• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۱۵۱۶
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
بین الملل » غرب آسیا
حماس در بیانیه ای اعلام کرد؛

خون شهید العاروری چراغ راه ملت فلسطین است

جنبش حماس در اولین سالروز شهادت شیخ صالح العاروری اعلام کرد خون شهید العاروری و یارانش ، چراغ راه ملت ما و مقاومت دلاورانه آنان تا آزادی تمام فلسطین خواهد بود.

خون شهید العاروری چراغ راه ملت فلسطین است
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  جنبش حماس در اولین سالگرد شهادت شیخ صالح العاروری اعلام کرد: خون شهید العاروری و یارانش چراغ راه ملت ما و مقاومت دلاورانه آن تا آزادی تمام فلسطین خواهد بود.
 
امروز اولین سالگرد شهادت شیخ صالح العاروری (ابومحمد)، معاون دفتر سیاسی جنبش و رهبر جنبش در کرانه باختری و فرماندهان و برادران شهیدش در گردانهای قسام ، سمیر فندی (ابوعامر) ، عزام الاقرع (ابو عمار) و شماری از برادرانشان از کادرها و فرزندان این جنبش است که در راه آزادی و قهرمانی در نبرد طوفان الاقصی به شهادت رسیدند. 
 
ما در جنبش حماس در این سالگرد تاکید می‌ کنیم که ترور برادر ما، رهبر بزرگ ملی و مجاهد شیخ صالح العاروری و همراهانش از سوی رژیم صهیونیستی در شکستن اراده ایستادگی و مقاومت شجاعانه ملت و مقاومت ما موفق نبوده و نخواهد بود. 
 
خون پاک رهبر شهید شیخ صالح العاروری و همراهانش که با خون ده ها هزار شهید ملت ما در نوار غزه، کرانه باختری و خارج و خون شهدای ملت در نبرد طوفان الاقصی به خاطر فلسطین و الاقصی ، آمیخته شد ، چراغ راه هر مجاهد و مقاومتی در راه آزادی و برپایی کشور فلسطین در سراسر سرزمین فلسطین اشغالی خواهد بود. 
 
شیخ صالح العاروری و برادرانش پس از یک زندگی مملو از ایثار، جهاد، مقاومت و تلاش در راه فلسطین ، قدس و مسجد الاقصی به شهادت رسیده اند. آنها در این راه بالاترین آرزوهای خود دست یافتند و مردانی نیرومند را پشت سر خود باقی گذاشتند که در دفاع از مردم و سرزمین و اماکن مقدس ما تا آزادسازی و بازگشت ، این راه را کامل خواهند کرد.
 
جنبش حماس که رهبران و بنیانگذاران خود را در راه عزت و کرامت ملت و امت تقدیم می کند، در این مسیر، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، به شهادت رسید سپس رئیس بعدی آن، یحیی سنوار، را تقدیم کرد و پیش از آنها نیز احمد یاسین، دکتر الرنتیسی و کاروان طولانی شهدا از رهبران و فرماندهان به شهادت رسیده اند. 
 
ما از مردم خود می خواهیم که راه رهبران بزرگی را که در راه آزادسازی و در یاری مردم، مقدسات و اسیرانشان به شهادت رسیدند ادامه دهند و در مقابل این اشغالگران جنایتکار که جنایاتش بیش از حد و درک عقل بشری بوده است ، مقابله و مقاومت را تشدید کنند. 
 
ما تاکید می کنیم که بر سر عهد خود با رهبران بزرگمان هستیم و این راه را تا پیروزی و آزادسازی ادامه خواهیم داد و از تروریسم و جنایات اشغالگران و از حمایت برخی کشورهای غربی از این رژیم تروریستی ، هراسی نداریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۳۰ طرح عمرانی در روستا‌های بدون دهیاری مهاباد اجرا می‌شود
دانشگاه ها در فضاسازی گفتمان ثبت جهانی دره خرم آباد بسترسازی کنند 
اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ و ۵ از امروز شارژ می‌شود
انعقاد قرارداد واگذاری زمین برای ۱۲۰۰ نفراز خانواده شهدا و ایثارگران
مراسم بزرگداشت دکتر حمید کریمی، پزشک خدمتگزار مردم آباده
افتتاح ۳۰ مدرسه نهضت عدالت آموزشی در استان یزد تا مهر ۱۴۰۴
آغاز مرمت بنا‌های تاریخی شهرستان بردسیر
تفاهم‌نامه همکاری میان میراث‌فرهنگی با سازمان نقشه‌برداری کشور
اعلام زمان آزمون‌های عملی یا تشریحی برخی رشته‌های کارشناسی ارشد
دریاچه ارومیه تا آخر تابستان دوام می آورد؟
اهدای اعضای نوجوان مرگ مغزی نقنه‌ای به بیماران نیازمند
اخبار مستند امروز ۳۰ تیرماه
برگزاری جلسه اعضای کمیته فنی موزه‌ها
واکنش رئیس اداره برق کهگیلویه به اعتراض مرغدار دهدشتی
دوچرخه سواری بانوی سیرجانی دور دریاچه وان ترکیه
ایمنی و محیط‌زیست اولویت‌های اصلی شرکت ملی گاز
اهدای ۹۵ جلد کتاب توسط خیر شیرازی به کتابخانه شهر بهمن
فرسودگی ۶۲ درصدی شبکه آب جوین
بزرگداشت قیام تاریخی مردم سیستان به خونخواهی امام حسین (ع) در چابهار
اختصاص ۲۵ میلیارد ریال برای گردشگری مذهبی گناباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)