• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۱۴۹۷
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
خوزستان » سیاسی

مکتب شهید سلیمانی نابود کننده آمریکا

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: مکتب شهید سلیمانی، آمریکا را نیز همانند شوروی دچار فروپاشی و تجزیه خواهد کرد و ایران و جهان اسلام تبدیل به یک پتانسیل عظیم خواهند شد.

مکتب شهید سلیمانی نابود کننده آمریکا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد روز پنجشنبه در مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در اهواز اظهار کرد: شهید سلیمانی چهره‌ای محبوب و مقبول برای تمام آحاد مردم بود؛ چراکه مطابق با این آیه قرآن: أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم... عمل می‌کرد و این خط‌مشی امام (ره) و مقام معظم رهبری است.

وی افزود: تفکرات و فعالیت‌های این شهید گرانقدر در چارچوب یک جریان سیاسی خاص محدود نبود بلکه این سردار رشید اسلام، سربازی بود که توانست به‌خوبی از ظرفیت‌های مختلف جامعه استفاده کند.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان ادامه داد: شهید سلیمانی در مقابل دشمنان قاطعیت دفاعی و مبارزه‌طلبی و در برابر مردم و مستضعفین رافت و مهربانی فراوان داشت.

وی تصریح کرد: شهید حاج قاسم از تمام خصوصیات یک قهرمان را در عرصه‌های نظامی و سیاسی برخوردار بود به همین جهت مخالفانش و افرادی که مواضع سیاسی جدای از ایشان داشتند، نیز احترام خاصی برای این بزرگ مرد قائل بودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد شهید سلیمانی را محصول انقلاب و هشت سال دفاع مقدس دانست و گفت: اگر در مسیر توحیدی انقلابی حرکت کنیم، بدون هیچ شک و تردیدی منطقه آزاد شده و ارکان اصلی تمدن اسلامی شکل خواهد گرفت.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی طلایه‌دار مکتبی است که نشان می‌دهد اسلام می‌تواند در میدان، حکومتی با شاخص‌های کارآمد تشکیل دهد و نظام سلطه را درگیر و نفی کند به همین دلیل می‌گوییم یک گام جلوتر رفته‌ایم و هیمنه دشمن فروریخته است و باید شاخص‌های کارآمدی نظام و انقلاب را به نسل جدید انتقال دهیم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان خاطرنشان کرد: حاج قاسم برای جوانان عرصه نقش‌آفرینی ایجاد کرد و بسیاری از مدافعان حرم در میدان حاج قاسم، فرمانده شدند.

وی بیان کرد: با درایت این شهید والامقام قومیت‌ها و ملیت‌هایی همانند زینبیون و فاطمیون شکل گرفت که در کنار حزب‌الله قرار گرفتند و این موضوع کمک بزرگ تشکیلاتی به جهان اسلام بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد افزود: اکنون مانند حزب‌الله در دیگر کشور‌هایی نظیر پاکستان، افغانستان، هند، لبنان، سوریه و عراق در جبهه مقاومت نیرو داریم؛ بنابراین عرصه بزرگ، آدم را بزرگ می‌کند.

امام جمعه اهواز اظهار کرد: امروز که در آستانه پنجمین سالگرد این اسطوره خستگی‌ناپذیر تاریخ به سر می‌بریم، مهر و محبت ایشان در دل‌های مردم دنیا، بیش‌ازپیش افزون شده است.

وی ادامه داد: راز عشق و محبوبیت سردار دل‌ها این بود که «سرباز قاسم سلیمانی» سرباز پادررکاب ولایت، پاسدار وطن و مردم بود و مردم نیز ایشان را از خود می‌دانستند و بدون شک، آزادی‌خواهی و عدالت‌جویی کم‌نظیر این شهید گرانقدر در تاریخ جاودانه خواهد ماند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان همچنین در مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی در حوزه علمیه علی بن ابیطالب (ع) شهرستان ایذه به رشادت‌های این شهید والامقام پرداخت و ایشان را اسطوره‌ای ماندگار در تاریخ جهان اسلام برشمرد.


 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)