواهد کرد.
خلیلی پور با بیان اینکه دانشگاه‌ها می‌توانند خلا‌های آموزش‌های توانمندسازی را پر کنند، گفت: این مراکز با ارائه آموزش‌های لازم به فارغ التحصیلان می‌توانند ضمن توانمندسازی افراد، پژوهش‌ها را نیز هدفمند کنند.
این کارآفرین حوزه نساجی تاکید کرد: صنعت نساجی حوزه‌های مختلفی دارد باید به سمت تخصصی کردن آموزش‌های این عرصه نیز اقدام کرد. تا در نهایت افرادی که آموزش دیده‌اند با سرعت جذب بازار کار شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرشماری ۱۴۰۵ ستون فقرات برنامه‌ریزی، عدالت و حکمرانی هوشمند چهارمحال و بختیاری
تأکید استاندار زنجان بر حرفه‌ای‌سازی سازمان‌های مردم‌نهاد و پایداری مالی آن‌ها
گلخانه‌ها، موتور محرکه امنیت غذایی و ارزآوری پایدار؛ نگاهی به موفقیت هرمزگان و قزوین
گام مشترک ایران و عراق در تقویت امنیت مرزها
ساخت ماکت‌های زیبا با وسایل دور ریختنی
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اعزام تیم موی‌تای ایران به مسترز ابوظبی ۲۰۲۶
استقرار ۸ تیم راهداری در محور‌های مواصلاتی هشترود
پیام مشترک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار در پی درگذشت چشم پزشک برجسته کشور و نیکوکار گیلانی
بازگشایی مسیر گردنه سخوید
توسعه زیرساخت‌های آموزشی ، ورزشی ماهنشان در دستور کار
فراجا درصف اول مقابله با فتنه اخیر کشور بود
روایت توطئه شکست خورده آمریکایی–صهیونی در جمع رسانه‌های پاکستان
بر زمین افتادن دومین طشت رسوایی کشته سازی شبکه ایران اینترنشنال درگلستان
هشدار نماینده سنای پاکستان درباره تشدید تنش‌ها در خلیج فارس
توسعه تجارت ملی با اتصال بندر خشک پیشگامان به بندر شهید رجایی
پرداخت تسهیلات به کسب و کار‌های دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمد
ملی‌پوشان مهابادی ترامپولین ایران در اردوی کیش
موکب حسینه اعظم زنجان میزبان عاشقان مهدی
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
استان یزد بارانی ‌می‌شود
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)