• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۵۱۵۱
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

مروری بر برخی از برنامه های رادیو و تلویزیون

برنامه های «دکتر سلام»، «مستند فرهنگ»، «هفت اقلیم»، «ایران امروز» و «باغ هنر»، از شبکه های رادیویی و تلویزیونی پخش می شوند.

مروری بر برخی از برنامه های رادیو و تلویزیون

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  برنامه «دکتر سلام»، به تهیه کنندگی محمدرضا ضرغامی، با موضوع دفع پروتئین در ادرار، امرز ساعت ۱۳ از شبکه آموزش پخش می‌شود.

در این برنامه محمدتقی نجفی، فوق تخصص کلیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره دفع پروتئین در ادرار صحبت می‌کند و ودود جوادی پروانه، فوق تخصص روماتولوژی اطفال و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، هم به موضوع لوپوس (اختلالات مفاصل و کلیه می‌پردازد.

برنامه «دکتر سلام» با اجرای کیانا فرهی به بررسی موضوعات پزشکی و سلامت می‌پردازد و فرصتی برای آشنایی بیشتر با بیماری‌ها و راهکار‌های درمانی فراهم می‌کند.

مروری بر برخی از برنامه های رادیو و تلویزیون

اداره کل پژوهش‌های سیما، الزامات استفاده از فناوری هوش مصنوعی در خدمات رسانه‌ای را بررسی می‌کند.

در این نشست تخصصی که با حضور عبدالرحیم قاسمی نژادو «راضیه شیروانی، دوشنبه، ۲۴ دی برگزار خواهد شد، مهم‌ترین کاربرد‌ها و ضرورت‌های هوش مصنوعی در رسانه و نقش آن در تحول و توسعه این صنعت مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

انواع فناوری و روش‌های هوش مصنوعی، چگونگی ورود هوش مصنوعی به عرصه رسانه، ترسیم دستاوردها، تهدید‌ها و نحوه به کارگیری فناوری‌های نوین هوش مصنوعی از موضوعات مورد بحث در این نشست خواهد بود. این نشست ساعت ۱۰ صبح در تالار پژوهش واقع در ساختمان اداری صدا و سیما برگزار خواهد شد.

مروری بر برخی از برنامه های رادیو و تلویزیون

برنامه «مستندفرهنگ»، سه شنبه ۱۸‌ دی، به پرتره زندگی آیت الله علی دوانی در سالروز ارتحال این عالم ربانی می‌پردازد.

 آیت الله علی رجبی دوانی از شاگردان امام خمینی (ره) بود که سابقه مبارزه علیه رژیم پهلوی را داشته، آثار نوشتاری فراوانی از وی به یادگار مانده است. کتاب «خاطرات من از استاد مطهری» شامل نکات مغفول مانده در تاریخ انقلاب اسلامی یکی از آثارشان است.

در این مستند که حمیرا فراتی آن را تهیه کرده است با محمدحسین و محمدحسن دوانی از فررزتدان ایشان گفت‌و‌گو شده و در بخش‌های مختلف صدای شاهد با بیان خاطرات ایشان از همراهی با امام (ره) پخش می‌شود.

آیت الله علی دوانی در تاریخ ۱۸ دی سال ۱۳۸۵ هم‌زمان با عید غدیر دار فانی را وداع گفت، پیکر وی پس از تشییع در تهران و قم و اقامه نماز به امامت آیت الله سبحانی در حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.

«مستند فرهنگ» کاریاز گروه تولید و تامین رادیو فرهنگ، ساعت ۱۴:۳۰ روی موج اف‌ام ردیف ۱۰۶ مگاهرتز پخش می شود.

مروری بر برخی از برنامه های رادیو و تلویزیون

برنامه «هفت اقلیم»، سه شنبه ۱۸‌ دی ، با نگاهی به برگزاری «شب عکاسی قاجار» از رادیو فرهنگ پخش می‌شود.

در این برنامه بخش‌هایی از سخنرانی محمدرضا طهماسب‌پور، کیانوش معتقدی و بهاره الله دادی در «شب عکاسی قاجار» پخش خواهد شد.

