• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۵۹۵۵
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
سیاسی » عمومی
رضایی: 

جبهه مقاومت اسرائیل را در تمام جبهه‌ها شکست داد

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در نشست با تعدادی از نمایندگان مجلس و اعضای شورای ائتلاف، به بیان نکاتی درخصوص حوادث جاری منطقه پرداخت و گفت که شکست اسرائیل در تمام جبهه‌ها به دست مقاومت محقق شد.

جبهه مقاومت اسرائیل را در تمام جبهه‌ها شکست داد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، محسن رضایی دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در نشست برخط با تعدادی از نمایندگان مجلس و اعضای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در سراسر کشور، به بیان نکاتی درخصوص حوادث جاری منطقه پرداخت.

رضایی با بیان اینکه امروز باید حوادث و رخدادها را از جایگاه انقلاب اسلامی و نه از جایگاه احزاب و گروه‌ها و اشخاص نگریست، بیان داشت: انقلاب و جمهوری اسلامی موضوعی فراحزبی و فراجناحی است و زین پس ضروریست از نگاهی فراتر از جناح ها و دسته‌ها به مسائل پرداخت.

وی با بیان اینکه ۶ کشوری که پس از طوفان الاقصی با رژیم صهیونیستی درگیر شدند بخش مهمی از غرب آسیا هستند و رخداد بزرگی حادث شده است، تشریح کرد: آمریکا، انگلیس، فرانسه و جبهه غرب پشت اسراییل ایستادند و از رژیم صهیونیستی حمایت همه جانبه داشتند و باعث تحمیل جنگ توسط اسرائیل به منطقه و ۶ کشور فلسطین، لبنان، سوریه، عراق، یمن و ایران شدند و محور مقاومت صرفا از خود دفاع کرد.

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با اشاره به گسترش نفوذ نئوکان‌ها در معادلات سیاسی آمریکا تشریح کرد: نئوکان ها در زمان بوش پسر پدیدار شدند و عامل جنگ افروزی آمریکا نیز همین گروه بود و اما امروز در موج دوم جنگ افروزی خود در سال آخر ریاست جمهوری بایدن که ضعیف‌ترین سال حکومتی او بود قصد جنگ افروزی دوباره در منطقه را داشتند و شعارشان این است که آمریکا را دوباره بزرگ می‌کنیم.

رضایی با اشاره به تحلیل اشتباه برخی که می‌گویند اگر طوفان الاقصی رخ نمی‌داد حمله به غزه اتفاق نمی‌افتاد تصریح کرد: از چند سال پیش طرحی تحت عنوان پیمان ابراهیم مطرح شد که بخشی از آن طرح، حمله به غزه و محور مقاومت، پس از بستن پیمان صلح با کشورهای عربی بود.

وی با تشریح دلایل و اهداف حمله اسراییل به غزه و محور مقاومت در منطقه، بیان داشت: هدف اول، آینده سازی برای اسراییل و تثبیت جایگاه این کشور جعلی و هدف دوم بازیابی قدرت آمریکا و تسلط بر منابع نفتی منطقه برای داشتن جایگاه قدرت در آینده جهان و رقابت با چین بود.

رضایی ادامه داد: ترامپ در تبلیغات انتخاباتی خود گفت که می‌خواهد دوباره آمریکا را بزرگ کند و این نشان می‌دهد که آمریکا به واقع ضعیف شده است.

وی اظهار داشت: جنگ بزرگ منطقه ای که با نقش آفرینی آمریکا و اسرائیل و جبهه غرب، به محور مقاومت تحمیل شد، به گواه رسانه ها و تحلیلگران خودشان به شکست سنگین اسرائیل در تمام جبهه ها ختم شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با برشمردن خسارات رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۵ ماهه تصریح کرد: از بعد تلفات انسانی اسرائیل در هیچ جنگی این تعداد کشته و مجروح نداشته است؛ در حوزه اقتصادی رشد اقتصادی آنها از بیش از ۶ درصد به ۲ درصد رسید و تعداد زیادی از صهیونیست ها از سرزمین های اشغالی خارج کرده اند و بین ۶۰ تا ۸۰ میلیارد دلار هزینه بر اسرائیل تحمیل شده است.

