• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۴۳۵۶
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

ضرورت به‌روز شدن سازمان منابع طبیعی در انجام مأموریت‌ها

وزیر کشور گفت: سازمان منابع طبیعی برای حفاظت مطلوب از انفال باید به تکنولوژی روز پایش و مراقبت تجهیز شود.

لطفا کار نشود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اسکندر مؤمنی در نشست با مسئولان منابع طبیعی با تقدیر از زحمات پرسنل منابع طبیعی گفت: وظیفه این سازمان در حفظ و نگهداری از عرصه‌ها کاری پراهمیت و قابل تقدیر است و تلاش شبانه‌روزی آنها در سازمان منابع طبیعی ارزشمند و ماندگار در طبیعت است که نسل‌های آینده از آن به نیکی یاد خواهند کرد.

 مومنی به‌روز شدن سازمان منابع طبیعی در انجام مأموریت‌ها را از ضروریات کار دانست و افزود: برای پایش شبانه‌روزی عرصه‌های منابع طبیعی نیازمند تکنولوژی روز هستیم، زیرا این که با امکانات ابتدایی بخواهیم کار کنیم میزان موفقیت ما را کم می‌کند.

وزیر کشور استفاده از تکنولوژی‌های نوین را متضمن تقویت اجرای مأموریت‌های سازمان منابع‌طبیعی دانست و گفت: انتظار می‌رود در بحث مأموریت‌های مهم سازمان با همکاری دانش‌بنیان‌ها، از توانمندی آنان در استفاده از ابزار و تکنولوژی‌های پیشرفته استفاده شود.

او با اشاره به پیشرفت قابل توجه هوش مصنوعی در کمک به انسان برای اجرای کار‌های مختلف، ایجاد بستری برای بررسی و مطالعه درخصوص چگونگی استفاده از این ابزار نوین را یکی از ضرورت‌های پیش‌روی سازمان منابع طبیعی خواند و افزود: جنگل یک ثروت ملی است و استفاده معقول از جنگل یعنی استفاده از کارکرد‌های مفید آن اعم از تولید اکسیژن، ذخیره کربن، تقویت سفره‌های زیرزمینی، جلوگیری از فرسایش خاک و ده‌ها کارکرد زیست‌محیطی که برای حیات و بقا به آن نیاز داریم، پس باید به جنگل کمک کرد تا خوداحیایی طبیعی خود را انجام دهد.

مومنی افزود: موفقیت شما در اجرای مأموریت‌ها  منوط به تجهیزات و ابزار مدرن و تکنولوژی پیشرفته مجهز است که این امر رضایت‌مندی مردم را در پی خواهد داشت.

او افزود: وزارت کشور برای همکاری تنگاتنگ با سازمان منابع طبیعی در اجرای مطلوب مأموریت‌ها در حوزه اختیاراتی که در شرح وظایف استانداران، آماده همکاری است و ما با تمام توان به همراه مردم طبیعت‌دوست در کنار سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و همکاران پرتلاش این سازمان هستیم.

حفظ حقوق بیت‌المال در منابع طبیعی مستلزم همکاری تنگاتنگ استانداری‌ها و فرمانداری‌ها

سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور هم در این نشست، به تشریح توانمندی‌ها، فرصت‌ها و چالش‌های موجود پیرامون ماموریت‌های سازمان منابع طبیعی پرداخت و ضمن ارائه گزارش کاملی از وضعیت سازمان منابع طبیعی به بروز حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی در ۶ ماهه نخست در جنگل‌های زاگرسی و در ۶ ماهه دوم سال در استان‌های شمالی، خواستار برگزاری جلسات مدیریت بحران با ریاست استانداران استان‌های مربوطه و کمک سازمان مدیریت بحران در این زمینه شد.

علی تیموری انجام اقدامات آبخیزداری در نقاط مختلف سیل‌خیز را در مهار سیل و جلوگیری از وارد آمدن خسارت به شهر‌ها و روستا‌ها موثر دانست و گفت: انجام کار‌های مطالعاتی در این زمینه و همچنین انجام کامل طرح ها از محل اعتبارات وزارت کشور در حوزه مطالعات اولیه و اجرای عملیات آبخیزداری ضروری به نظر می‌رسد.

وی در ادامه گزارش خود به وزیر کشور با اشاره به اهمیت حفظ حقوق بیت‌المال در امور اراضی و منابع طبیعی، تسریع یا بررسی مجدد اجرای احکام قطعی قضایی برای برخورد با متخلفان، سودجویان و زمین‌خواران و خلع ید اراضی ملی را مستلزم همکاری تنگاتنگ استانداری‌ها و فرمانداری‌ها در شورا‌های تامین استانی و شهرستانی ذکر و درخواست کرد؛ شورا‌های اسلامی و دهیاری‌ها همکاری‌های نظام‌مند و تعریف شده‌ای را در حوزه مأموریتی سازمان داشته باشند.

او با اشاره به تدوین طرح «مدیریت پایدار منابع طبیعی منطقه هیرکانی» که حاصل سال‌ها مطالعه، پژوهش و تلاش کارشناسان سازمان منابع طبیعی بوده، اجرای دقیق و اثربخش آن را مستلزم همکاری استانداری‌های استان‌های شمالی کشور با تشکیل "کارگروه اجرایی استانی طرح مدیریت پایدار منابع‌طبیعی منطقه هیرکانی" دانست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
تقدیم تندیس یادبود شهید دریاقلی سورانی به خانواده شهید حاجی‌زاده
استمرار جوی پایدار در آبادان و خرمشهر
تربیت نسل آینده مدیران شهری در مدارس دارالمؤمنین تهران
ساماندهی رودخانه بالد در شهرستان اردل
معدوم‌سازی بیش از ۴ تُن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در شفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
استعفا در شرایط حساس
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
دستور عارف برای بررسی سانحه سرویس مدارس در پایتخت
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)