• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۷۰۷۷
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
سیاسی » دولت

بخش مهمی از ناترازی‌ها؛ محصول داده‌های نامعتبر

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: بخش مهمی از گره‌ها و ناترازی‌های کنونی، محصول نظام تصمیم‌گیری متکی بر داده‌های نامعتبر است.

*بخش مهمی از ناترازی‌های کنونی، محصول نظام تصمیم‌گیری غیر متکی بر داده‌های معتبر است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  رئیس دفتر رئیس جمهور عصر سه‌شنبه در نشست گفت‌و‌گو‌های راهبردی در حوزه مسائل بنیادین آموزش و پرورش ایران ، با بیان اینکه متاسفانه تصمیم‌گیری کمتر سطوح بالای کشور نه مبتنی بر داده بوده و نه شواهد و حقایق و نه با لحاظ آثار و پیامد‌های تصمیمات است، اظهار داشت: بخش مهمی از گره‌ها و ناترازی‌های کنونی، محصول نظام تصمیم‌گیری متکی بر داده‌های نامعتبر است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه در خیلی از موارد حتی صورت‌بندی دقیقی از مسئله وجود ندارد، افزود: آقای پزشکیان بار‌ها تاکید کرده که چگونه وقتی توان تامین خوراک شبکه فعلی گازرسانی به منازل و صنایع وجود نداشته، همچنان برای توسعه این شبکه تصمیم گیری شده است.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اینکه استاندارد مصرف آب‌های تجدیدپذیر در جهان حدود ۴۰ درصد است، در حالی که در ایران بالای ۹۰ درصد منابع مصرف می‌شود و این یک فاجعه است، تصریح کرد: جای خالی مجموعه‌های متفکری که مسائل را به شکل عمیق و همه‌جانبه مورد بررسی قرار داده باشند، در همه عرصه‌ها احساس می‌شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در دولت چهاردهم اقبال به مجموعه‌های کارشناسی و اندیشه ورز بیشتر شده است، گفت: از دست دادن استقلال فکری به دلیل مسائل مالی یا گرفتار شدن در رویکرد‌های سیاسی و تلاش برای سفارش گرفتن، یکی از خطر‌های جدی است که اندیشکده‌ها و جوامع فکری را تهدید می‌کند.

حاجی میرزایی در ادامه با بیان اینکه ماحصل مجموعه تنظیمات نظام تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش کشور، تهی کردن نظام آموزشی از اندیشه است، خاطرنشان کرد: از سویی، شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی حتی برای فعالیت‌های درون مدارس تعیین تکلیف کرده، اما از سوی دیگر مدیران کل گرفتار دغدغه‌های روزمره و جاری هستند و نه مسائل مهمی مثل بررسی هدف از آموزش و تحقق این اهداف.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اینکه رئیس جمهور اعتقاد دارد که مهم‌ترین و اساسی‌ترین مسئله کشور اصلاح نظام آموزش و پرورش است، اظهار داشت: آقای پزشکیان به ارتقای کارکرد‌های کیفی و عملیاتی نظام تعلیم و تربیت و پرورش انسان تراز در این نظام اعتقاد دارد؛ از نظر وی، نقطه عزیمت، نیروی انسانی با انگیزه و توانمند است.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: کسی که سراغ دغدغه‌های بنیادی می‌رود، نگاهش معطوف به نتایج آنی نیست و این فرصت خوبی برای اقدامات و اصلاحات بنیادین است. یکی از دغدغه‌های جدی همه وزرای آموزش و پرورش آن بود که توجه رئیس دولت را به این نهاد جلب کنند، ولی اکنون دغدغه اول و اصلی آقای پزشکیان، اصلاح نظام آموزش و پرورش است.

حاجی میرزایی، ارتقای کیفی تربیت و تعلیم نیروی انسانی را از اولویت‌های اصلی رئیس دولت چهاردهم بر شمرد و گفت: برنامه آقای پزشکیان برای این هدف دو رکن دارد؛ اول رفع کمبود فضا‌های آموزشی و دوم ارتقای کیفی شیوه‌ها و ساختار آموزشی. ارتقای کیفی تربیت نیروی انسانی رکن اصلی این برنامه است، اما نگاه ما صفر یا صدی نیست و همواره امکان اصلاح مسیر با توجه به نتایج کسب شده وجود دارد.

رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه سخنان خود با اشاره به مطالب طرح شده در این نشست و با تاکید بر اینکه به شما اطمینان می‌دهم که حامل پیام‌های شما به رأس نظام اجرایی و پیگیر شنیده شدن آنان خواهم بود، گفت: من نمایندگی شما را به عهده می‌گیرم تا اگر کاری در سطوح اجرایی باید انجام شود، آن را پیگیری کنم.

رئیس دفتر رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه معتقدم وفاق یک امر مستحبی نیست، بلکه اگر وفاق نکنیم مسائل و مشکلات کشور حل نخواهد شد، تصریح کرد: رفتن به سمت وفاق یک الزام قطعی است؛ سیاست‌گذاری و اقدام با رویکرد‌های گذشته و مبتنی بر اجبار منسوخ شده و باید با اتکا به ظرفیت‌های جامعه مدنی و بخش خصوصی و هم‌افزایی آنها با دولت کار‌ها را پیش ببریم.

حاجی میرزایی، تاکید کرد: رمز پیشبرد برنامه‌ها و پیشرفت اقدامات، وفاق و تفاهم است؛ آقای پزشکیان معتقد است که باید فقط بر دستاورد‌ها متمرکز باشیم و با رصد اقدامات و میزان تحقق اهداف، مسیر را اصلاح یا تقویت کنیم. متأسفانه نظام اجرایی ما اقدام محور است و فقط بر اساس اجرای اقدامات، فارغ از درست یا غلط بودن و تحقق نتایج و دستاورد‌ها پیش رفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح های آب رسانی در جنوب دامغان
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در کیش
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
آتش‌سوزی جنگل‌ها معضل جهانی است
وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور شوش به اهواز
سوگواره آیینی «یاس کبود» برگزار شد
تمام واحد‌های قضایی استان البرز در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دورکار شدند
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن ۲۰۲۵ پاکستان
پایان کار نمایشگاه فرصت‌های صادراتی گلستان در ترکمنستان
ایجاد رشته‌های مهارتی و علوم پایه در دانشگاه آزاد بروجن
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)