 رضایی ادامه داد: از حیث سیاسی اولین بار است که سازمان های بین المللی یک مقام صهیونیست را محکوم می‌کنند و چندین کشور اعلام کرده اند که اگر نتانیاهو به کشور آن‌ها برود دستگیر خواهد شد و این یک شکست مفتضحانه است.

وی ادامه داد: مهمترین وجه پیروزی اما این است که حماس بعنوان گروهی که در شدیدترین تحریم ها و محاصره کامل قرار داشته است، در مدیریت صحنه جنگ، از رژیم صهیونیستی قوی‌تر و بهتر عمل کرد و این نشان می‌دهد اگر دولت فلسطین توسط فلسطینیان تشکیل شود بسیار قوی‌تر از صهیونیست‌ها در اداره ساکنین فلسطین عمل خواهد کرد و این یعنی فلسطینیان پای فلسطین ایستاده اند و فلسطین زنده و پایدار است.

سرلشکر محسن رضایی تصریح کرد: بنابراین اسرائیل در مدیریت و فرماندهی صحنه جنگ نیز شکست خورد. فلسطینی‌ها با دادن بیش از ۴۷ هزار شهید، طرح نیل تا فرات را خنثی کردند و کشورهای عربی باید دست مبارزین فلسطینی را ببوسند و در بازسازی غزه بدون منت کمک کنند.

وی گفت: توانایی آمریکا و اسراییل تحلیل رفته است و برای نمونه نشانه‌ای از این ضعف، توسل آن‌ها به گروهی مانند تحریر الشام در سوریه بود.

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بیان داشت: غربی‌ها می‌خواهند با زور با ایران مذاکره و تفاهم کنند و با تحدید فروش نفت و تحریم های شدید اقتصادی، ایران را به میز مذاکره بکشانند، لذا امروز باید از سطح مسائل گروهی و جناحی فراتر رویم و از زاویه جبهه انقلاب به مسائل بپردازیم و بچه های انقلاب باید با قدرت در صحنه حاضر شوند.

وی در پایان اظهار داشت: باید در امتداد رهنمودهاى رهبر معظم انقلاب و سیاست های ایشان حرکت کنیم و مجلس، دولت، قوه قضاییه، سپاه، بسیج و تشکل های مردمی با تعامل و همکاری صفی واحد و منسجم پشت رهبر معظم انقلاب اسلامی تشکیل دهند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صرفه‌جویی سالانه ۹۶ میلیون مترمکعب آب با طرح لوله‌کشی در قزوین
پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵
کشف ۱۵۹ کیلوگرم تریاک در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان
تأکید رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر اصلاح نظام اداری با محوریت رضایت مردم
پایان اردوی تیم ملی کبدی بانوان در زنجان
شهردار نیویورک: اسلام دینی بر پایه مهاجرت است
برگزاری آئین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ 
بررسی روند صدور مجوزهای واحدهای تولیدی در سمنان
آغاز مرحله دوم لیگ برتر تنیس روی میز با پیروزی مدعیان
بهره برداری از دستگاه ایکس‌ری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی مهریز
کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از دو کامیون عبوری در سیرجان
احیای مدیریت محلات در دوره ششم شورای شهر
دستگیری باند سرقت سیم و کابل در طارم
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی در اردستان
کشف سلاح و ادوات شکار غیرمجاز در سمیرم
دستگیری عاملین اغتشاشات در رضوانشهر
آسمانی شدن مادر شهید حسین رئیسی 
نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در مسیر عدالت فرهنگی و هنری
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در سروآباد
معرفی اعضای شورای راهبری کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)