• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۵۹۴۸
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
گیلان » سیاسی
رئیس قوه قضاییه:

قوه قضاییه کارآمد، از ظلم و جرم جلوگیری می‌کند

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در جمع قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان گیلان گفت: کار قضایی امری خطیر و پرحجم است و سختی‌هایی که در انجام وظیفه داریم نباید ما را از خدمات‌رسانی به مردم باز دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جمع قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان گیلان گفت: کار قضایی امری خطیر و پرحجم است، حجم زیاد کار و سختی‌هایی که در انجام وظیفه داریم نباید لحظه‌ای ما را از خدمات‌رسانی مطلوب به مردم باز دارد.
وی گفت: من اذعان دارم که مشکلات زیاد است، اما همه ما باید خدمت بی‌منت به مردم را در سنگر حقوقی و قضایی قدر بدانیم، عمل ما و حُسن خلق ما در مواجهه با مردم، اثری به مراتب بیشتر نسبت به حُکم ما دارد.

روایت رئيس قوه قضاییه از مسلمان شدن یک زندانی غیرمسلمان 

رئیس قوه قضاییه گفت: در اوایل دهه هفتاد، زنی که همسرش غیر مسلمان بود و به سبب ارتکاب جرمی در زندان به سر می‌برد به مرجع قضایی محل خدمت من مراجعه کرد و من با وجود آنکه پرونده همسرش در شعبه من نبود، بواسطه وظایف انسانی، او را برای پیشبرد پرونده همسرش راهنمایی کردم؛ چند سال گذشت و همان زن مجدداً به محل خدمت من مراجعه کرد و نامه‌ای مهر و موم شده از همسرش را که در بستر مرگ بود به من ارائه کرد؛ در نامه مزبور، آن مَرد غیر مسلمان اعلام کرده بود که مسلمان شده و شهادتین خوانده است. این نشان می‌دهد که رفتار و حُسن‌خلق ما با ارباب رجوع، اثرات فوق‌العاده‌ای می‌تواند داشته باشد، قوه قضاییه صحیح‌العمل، مستقل و کارآمد، می‌تواند مانع بسیاری از ناراستی‌ها باشد و از وقوع بسیاری از جرائم و تضییع حقوق، جلوگیری و پیشگیری به عمل آورد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: ما مسئولان و کارگزاران باید مسائل را همه‌جانبه بنگریم؛ مثلاً در همین استان گیلان، چنانچه فقط دغدغه محیط‌زیست را داشته باشیم و مانع اجرای پروژه‌های عمرانی و صنعتی شویم، مشکلاتی برای مردم ایجاد می‌شود؛ بالعکس چنانچه از محیط زیست نیز غافل شویم، آسیب‌هایی ایجاد می‌شود؛ بنابراین باید به موضوعات، بصورت همه‌جانبه و کلان بنگریم و نگاه جزئی و بخشی نداشته باشیم.
در جریان این نشست، شاهرخیان معاون مالی و عمرانی قوه قضاییه نیز توضیحاتی را درخصوص تسهیلات و مزایای پرداختی به قضات و کارکنان قضایی مطرح کرد.
پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «الهیان» رئیس کل دادگستری استان گیلان در سخنانی گفت: در حال حاضر هماهنگی خوب و مطلوبی میان بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف استان گیلان وجود دارد و ما با هم‌افزایی با یکدیگر سعی می‌کنیم که با در نظر گرفتن اولویت‌ها، مشکلات استان را مورد به مورد برطرف کنیم.
الهیان با اشاره به فعالیت ۴۰۳ شعبه قضایی در استان گیلان گفت: ما و همکاران‌مان در مجموعه قضایی استان گیلان، تمام هم و غم خود را برای احقاق حق مردم به کار گرفته‌ایم.
همچنین در این مراسم، نمایندگان قضات، کارکنان اداری و نیرو‌های شورا‌های حل اختلاف استان گیلان، به طرح دیدگاه‌ها، مطالب و دیدگاههای خود پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شمارش معکوس برای پایان ثبت نام لیگ سیمرغ هفت‌خوان
رمز پیروزی
فهرست کتاب‌های نامزد در جشنواره ملی کتاب رشد اعلام شد
ایران خانه همه ماست؛ با هم از آن پاسداری کنیم.
۱۰۵ دستگاه موظف به آموزش مدیریت بحران شدند
برنامه پروازی مهرآباد در روز ۲۲ بهمن بدون تغییر
حضور بانوان، نقشه براندازان را نقش بر آب می‌کند
اشتغالزایی و رفع موانع تولید از شاخص‌های اصلی ارزیابی عملکرد استانداران
حضور ۷۰ آتش نشان و ۲۰ خودرو در مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن
دعوت مجمع ناشران انقلاب اسلامی از اصحاب فرهنگ و هنر برای حضور در راهپیمایی
مرحله اول طرح آبرسانی از سد کوثر به ۴ شهر گرمسیری با ۸۰ درصد پیشرفت کاری
راهپیمایی ۲۲ بهمن، رزمایش عظیم حضور ملت بزرگ ایران
راهپیمایی ۲۲ بهمن نمایش قدرت ملی ایران است
رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه: شیوه‌نامه جدید داوری و میانجیگری ابلاغ شد
آذربایجان غربی به کارگاه سازندگی تبدیل شده است
دیدار علی لاریجانی با سخنگوی انصارلله یمن
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به حضور مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن
پیگیری احیای تالاب صالحیه در دستور کار دولت
آیین رونمایی از پرچم ایران مزین به یاد شهدا
جاده‌ها بارانی است، در رانندگی احتیاط کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)