• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۲۶۵۲
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۵:۵۰
بین الملل » تحلیلی

بن گویر: این توافق بی شرمانه، نشانه پیروزی حماس است

وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی گفت: وقتی جشن‌های شادی حامیان حماس را می‌بینیم، متوجه می‌شویم که کدام طرف در این توافق تسلیم شده است.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: توافقی که در حال شکل‌گیری است، غیرمسئولانه و شامل آزادی صد‌ها فلسطینی، بازگشت صد‌ها هزار نفر از ساکنان غزه به شمال نوار غزه و عقب‌نشینی از محور فیلادلفیا و توقف جنگ می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ایتامار بن گویر، وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی گفت: وقتی جشن‌های شادی حامیان حماس در غزه و جشن‌ها در کرانه باختری را می‌بینیم، متوجه می‌شویم که کدام طرف در این توافق تسلیم شده است.

این توافق تمام دستاورد‌هایی را که ما برای کابینه یهود به دست آورده‌ایم، از بین خواهد بُرد و منجر به آزادیِ همهٔ زندانیان نخواهد شد. در صورت تأیید این توافق استعفا خواهم کرد.

به گزارش بخش تصویری خبرگزاری فرانسه، ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی راست افراطی اسرائیل، گفت که او و همکاران هم حزبی اش در صورت تصویب آتش بس غزه و توافقنامه آزادی گروگان ها، کابینه را ترک خواهند کرد، اگرچه آنها از ائتلاف حاکم این کشور خارج نخواهند شد.

ایتامار بن گویر گفت: بنابراین، در صورت تصویب و اجرای این توافق غیرمسئولانه، ما اعضای اوتزما یهودیت نامه‌های استعفای خود را به نخست وزیر تقدیم می‌کنیم و حزب قدرت یهود بخشی از دولت نخواهد بود و آن را ترک خواهد کرد.

وزیر امنیت داخلی اسرائیل گفت: برای آزادی گروگان‌ها باید راه دیگری پیشنهاد شود، فرستادن کمک‌های بشردوستانه به غزه باید به طور کامل متوقف شود. کمک‌های بشردوستانه تنها در ازای آزادی گروگان‌ها باشد، سازوکار‌های کمک و انتقال سوخت را متوقف کنید.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در تلاش است تا ایتمار بن گویر را از استعفا منصرف کند.

بن گویر به نتانیاهو گفته هرگاه اسرائیل جنگ را از سر بگیرد به کابینه باز خواهد گشت.

 

نارضایتی صهیونیست‌ها از توافق بدست آمده با حماس

به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، صهیونیست‌ها از توافق بدست آمده بین تل آویو و حماس به شدت ناراحت هستند و معتقدند چنین توافقی به منزله پیروزی فلسطینیان و حماس است و این رژیم به اهداف خود از جنگ دست پیدا نکرده است. اعلام دستیابی به توافق آتش بس بین رژیم اشغالگر و جنبش حماس، کام صهیونیست‌ها را تلخ کرده است.

پس از اعلام دستیابی به توافق آتش بس و مبادله اسرا با حماس، موجی از سردرگمی رژیم اشغالگر را در بر گرفته است. با وجود آن که صهیونیست‌ها به شدت خواستار بازگرداندن اسرای خودشان از نوار غزه هستند، اما احساس شکست و ناتوانی از در هم کوبیدن اراده فلسطینیان و ادامه موجودیت حماس و دیگر گروه‌های فلسطینی در نوار غزه، خوشحالی پایان جنگ را در کام آنها تلخ کرد. این در حالیست که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر این تصور را در اذهان صهیونیست‌ها نهادینه کرده بود که پیروزی مطلق به معنای نابودی کامل حماس و مقاومت است.

یهوشوع شنی پدر یکی از نظامیان اشغالگر که روز هفتم اکتبر کشته شد گفت: شب بسیار سختی است. نخست وزیر اسرائیل توافق بسیار بدی را برای امنیت اسرائیل بدست آورده است. وی در حالی به این توافق دست پیدا کرده است که هنوز هفتاد تن از ربوده شدگان آزاد نشده‌اند و یک میلیون نفر از اهالی نوار غزه در حال بازگشت به شمال این منطقه هستند. آنها به ما اجازه نمی‌دهند به پیروزی مطلق دست پیدا کنیم. در لحظات پایانی از نخست وزیر و اعضای کابینه می‌خواهیم این توافق را متوقف کنید. این توافق برای امنیت اسرائیل بسیار بد است.

یارون ابراهام خبرنگار سیاسی کانال ۱۲ تلویزیون رژیم اشغالگر گفت: تا روز بیست و دوم توافق، حدود یک میلیون آواره به شمال نوار غزه بر می‌گردند بدون اینکه اسرائیل بازگشت آنها را زیر نظر داشته باشد. این بازگشت گسترده به معنای بازگشت آنها به سرزمین و خانه و کاشانه خودشان است که در نهایت باعث می‌شود حماس توان خود را بازیابی کند و قدرت نظامی خود با بازسازی کند. وقتی به یاد بیاوریم که تخلیه این مناطق در ابتدای جنگ چقدر برای اسرائیل دشوار بود، می‌بینیم کوچاندن مجدد آنها از این مناطق چقدر دشوار خواهد بود.

کارشناسان صهیونیست معتقدند فلسطینیان در این جنگ به وضوح به پیروزی رسیدند و نوع مدیریت نتانیاهو در جنگ سبب شد اسرائیل چنین توافقی را بپذیرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)