• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۰۱۸۳
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
خوزستان » اجتماعی

اجباری بودن استاندارد تجهیزات تفریحی

مدیر کل استاندارد خوزستان بر اجباری بودن استاندارد تجهیزات تفریحی تاکید کرد.

اجباری بودن استاندارد تجهیزات تفریحی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی داودی با اشاره به اجباری بودن استاندارد تجهیزات تفریحی اظهار کرد: براساس قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، این سازمان دستگاه اجرایی مستقل دولتی است و زیر نظر مستقیم رئیس جمهور اداره می‌شود که به‌عنوان مرجع رسمی حاکمیتی در کشور عهده‌دار سیاست گذاری، حسن نظارت و هدایت نظام استاندارد و اطمینان بخشی به کیفیت کالا‌ها و خدماتی است که در داخل کشور تولید، یا ارائه و یا به کشور وارد و یا از کشور صادر می‌شود.

سازمان ملی استاندارد می‌تواند با تصویب شورایعالی استاندارد اجرای استاندارد و یا بخشی از آن را که از نظر آیین‌های کار، ایمنی، حفظ سلامت عمومی، حفظ محیط زیست، حمایت از مصرف کننده و تولید کننده و نیز در نظر گرفتن سایر جهات، ضروری می‌باشد با تعیین مهلت‌های مناسب اجباری اعلام نماید.

مدیر کل استاندارد خوزستان گفت: پس از انقضای این مهلت، هر گونه تولید کالا و ارائه خدمت یا عرضه، تمرکز و انبار نمودن کالا بدون دریافت نشان استاندارد، ممنوع است.

داودی عنوان کرد: یکی از کالا‌هایی که مشمول مقررات استاندارد اجباری می‌باشد، تجهیزات تفریحی هستند؛ این تجهیزات در زمان تولید و همچنین حین استفاده مشمول استاندارد هستند. به نحویکه پیش از تولید این تجهیزات باید تولید کنندگان پروانه استاندارد را دریافت نمایند و کسانی که می‌خواهند این تجهیزات را خریداری کنند نیز باید به این نکته توجه داشته باشند که می‌باید از تولید کنندگانی که پروانه کاربرد علامت استاندارد معتبر دارند، تجهیزات تفریحی را تامین نمایند.

وی با اشاره به اینکه تجهیزات تفریحی به سه دسته سبک، نیمه سنگین و سنگین تقسیم می‌شوند، اضافه کرد: صرفا داشتن پروانه استاندارد تولید کننده در زمان تامین تجهیزات تفریحی کافی نیست و باید در زمان بهره بردای نیز گواهینامه بهره برداری از این سازمان دریافت شود.

مدیر کل استاندارد خوزستان گفت: گواهینامه ایمنی برای بهره برداری از تجهیزات سبک تنها در زمان بهره برداری و پس از بررسی شرکت بازرسی و تایید، صادر می‌شود، اما تجهیزات سنگین و نیمه سنگین، مشمول گواهینامه طراحی و حین ساخت نیز می‌باشند که در این راستا شرکت بازرسی در زمان تولید تجهیز با بررسی دفترچه طراحی و همچنین نظارت بر کلیه مراحل ساخت تجهیز و حتی مواد بکار رفته در ساخت تجهیز نظارت دقیق نموده و از رعایت الزامات استاندارد در ساخت هر تجهیز اطمینان حاصل می‌نماید که پس از طی مراحل و در نهایت قبل از بهره برداری، گواهینامه حین ساخت صادر می‌شود و در زمانی که تجهیزات نصب می‌شود، شرکت بازرسی بر مراحل مختلف نصب تجهیز نیز نظارت می‌کند تا الزامات ایمنی به طور دقیق رعایت و سپس گواهینامه ایمنی صادر می‌شود.

داودی تصریح کرد: بنابراین در مجموع پروانه کاربرد علامت استاندارد، گواهینامه حین ساخت و گواهینامه نصب و بهره برداری باید برای تجهیزات تفریحی صادر شود.

وی عنوان کرد: تجهیزاتی که در شهربازی نصب می‌شوند مشمول مقررات استاندارد اجباری هستند که باید در سامانه "isad" که سامانه ویژه تجهیزات تفریحی است ثبت و فرایند صدور گواهینامه در این سامانه انجام شود.

مدیر کل استاندارد خوزستان گفت: نمایندگان شهرداری‌ها علاوه بر بازدید‌های میدانی، باید به این سامانه مراجعه و از معتبر بودن گواهینامه تجهیزات تفریحی مورد استفاده اطمینان حاصل نمایند.

داودی خاطرنشان کرد: اعتبار گواهینامه این تجهیزات سالانه می‌باشد و بهره برداران باید دو ماه قبل از منقضی شدن گواهینامه درخواست تمدید اعتبار را ارائه نمایند تا اگر نقصی وجود دارد سریعا برطرف و در صورت عدم وجود نقص گواهینامه برای مدت یک سال تمدید می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت تجهیزات تفریحی در شهربازی‌ها و پارک‌های اهواز گفت: شهرداری‌ها باید از فعالیت تجهیزات تفریحی فاقد گواهینامه استاندارد جلوگیری نمایند، در غیر اینصورت در صورت وقوع حادثه، عواقب این مساله متوجه بهره بردار و شهرداری مربوطه می‌باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)