• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۳۲۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
یزد » اجتماعی

ایران جزو چهار کشور برتر دنیا در زمینه قدرت موشکی است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با شهید رعیت‌ها به سیلو‌های پرتاب و شهرک‌های موشکی رسیده‌ایم و این علم، تجربه و دانش در سایه فرهنگ جهاد و شهادت حاصل شده است.

ایران جزو چهار کشور برجسته دنیا در قدرت موشکی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسداست ادبیات جهاد و مقاومت و انتشار تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی در روستای رکن آباد میبد گفت: شاید کسی جز مردم روستا با شهید رعیت آشنا نبودند و حتی این شهید در قم هم زندگی غریبانه‌ای داشت، اما نگارش این کتاب و تقریظ و قلم مبارک رهبر معظم انقلاب سبب شده تا همه ما در این ایام فرخنده گردهم آییم.
 
محمدباقر قالیباف افزود: امام خمینی از جبهه به عنوان دانشگاه یاد کردند و رهبر معظم انقلاب هم فرمودند که دفاع مقدس گنج است. گرچه جنگ در ظاهر چیزی جز خون و خونریزی و سختی ندارد، اما عامل درس آموزی به شمار آمده و یکی از گوهر‌های این جنگ هم فردی است که برای او مراسم برگزار کرده‌ایم.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ابعاد فرهنگی جبهه تصریح کرد: شهید سلیمانی می‌گفتند که اگر بخواهیم یک قطعه‌ای از بهشت را در کره خاکی نام ببریم، خاکریز‌ها و سنگر‌ها و کانال‌ها را نام خواهیم برد.
 
محمدباقر قالیباف ادامه داد: فضای جبهه با دوران کنونی و حتی دوران انقلاب اسلامی تفاوت دارد و محبت، مجاهدت، تلاش، اعتماد به نفس، خلاقیت، برادری، اخوت و شجاعت واقعی سبب رقم زدن یکپارچگی در دوران دفاع مقدس شد.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در دوران جنگ همواره به یاد مرگ، معاد و قیامت بودیم، اظهار داشت: جان حتما ارزش دارد، اما چنان فضای روحانی و معنوی در جبهه وجود داشت که هر کس با هر فرهنگ و از هر قبیله‌ای چند هفته و چند ماه در آن حضور می‌یافت، متحول می‌شد.
 
محمدباقر قالیباف، موفقیت را در گرو فرهنگ جهاد و شهادت برشمرد و گفت: همه موفقیت‌های مادی نیز در سایه چنین فرهنگی اتفاق می‌افتد. در دوران دفاع مقدس هیچ امکانات و توان نظامی نداشتیم و نیرو‌ها هم آموزش چندانی نمی‌دیدند، اما تجربه‌های بزرگی از آن دوران به دست آمد.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور افراد تحصیلکرده عالی در کنار افراد بی سواد در جبهه، افزود: جنگ بدون آموزش و طراحی و اطلاعات فنی امکان پذیر نیست، اما افراد تحصیلکرده و بی سواد و روستایی و قشر‌های مختلف کنار هم گرد آمده و با فرهنگ مبنی بر سنت‌های الهی به میدان آمدند.
 
محمدباقر قالیباف ادامه داد: در حالی که شهید طهرانی مقدم در دوران دفاع مقدس با استفاده از توپ‌های غنیمت گرفته به آموزش می‌پرداخت، هم اکنون به شهرک‌های موشکی رسیدیم و هم اکنون به جایی رسیدیم که جزو چهار کشور برجسته دنیا در قدرت موشکی در ابعاد مختلف هستیم.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از دورانی که برای شناسایی در دوران جنگ با استفاده از هواپیما‌های معمولی که بر آنها دوربین معمولی نصب شده بود، به قابلیت‌های بزرگ کنونی در زمینه پهپاد رسیدیم. 
 
محمدباقر قالیباف تأکید کرد که ما با شهید رعیت‌ها به سیلو‌های پرتاب و شهرک‌های موشکی رسیدیم و این علم و تجربه و دانش در سایه فرهنگ جهاد و شهادت حاصل شده است. همه اینها ثمره فرهنگ شهادت، اخلاص و محبت‌ها و برادری‌ها و خلاقیت‌های دوران دفاع مقدس به شمار می‌آید.
 
رئیس مجلس با اشاره به فرموده امام راحل مبنی بر اینکه تربیت چنین انسان‌هایی فتح الفتوح به شمار می‌آید، گفت: امام به جز برای خدا کلامی نگفت و گامی برنداشت و نتیجه آن هم ایجاد تحولی عظیم بود که از یک روستازاده چنین انسان بزرگی معرفی شد. این مسائل یک واقعیت و حقیقتی محسوب می‌شود که تاریخ و هویت ملی ما را ساخته است.
 
وی تصریح کرد: یکی از نمونه‌های عظمت انقلاب و اسلام این است که موضوع فلسطین که پس از انقلاب به عنوان موضوع جهان اسلام قلمداد می‌شد هم اکنون به موضوع جهان بشریت مبدل شده و شاهد به میدان آمدن ملت‌ها در قلب دشمنان علیه ظلم و ستم هستیم.
 
محمد باقر قالیباف بیان داشت: تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب‌های ادبیات جهاد و مقاومت، تقریظی از جنس احیاگری فرهنگ و مولفه‌هایی است که برای پیشرفت و گره گشایی و داشتن قدرت حل مساله بر مبنای حکمرانی فرهنگ و فرهنگ پایه به آن نیاز است و با چنین فرهنگی می‌توان پیشرفت و تحول را در کشور رقم زد.
 
رئیس مجلس افزود: اگر امروز در عرضه‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی دچار چالش هستیم، برای این است که از فرهنگ جهاد و شهادت و نگاه فرهنگ پایه بر موضوعات فاصله گرفته‌ایم. هر کجا به این مبنا باور داشته و بر اساس آن حرکت کنیم، مشکلات نیز حل خواهد شد.
 
محمد باقر قالیباف با تأکید بر اینکه برای پیشرفت و رشد در هر مسیری باید به این فرهنگ پایبند باشیم، گفت: مهمترین خواسته رهبر معظم انقلاب هم امتداد احیاگری این فرهنگ برای حل مشکلات امروزه در همه بخش‌ها به شمار می‌آید.
 
هجدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با محوریت حماسه مجاهدت مقنّی‌های یزدی و با انتشار تقریظ حضرت آیت‌الله‌العظمی‌خامنه‌ای بر رمان «معبد زیر زمینی»، صبح پنجشنبه ۱۱ بهمن ماه در روستای رکن‌آباد میبد یزد برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این که ایران جزء چهار کشور برتر موشکی جهانه رو دیگه خود بایدن و ژنرال های ارتش آمریکا هم گفتن
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)