• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۹۲۳۹
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۸
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

پایش ماهیانه میدانی طرح‌های نهضت ملی مسکن

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد که پایش میدانی طرح‌های نهضت ملی مسکن به‌طور ماهیانه انجام و در صورت رعایت نشدن تعهدات، با دستگاه متولی برخورد می شود.

پایش ماهیانه میدانی طرح‌های نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، برای بررسی دقیق‌تر چالش‌ها و یافتن راه‌حل‌های مناسب برای مسکن ملی دهدشت، معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه مدیران کل دستگاه‌های اجرایی مرتبط، فرماندار کهگیلویه و مسئولان محلی، از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در دهدشت بازدید میدانی انجام دادند.
عیسی شهامت به چهار سایت مسکونی فعال در دهدشت اشاره کرد و گفت: این سایت‌ها با چالش‌هایی مواجه هستند و ظرفیت کامل خود را به نمایش نمی‌گذارند، از جمله طرح های مذکور می‌توان به سایت ۱۰۱۰ واحدی موسوم به برج علیشیر، سایت کارکنان جهاد کشاورزی، سایت ۲۴۰ واحدی پشت امور عشایری و سایت ۸۴۸ واحدی پشت دانشگاه آزاد اشاره کرد.
وی به مشکلات موجود در سایت ۱۰۱۰ واحدی اشاره کرد و افزود: مسائل مربوط به پرداخت اقساط تسهیلات، روشنایی معابر و فاضلاب با نگرانی‌های اهالی در ارتباط است.
اقدامات مشخص برای رفع مشکلات
معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تلاش‌های صورت‌گرفته برای حل مشکلات فاضلاب در این سایت، گفت: همکاری با اهالی برای تعیین مسیر عبور فاضلاب انجام شده و مراحل اجرایی طرح در هفته آینده آغاز خواهد شد.
وی از اقدامات شرکت برق در زمینه تأمین روشنایی معابر خبر داد و افزود: شرکت برق متعهد شده که تا ۲۲ بهمن روشنایی معابر را فراهم کند.
شهامت همچنین به پیشرفت پایین سایت ۸۴۸ واحدی پرداخت و بیان کرد: متاسفانه در طول یک سال اخیر، تنها ۱.۵ درصد پیشرفت کاری داشته‌ایم که پیمانکار موظف است فونداسیون ۵۳ بلوک این سایت را تا پایان سال جاری به اتمام برساند.
شهامت تأکید کرد که پایش میدانی طرح‌های نهضت ملی مسکن به‌طور ماهیانه انجام خواهد شد و در صورت عدم رعایت تعهدات از سوی دستگاه های متولی با آن‌ها برخورد خواهد شد.
وی از متقاضیان خواست که نسبت به پرداخت‌های خود به‌موقع اقدام کنند و تأکید کرد: با فراهم شدن این امکان، ما نیز متعهد به پیگیری مؤثرتر این طرح خواهیم بود.
دعوت به همراهی و مشارکت مردم
شهامت در خاتمه به حضور همه‌جانبه متقاضیان اشاره کرد و گفت: تامین اعتبار این پروژه‌ها به سهم قابل‌توجهی به همکاری و مشارکت مردم وابسته است، امیدواریم که متقاضیان با رعایت زمان‌بندی‌های اعلام شده، ما را در تحقق موفق این طرح‌ها همراهی کنند.
علی پارسایی نیز در ادامه اظهار کرد: تا کنون ده هزار و ۲۰۰ نفر در این طرح در دهدشت ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، سه هزار و ۸۰۰ نفر شرایط لازم برای دریافت تسهیلات نهضت ملی مسکن را دارا هستند.
وی خاطرنشان کرد: عملیات ساخت دو هزار و ۱۷۴ واحد مسکونی به‌سرعت در حال انجام است و این اقدامات امیدوارکننده، گام مهمی در تأمین مسکن برای اقشار آسیب‌پذیر جامعه به شمار می‌رود.
پارسایی تصریح کرد: از میان این افراد، عملیات ساخت دو هزار و ۱۷۴ واحد مسکونی در حال انجام است، این اقدامات نویدبخش امیدی تازه در تأمین مسکن برای اقشار نیازمند جامعه به شمار می‌رود.
