• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۱۱۳۰
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
نشست وزیر ارتباطات با فعالان حوزه فاوا و شرکت‌های دانش‌بنیان؛

برای اجرای طرح هوش مصنوعی، زیرساخت باید مهیا باشد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اگر طرحی قابلیت اجرایی نداشته باشد یا زیرساخت های آن مهیا نباشد، صریح می‌گویم که نمی‌شود.

برای اجرای طرح زیرساخت باید مهیا باشد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد،  ستار هاشمی با تاکید بر اینکه سیاسی نیستم و فکر نمی‌کنم در استان کسی من را به عنوان فردی سیاسی بشناسد، افزود: گاهی نه گفتن بزرگترین لطف به مخاطب است، اگر طرحی قابلیت اجرایی نداشته باشد، صریح می‌گویم که نمی‌شود.
هاشمی با اشاره به اینکه درخصوص زیرساخت پردازشی هوش مصنوعی تحریم هستیم و منابع خاص و ویژه‌ای می‌خواهد، اینکه بخواهیم در یک مرکز استان چنین کاری را انجام دهیم، منطبق با واقعیت‌های میدان نیست، گفت: بایستی زیرساختی را ایجاد کنیم که امکان ارائه خدمت به همه مراکز پژوهشی و دانشگاهی را داشته باشیم.
وی افزود: اگر از زیرساخت پردازش هوش مصنوعی صحبت می‌کنیم نیاز به یک زیرساخت انرژی بسیار قوی، لینک ارتباطی با سرعت بسیار بالا متصل به کل شبکه دارد، بنابراین بدانیم که نیاز‌ها چیست و متناسب با آن نیاز‌ها درخواست‌ها را مطرح کنیم.
هاشمی اظهار کرد: بایستی زیرساخت مورد نیاز در زمینه هوش مصنوعی را تأمین کنیم ولی اینکه بخواهیم این مرکز را در استان راه‌اندازی کنیم فعلا شدنی نیست.
وی گفت: عادت ندارم خودم را کنار بکشم و بگویم حوزه ماموریت من نیست و نمی‌توانم کمکی کنم، درخصوص بحث سیاستگذاری فضای مجازی من از ابتدا عرض کردم که این حوزه مربوط به وزارت ارتباطات نیست، اما اعلام کردم که وزارت ارتباطات در این حوزه فعال خواهد بود.
وی با بیان اینکه کمتر صحبت می‌کنیم و سعی می‌کنیم بیشتر عمل کنیم، و از افعال ماضی استفاده می‌کنیم، نه اینکه بگوییم کی باید چه کند، و تا انتها نیز ادامه می‌دهیم تصریح کرد: بحث زیست بوم ios و برگشت به چرخه اقتصاد دیجیتال و همچنین ارتقای کیفیت شبکه با نگاه ویژه در دستور کار قرار گرفت.
هاشمی درخصوص تولیدات داخلی گفت: مصمم به حمایت از تولید داخل هستیم اما باید مراقب باشیم که تولید داخل مانع از توسعه خدمت نشود، این نکته ظریفی است. از تولید داخل حمایت می‌کنیم، و عده‌ای از شما جانانه پای کار می‌آیید، کار بنیادی انجام می‌دهید، اما عده‌ای هستند که در فضای دیگری حضور پیدا می‌کنند، ظرفیت‌های واردات را می‌گیرند و خدمات دهی متناسب با نیاز توسعه پیدا نمی‌کند.
وی خاطرنشان کرد: بودند افرادی ادعا کردند که فلان تجهیز بنیادی را در کشور تولید کرده‌اند و چند ماه کار عقب افتاد و بعد مشخص شد که این فقط در حد ادعا بوده است، بنابراین این نکته مهمی است که کار را دشوار می‌کند.
هاشمی تأکید کرد: از افرادی که واقعاً تولیدکننده هستند حمایت می‌کنیم، هم ظرفیت و هم منابع مالی کافی داریم،  اعتبارات تبصره ۱۸ ظرفیت خوبی است و می توان اعتبارات این تبصره را بیشتر کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست  هزار و ۲۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری در کهگیلویه و بویراحمد راه فعالیت شرکت های فن آور را هموار می کند، گفت:  ۱۷۰هسته فناور و ۲۰شرکت دانش بنیان در استان ایجاد شد.
رحمانی با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان با استفاده از علم روز می تواند ارزش افزوده زیادی ایجاد کند، افزود: پرداخت ۵۰۰میلیارد ریال تسهیلات در استان برای تقویت این بخش ضرورت دارد.
رحمانی تاکید کرد: ایجاد مکانی برای فعالیت شرکت های دانش بنیان در کهگیلویه و بویراحمد ضرورت دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی عنوان کرد:سند توسعه دانش بنیان استان در دست تدوین است که این خود گامی برای نگاه جامع به این مسأله با اهمیت است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: برای ایجاد مرکز داده ها به عنوان یکی از زیرساخت های مورد نیاز فعالیت شرکت های دانش بنیان استان آماده همکاری برای واگذاری زمین هستیم.
رییس پارک علم و فن آوری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: تامین تجهیزات آزمایشگاه های هوش مصنوعی یکی از مهمترین نیازهای رونق فعالیت دانش بنیان ها در این استان است.
افتخاری افزود:پیوستن کهگیلویه و بویراحمد به شبکه فاوا از مطالبات دانش بنیان ها در استان است که انتظار می رود در این خصوص اقدام های لازم صورت گیرد.
وی تاکید کرد: از وزارت ارتباطات و فن آوری انتظار می رود تا زیرساخت های فیبرنوری در استان افزایش یابد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر
اختتامیه جشنواره ورزشی نیروی دریایی ارتش
تامین بیش از نیمی از لیمو ترش کشور در فارس
گذشت اولیای دم و نجات محکوم از قصاص
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
اختلاف در اروپا بر سر مسدودی ۲۱۰ میلیارد یورو از دارایی روسیه
محبت اهل بیت (ع) محور مشترک وحدت شیعه و سنی است
بانوان آذربایجان شرقی کارآفرین و خلّاق برای اقتصاد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
هوا در ۸ منطقه اصفهان و دو شهردیگر پاک است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد امروز در زنجان
تجليل فعالان قرآني بسيج در چلچراغ آيه ها
برخورد پراید با گاردریل در جاده مایان_ تبریز با ۶ مصدوم
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
دستاورد نوین دانشمندان برای بازسازی و توقف تخریب دیسک بین‌مهره‌ای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست ودوم آذرماه ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)