• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۵۴۵۴
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

ساخت سامانه‌های ثبت داده‌ها با قابلیت‌های سخت و نرم افزاری

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند، انواع سامانه‌های ثبت داده (دیتالاگر) با قابلیت‌های متنوع سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در کشور را تولید کنند.

ساخت سامانه‌های ثبت داده با قابلیت‌های  سخت‌ و نرم افزاری

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، یک شرکت دانش‌بنیان موفق به بومی‌سازی دیتالاگر چندمنظوره شده که از آن برای ذخیره‌سازی داده‌های دریافتی طیف وسیعی از حسگر‌ها و سیگنال‌‎های آنالوگ و دیجیتال بهره گرفته می‌شود و در هر دستگاه چیزی بین هزار تا ۵ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی به همراه دارد.

این شرکت فعالیت خود را از سال ۱۳۹۵ به عنوان شرکت دانش‌بنیان آغاز کرد. زمینه اصلی فعالیت شرکت، طراحی و ساخت انواع سامانه‌های ثبت داده (دیتالاگر) با قابلیت‌های متنوع سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است.

سید مهدی حسینی دستجردی، مدیرعامل این شرکت گفت: طراحی و ساخت انواع دیتالاگر‌های چند‌کانال همزمان ایزوله و غیر ایزوله، دیتالاگر‌های چند محدوده‌ای، دیتالاگر‌های لودسل و استرین‌گیج و انواع رکوردر‌های داده آنالوگ و دیجیتال از حوزه‌های در دستورکار شرکت است. این تجهیزات، کاربرد وسیعی در داده‌برداری، پایش و تحلیل عملکرد سیستم‌های کنترل صنعتی، تجهیزات الکتریکی نیروگاه‌ها، سیستم‌های کنترل فرآیند، تجهیزات تست خاک و بتن و بستر‌های تست آزمایشگاهی دارند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از زمینه‌های فعالیت شرکت، طراحی و ساخت سامانه‌های کنترل و ثبت داده چندمنظوره است. طراحی و ساخت کامپیوتر‌های صنعتی تعبیه‌شده، مدارات راه‌انداز‌ی انواع حسگر‌ها و عملگر‌ها و طراحی و پیاده‌سازی انواع نرم‌افزار‌های پایش و کنترل بلادرنگ از دیگر زمینه‌های فعالیت شرکت به شمار می‌روند.

وی گفت:، هدف اصلی شرکت ارائه محصولاتی با کیفیت بالا و امکانات پیشرفته است به نحوی که قابل رقابت با محصولات خارجی مشابه است.

دستجردی در معرفی این محصول اظهار داشت: این دستگاه دیتالاگری بسیار دقیق و پیشرفته است که به منظور ذخیره‌سازی داده‌های دریافتی از طیف وسیعی از حسگرها و پیام های  آنالوگ و هوشمند، طراحی و ساخته شده‌است.

این دستگاه در دو نوع کلی جنرال و ثابت ارائه می‌شود. در نوع جنرال، انتخاب نوع سنسور و محدوده سیگنال آنالوگ ورودی توسط کاربر و از طریق نرم افزار قابل انجام است.

این فعال فناور خاطرنشان کرد: محدوده‌های ورودی قابل انتخاب دراین نوع دیتالاگر، سنسور‌های برپایه پل (مانند لودسل و استرین گیج) ترموکوپل نوع K، انواع RTD، ورودی‌های جریانی صفر تا ۲۰ میلی آمپر، ورودی‌های جریانی صفر تا ۲۰ میلی آمپر، ۴ تا ۲۰ میلی آمپر و ورودی‌های ولتاژی صفر تا ۵ ولت را شامل می‌شود.

وی افزود: به کمک این دستگاه می‌توان پیام های ورودی هر کانال را با حداکثر سرعت ۱۰ نمونه در ثانیه در وضعیت غیرفعال برای صافی حذف نویز برق شهر و ۲ نمونه در ثانیه در وضعیت فعال برای فیلتر حذف نویز برق شهر، دریافت و ذخیره کرد.

همچنین، داده‌های دریافتی را می‌توان با سرعت قابل تنظیم، روی کارت حافظه Micro SD تعبیه شده روی دستگاه، ذخیره کرد.

حسینی دستجردی در خصوص دیگر قابلیت‌های این محصول اظهار داشت: دراین محصول این امکان فراهم شده است از طریق واسط USB داده‌های دریافت شده را روی نرم‌افزار m DAS مشاهده و ثبت‌کرد. این نرم‌افزار، امکانات بسیاری از جمله امکان مشاهده آنلایت و ذخیره‌سازی مقادیر تمامی ورودی‌های را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

این فعال دانش‌بنیان ظرفیت تولید سالانه این محصول ۵۰ تا ۷۰ دستگاه دانست و گفت: هر دستگاه بین ۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار صرفه‌جویی به همراه دارد و با تولید آن ۱۲ نفر به طور مستقیم در این شرکت مشغول به کار شده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)