مدیرکل راه و شهرسازی به پروژه ۱۰۱۰ واحدی اشاره کرد و گفت: این طرح شامل تمامی مراحل تأمین زمین، تسهیلات و هماهنگی با دستگاه‌های خدمات‌رسان است و تمامی هماهنگی‌ها با دستگاه‌های خدمات‌رسان به عهده راه و شهرسازی خواهد بود.
وی افزود: مدیریت پیمان این پروژه به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سپرده شده و این سایت به عنوان نمونه‌ای بی‌نظیر در سطح کشور در حال تحقق است.
پارسایی همچنین به سایت ۸۴۸ واحدی اشاره کرد و گفت: این سایت با چالش‌هایی مواجه بود که خوشبختانه در حال حاضر برطرف شده است و پیمانکار موظف شده که کار را به شکل هماهنگ و هم‌زمان برای ۵۳ بلوک آغاز کند.
وی با تأکید گفت: هیچ تعارفی با پیمانکار نخواهیم داشت، در صورت عدم رعایت برنامه زمان‌بندی برخورد قاطع خواهیم کرد.
پارسایی همچنین به مشکلات کمبود کارخانه بتن در منطقه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها یک بچینگ در دهدشت فعال است، ما در تلاش هستیم تا با اعطای مجوز به پیمانکاران، امکانات بیشتری را برای راه‌اندازی بچینگ‌های جدید فراهم کنیم تا فعالیت طرح ها تسریع یابد.
در ادامه مدیرکل راه و شهرسازی به طرح جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: در این طرح، دو هزار و ۱۷۴ واحد باید به مردم واگذار شود.
وی خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۲۴۰ واحد زمین تخصیص یافته که در حال حاضر در فرآیند آماده‌سازی قرار دارند، این زمین‌ها شامل دو سایت یک هکتاری و هفت هکتاری هستند.
پارسایی همچنین به نیاز مبرم به تأمین زمین برای دیگر افراد اشاره کرد و اعلام کرد: برای پروژه‌های نهضت ملی و جوانی جمعیت به ترتیب به ۲۵ هکتار و ۲۵ هکتار زمین نیاز داریم.
وی اذعان کرد: با پیگیری‌های مستمر، در حال رایزنی برای تأمین ۵۰ هکتار زمین از منابع طبیعی در نزدیکی شهر دهدشت هستیم تا این اراضی پس از آماده‌سازی، در اختیار مردم قرار گیرد.
سید حمزه محقق‌زاده با اشاره به اینکه در حال حاضر، چهار پروژه فعال در حوزه نهضت ملی مسکن در شهرستان وجود دارد، افزود: از میان این طرح‌ها، پروژه ۱۰۱۰ واحدی واقع در برج علیشیر با پیشرفت ۶۳ درصدی، سرآمد پروژه‌ها به شمار می‌آید.
وی همچنین به طرح ۸۴۸ واحدی در شمال دهدشت اشاره کرد و گفت: علی‌رغم واگذاری به پیمانکار در یک سال گذشته، هنوز پیشرفت چشم‌گیری نداشته است.
فرماندار کهگیلویه افزود: دو طرح دیگر، شامل ۸۴ واحدی و ۲۴۰ واحدی متعلق به جهاد کشاورزی، نیز در شهر دهدشت در حال اجرا هستند و خوشبختانه با شروع خوب خود، نشانه‌های مثبتی به نمایش گذاشته‌اند که نویدبخش پیشرفت‌های بیشتر برای آینده نزدیک است.
وی در ادامه به چالش‌های موجود در اجرای این طرح‌ها اشاره کرد و گفت: با همکاری معاون عمرانی استاندار جلسه‌ای در شورای مسکن شهرستان برگزار کردیم که در آن مدیران کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، آب و فاضلاب و راه و شهرسازی استان نیز حضور داشتند، در نتیجه این جلسه، تفاهمنامه‌ای مبنی بر حل مشکلات موجود در این سایت‌ها به امضاء رسید، انتظار می‌رود که با تلاش مسئولان، این مشکلات در اسرع وقت برطرف شود.
