• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۱۹۷۵
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

رسیدن به مدار ۳۵ هزار کیلومتری زمین آهنگ، از برنامه‌های وزارت ارتباطات

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تلاش برای رسیدن به مدار ۳۵ هزار کیلومتری زمین آهنگ، توجه به توسعه اینترنت روستایی، فیبر نوری و تحقق سیاست‌های اقتصاد دیجیتال از برنامه‌های ما است.

.به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سید ستار هاشمی با تبریک فرا رسیدن ماه رجب، با تشریح دستاورد‌های سفر سه روزه اش به استان کهگیلویه و بویر احمد افزود: در این سفر استانی، برنامه‌ها و طرح‌های متعددی به بهره برداری رسید که مهمترین این طرح‌ها، بحث پوشش اینترنت ۲۸ روستای استان با حجم سرمایه گذاری بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال بود که برنامه ریزی شد برای ۷۷ روستا هم مشابه این اقدام تا پایان دولت وفاق ملی انجام شود.

وی گفت: از جمله برنامه‌های دیگر این سفر استانی که با حضور معاونان وزارت ارتباطات انجام شد، بهره برداری از فیبر نوری در شهر‌های «دهدشت و چرام» استان کهگیلویه و بویر احمد بود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، توسعه اقتصاد دیجیتال و دستیابی به سهم ۱۰ درصدی از اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی را، از تکالیف وزارت ارتباطات دولت چهاردهم دانست و افزود: برنامه ریزی‌های خوبی در تحقق این موضوع در وزارتخانه روی داده است و برنامه مشخص ما در این باره، حمایت از شرکت‌ها، کسب و کار‌های نو و دانش بنیان و توسعه بحث اقتصاد دیجیتال با نگاه مبتنی بر نیاز‌هایی است که در کشور وجود دارد.

هاشمی گفت:‌ یکی از موضوعاتی که امروز در کشور با آن مواجه‌ایم بحث ناترازی انرژی است که باعث شده است در مناطق و مقاطعی با اختلالاتی در حوزه ارتباطاتی هم مواجه باشیم به گونه‌ای که ارتباطات مردم هم را دچار مشکل کرده است.

وزیر ارتباطات گفت: امروزه بحث ارتباطات، صرفا یک ارتباط نیست بلکه زیرساخت‌های پرداخت را هم در بر می‌گیرد و وقتی ارتباط نباشد امکان پرداخت هم به سادگی میسر نخواهد بود و به صورت طبیعی کسب و کار‌های مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد لذا با نگاه فعال در مجموعه وزارت ارتباطات برای بحث هوشمند سازی مصرف انرژی، برنامه ریزی و طرح‌ها و برنامه هایمان را نهایی و خدمت رئیس جمهور تقدیم کردیم.

وی افزود: جلسات متعددی هم در این خصوص برگزار شده است و امیدواریم بتوانیم این طرح و برنامه‌ای که در وزارت ارتباطات با نگاه هوشمند سازی طراحی و تدوین شده است، شکل اجرایی بگیرد و به کاهش ناترازی انرژ‌ی کمک کند.

هاشمی گفت: بحث دیپلماسی فناوری به معنای حضور در کشور‌های منطقه و کشور‌هایی مانند آمریکای لاتین و کشور‌های شمال شرق آفریقا را توجه ویژه داریم تا بتوانیم ظرفیت‌ها و محصولاتی که در کشور داریم تقویت و در عرصه بین المللی عرضه کنیم.

وزیر ارتباطات گفت: باور ما این است که سطح بلوغ حوزه فناوری ما در کشور به جایی رسیده است که امکان حضور در عرصه بین المللی و ارائه خدمت در آن عرصه را دارد و این می‌تواند در کنار ایجاد انگیزه مضاعف برای جوانان کشورمان کمک کند و درآمد ارزی برای کشور به همراه آورد و کمک کنیم که از مهاجرت نخبگان و جوانانمان بکاهیم و انگیزه شان را برای حضور در کشور و خدمت به مرز و بوم کشورمان تقویت کنیم.

هاشمی افزود: در مباحث مختلفی مثل حوزه صنعت فضایی برنامه‌های جدی و متعددی طرح ریزی و برنامه ریزی شده است و امیدواریم در آینده نزدیک و حداکثر تا پایان دولت چهاردهم دسترسی به مدار بالا را هم پیدا کنیم که مدار ۳۵ هزار کیلومتری زمین آهنگ ماهواره‌های مخابراتی است که می‌تواند برای ایجاد ارتباط با مناطق صعب العبور و روستا‌هایی که به صورت طبیعی استفاده از ظرفیت زمینی به دشواری میسر است کاربرد داشته باشد.

وی، توسعه دولت الکترونیک و هوشمند را از دیگر اولویت‌های دولت چهاردهم دانست و گفت: با وجود زحمات کشیده شده، این مباحث کمتر در زندگی مردم نشسته و تلاش ما در دولت این است که با استفاده از ظرفیت هوشمندسازی در کشور، بتوانیم خدمات را به مردم با حداقل زحمت و نیاز به مراجعه ارائه دهیم.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح‌های گسترده ایمنی جاده‌ای در محور ارومیه–تبریز
تولید لباس کار به روش بدون کارخانه
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی و صهیونیستی در بردسکن
گرامیداشت چهلمین روز شهات رضا نوری
«تسبیح سحر» از حرم بانوی کرامت مهمان خانه‌های مردم می‌شود
اطلاعیه برق قائم‌شهر برای قطعی فردا شنبه
کتاب «معلمی و آداب زندگی» اثری برای کنشگران تعلیم و تربیت
مسئولان مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان را پیگیری کنند
پیروزی میزبانان در دور رفت مرحله نیمه پایانی سوپر لیگ گلف
تأکید بر تحقق ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور
برگزاری مانور یاوران انقلاب در میناب
دستگیری عوامل سرقت دو شماره کانکس در عملیات ماموران کلانتری ۲۲
روایت یک پهلوان مردمی در «آخرین زنگیِ زمانه»
پایان عملیات ساخت پل منطقه مال جونکی مسجدسلیمان
دشمن در پی انتقال میدان تقابل از حوزه نظامی به معیشت مردم است
نام نویسی بیش از ۸ هزار نمایندگی در انتخابات شورا‌های روستایی هرمزگان
عدالت مالیاتی با ساماندهی معافیت‌ها
جشنواره ورزشی، فرهنگی و هنری اجتماعات نخبگان استان قم
تسهیلات ۸۵ درصدی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی
مهم ترین خبرهای ورزشی فارس، امروز اول اسفند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)