• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۱۴۹۷
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
خوزستان » سیاسی

مکتب شهید سلیمانی نابود کننده آمریکا

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: مکتب شهید سلیمانی، آمریکا را نیز همانند شوروی دچار فروپاشی و تجزیه خواهد کرد و ایران و جهان اسلام تبدیل به یک پتانسیل عظیم خواهند شد.

مکتب شهید سلیمانی نابود کننده آمریکا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد روز پنجشنبه در مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در اهواز اظهار کرد: شهید سلیمانی چهره‌ای محبوب و مقبول برای تمام آحاد مردم بود؛ چراکه مطابق با این آیه قرآن: أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم... عمل می‌کرد و این خط‌مشی امام (ره) و مقام معظم رهبری است.

وی افزود: تفکرات و فعالیت‌های این شهید گرانقدر در چارچوب یک جریان سیاسی خاص محدود نبود بلکه این سردار رشید اسلام، سربازی بود که توانست به‌خوبی از ظرفیت‌های مختلف جامعه استفاده کند.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان ادامه داد: شهید سلیمانی در مقابل دشمنان قاطعیت دفاعی و مبارزه‌طلبی و در برابر مردم و مستضعفین رافت و مهربانی فراوان داشت.

وی تصریح کرد: شهید حاج قاسم از تمام خصوصیات یک قهرمان را در عرصه‌های نظامی و سیاسی برخوردار بود به همین جهت مخالفانش و افرادی که مواضع سیاسی جدای از ایشان داشتند، نیز احترام خاصی برای این بزرگ مرد قائل بودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد شهید سلیمانی را محصول انقلاب و هشت سال دفاع مقدس دانست و گفت: اگر در مسیر توحیدی انقلابی حرکت کنیم، بدون هیچ شک و تردیدی منطقه آزاد شده و ارکان اصلی تمدن اسلامی شکل خواهد گرفت.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی طلایه‌دار مکتبی است که نشان می‌دهد اسلام می‌تواند در میدان، حکومتی با شاخص‌های کارآمد تشکیل دهد و نظام سلطه را درگیر و نفی کند به همین دلیل می‌گوییم یک گام جلوتر رفته‌ایم و هیمنه دشمن فروریخته است و باید شاخص‌های کارآمدی نظام و انقلاب را به نسل جدید انتقال دهیم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان خاطرنشان کرد: حاج قاسم برای جوانان عرصه نقش‌آفرینی ایجاد کرد و بسیاری از مدافعان حرم در میدان حاج قاسم، فرمانده شدند.

وی بیان کرد: با درایت این شهید والامقام قومیت‌ها و ملیت‌هایی همانند زینبیون و فاطمیون شکل گرفت که در کنار حزب‌الله قرار گرفتند و این موضوع کمک بزرگ تشکیلاتی به جهان اسلام بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد افزود: اکنون مانند حزب‌الله در دیگر کشور‌هایی نظیر پاکستان، افغانستان، هند، لبنان، سوریه و عراق در جبهه مقاومت نیرو داریم؛ بنابراین عرصه بزرگ، آدم را بزرگ می‌کند.

امام جمعه اهواز اظهار کرد: امروز که در آستانه پنجمین سالگرد این اسطوره خستگی‌ناپذیر تاریخ به سر می‌بریم، مهر و محبت ایشان در دل‌های مردم دنیا، بیش‌ازپیش افزون شده است.

وی ادامه داد: راز عشق و محبوبیت سردار دل‌ها این بود که «سرباز قاسم سلیمانی» سرباز پادررکاب ولایت، پاسدار وطن و مردم بود و مردم نیز ایشان را از خود می‌دانستند و بدون شک، آزادی‌خواهی و عدالت‌جویی کم‌نظیر این شهید گرانقدر در تاریخ جاودانه خواهد ماند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان همچنین در مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی در حوزه علمیه علی بن ابیطالب (ع) شهرستان ایذه به رشادت‌های این شهید والامقام پرداخت و ایشان را اسطوره‌ای ماندگار در تاریخ جهان اسلام برشمرد.


 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)