کیانوش معتقدی پژوهشگر، نویسنده و مترجم مستقل هنر ایران در این مراسم با موضوع «سوروگین از افسانه تا واقعیت» صحبت کرده است. محمدرضا طهماسب‌پور دانش آموخته عکاسی، پژوهشگر، کارشناس و صاحب تالیفات متعدد در حوزه عکس تاریخی و تاریخ عکاسی ایران و همچنین بهاره الله دادی، دانش آموخته کارشناسی ارشد معماری دانشکده هنر‌های زیبا دانشگاه تهران از دیگر سخنرانان بودند.

«هفت اقلیم» به تهیه‌کنندگی امیرحسین محمودی ساعت ۱۶ از رادیو فرهنگ روی موج اف‌ام ردیف۱۰۶ مگاهرتز و موج‌ای‌ام ردیف۵۸۵ کیلوهرتز پخش می شود.

مروری بر برخی از برنامه های رادیو و تلویزیون

برنامه «ایران امروز»، سه‌شنبه ۱۸ دی‌ با حضور کارشناسان و صاحب‌نظران «اهمیت صرفه‌جویی در انرژی» را بررسی می‌کند.

 در زندگی روزمره، از منابع متنوع انرژی همچون برق و گاز استفاده‌های گسترده‌ای می‌کنیم، اما استفاده ناصحیح و بهینه از این منابع می‌تواند به هدررفت آنها و آسیب به محیط‌زیست منجر شود. بنابراین، آگاهی از روش‌های کاهش مصرف و به‌کارگیری راهکار‌های صرفه‌جویی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

«ایران امروز» سه شنبه‌ها به تهیه‌کنندگی عاطفه اقتداری و اجرای رضا فرخی، ساعت ۱۲:۴۰ از رادیو ایران تقدیم شنوندگان می‌شود.

مروری بر برخی از برنامه های رادیو و تلویزیون

برنامه «باغ هنر»، امروز به نقد و بررسی قطعه مشهور و ماندگار «باید خریدارم شوی» از «همایون شجریان» می پردازد.

برنامه روز‌های سه‌شنبه به طور اختصاصی به نقد و تحلیل موسیقی ایرانی می‌پردازد. در این برنامه کارشناسان برجسته‌ای، چون محمدرضا لطفی معلم آواز و آهنگساز، خلیل شفیعی شاعر و منتقد، وحید طاهری متخصص ترکیب و نهایی‌سازی موسیقی و مهدی اعتباری استاد آواز ایرانی، این اثر را از منظر فنی و محتوایی بررسی خواهند کرد.

انتشار آلبوم «نسیم وصل» در سال ۱۳۸۲ آغازگر راهی جدید برای این هنرمند بود. او با آثاری همچون «بی تو به‌سر نمی‌شود» و «فریاد» توانست به موفقیت‌های بین‌المللی دست یابد و حتی نامزد جایزه گرمی شود و در سال ۱۳۹۷ نیز درجه یک هنری معادل مدرک دکتری در رشته آواز را دریافت کرد.

«باغ هنر» با اجرای شهاب شهرزاد، از شنبه تا چهارشنبه، ساعت ۱۶:۰۰ از رادیو ایران پخش می‌شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نسل جوان و نوجوان با عصر شعر فاطمی
پیام رئیس جمهور به اولین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل
رونمایی از کتاب «سیبل صورتی» در یزد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت شده سرخ‌آباد زنجان
حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد
جنوب غرب خوزستان در وضع قرمز آلودگی هوا
تفکر بسیجی؛ رمز پیروزی ملت ایران است
حضور ۸ وزیر در جلسات هفته آینده کمیسیون‌های مجلس
اردبیل،کانون سرمایه‌گذاری و صادرات به بازار قفقاز است
ادامه آلودگی هوای مشهد برای بیستمین روز متوالی
غلامان در سوگ یاس نبوی
ممنوع شدن ورود به جنگل‌های سوادکوه
مرگ با ترشی در کاشان
«رادیو تاکسی»، از رادیو تهران
افتتاح طرح اچ‌ دی‌ سازی استودیو پخش خبر صدا و سیمای استان گلستان
صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
چشمه آب گرم وننق زنجان، فرصتی برای توسعه گردشگری درمان
هشدار فرماندار شاهیندژ به پیمانکار تصفیه‌خانه شهرک صنعتی
صعودشهرداری ارومیه به رده دوم جدول لیگ برتر
یادواره ۱۵۷ شهید غواص استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)