محقق‌زاده با بیان اینکه در این پروژه‌ها، خدمات زیرساختی نظیر برق، آب و گاز به‌طور کامل فراهم شده است، افزود: با این حال، مشکلاتی در ارسال تسهیلات مالی وجود دارد که اغلب از جانب مردم مطرح می‌شود و نیاز به پیگیری ویژه از سطح استانی دارد.
فرماندار کهگیلویه با ابراز امیدواری به اینکه این مشکلات به زودی برطرف شوند، گفت: انتظار داریم که این پروژه‌ها به یکی از بهترین الگوهای عمرانی در حوزه مسکن تبدیل شوند و رضایت شهروندان را به‌دست آورند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در ادامه این بازدید، به مشکلات موجود در روند اجرای این طرح‌ها اشاره کرد و گفت: امروز با مشکلاتی نظیر تسهیلات مسکن مواجه بودیم، که خوشبختانه برخی از واحدهایی که قرارداد نگرفته بودند، به دو بانک تجارت و رفاه متصل شدند.
وی تصریح کرد: انتظار می‌رود که در هفته آینده قراردادها با بانک‌ها منعقد شود و اقساط باقی‌مانده متقاضیان نیز به‌زودی واریز شود.
زبیر موسوی پیشرفت کاری سایت ۱۰۱۰ واحدی دهدشت را به‌ عنوان نکته مثبت این طرح‌ها برشمرد و گفت: در حال حاضر نزدیک به ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی پروژه‌ حاصل شده است.
موسوی همچنین به توافقات انجام‌شده برای فاضلاب این سایت اشاره کرد و افزود: عملیات اجرایی جدول‌گذاری و زیرسازی معابر نیز به‌زودی آغاز خواهد شد.
همچنین مدیرعال شرکت آب و فاضلاب استان به طرح های نهضت ملی مسکن در دهدشت اشاره کرد و گفت: شبکه‌های آب طرح ۱۱۰ واحدی تا حدودی کامل شده است و در بخش آب هیچ مشکلی وجود ندارد.
وی با اشاره به مشکلات موجود در بخش فاضلاب، گفت: با وجود برخی مشکلات در تملک زمین، عملیات اجرایی پروژه فاضلاب این منطقه نیز در زمان کوتاهی آغاز خواهد شد.
صالحی همچنین صحبت‌هایی را از پروژه‌های در دست اجرا ارائه کرد و گفت: در سطح استان شبکه های آب در پروژه های مسکن ملی در دست اجرا انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سایت ۱۰۱۰ واحدی دهدشت قریب به ۱۲ کیلومتر شبکه گذاری انجام شده است، افزود: در این راستا بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی در پایان از همکاری‌های صورت‌گرفته و نیاز به توجه بیشتر به مسائل فاضلاب و آسفالت در سطح شهر تأکید کرد.
تداوم تلاش‌ها و هم‌افزایی میان مسئولان، نویدبخش آینده‌ای روشن برای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در دهدشت خواهد بود و به‌ویژه زندگی ساکنان این منطقه را به سمت بهبود و توسعه پایدار هدایت می‌کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرداآخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
پویش ایران جان، مرز میلَک سیستان و بلوچستان، نقطه جهش تجارت ایران و افغانستان
وزارت راه و شهرسازی رویکرد خود را در حوزه مسکن تغییر دهد
گلایه مسافران و رانندگان از نبود روشنایی در تونل کبیرکوه
تصویب ۴۲ همت برای لرستان در سفر رئیس‌جمهور
رمضان؛ ماه میهمانی خدا و ماه نزول قرآن
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
قیمت هر کیلوگرم زولبیا و‌بامیه ۴۰۰ هزار تومان است
ورزشی‌های بیست و نهم بهمن ماه در استان سمنان
۵۶ دادگاه صلح در استان کرمان
مهارت‌ها باید تقاضا محور باشد
افتتاح طرح‌های زیربنایی و تولیدی در سفر رئیس‌جمهور به لرستان
تصویب طرح شناسایی محدوده‌ها و محلات هدف بازآفرینی
نظر مردم لرستان درباره سفر رئیس جمهور
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ استان تهران
تأکید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان بر احیای تالاب جازموریان
بازتاب سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های بین‌المللی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
استقبال سازمان ملل از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)