• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۶۱۵۱
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۲
آذربایجان شرقی » اجتماعی
استاندار آذربایجان شرقی:

بسته‌ سرمایه‌گذاری هفته فرهنگی تبریز در تهران آماده شود

استاندار آذربایجان شرقی گفت:باید بسته‌های سرمایه‌گذاری در طول برگزاری هفته فرهنگی تبریز در تهران آماده شود تا علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در تبریز و استان را جذب کنیم.

بسته‌های سرمایه‌گذاری برای هفته فرهنگی تبریز در تهران آماده شود
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی،سرمست در سومین جلسه هماهنگی برگزاری هفته فرهنگی تبریز در تهران با تاکید بر همکاری دستگاه‌های اجرایی استان برای برگزاری هر چه بهتر این رویداد گفت: این رویداد بستر مناسبی برای جذب سرمایه‌گذاری است و این می‌تواند دستاورد بزرگ این رویداد باشد.
 
سرمست اظهار کرد: برای برگزاری بهتر این رویداد فرهنگی هر سازمان باید در یک محور مسئولیت‌پذیری کرده و گزارش روزانه ارائه کند.
 
وی ادامه داد: باید بسته‌ها و مجوز‌های بی‌نام سرمایه‌گذاری در طول برگزاری این رویداد آماده شود تا بتوانیم علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در تبریز و استان را جذب کنیم. اگر خروجی این هفته جذب سرمایه‌گذار باشد، دستاورد بزرگی برای استان است.
 
سرمست گفت: ابتکار این رویداد برای شهرداری تبریز است و خوشبختانه هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است. در مدت زمان باقیمانده باید تمرکز بر روی برگزاری شب فرهنگی تبریز در ۲۸ بهمن‌ماه در برج میلاد باشد.
 
شهردار تبریز نیز در این جلسه با بیان اینکه نباید به این رویداد نگاه صرفاً فرهنگی داشته باشیم گفت: باید از ظرفیت‌هایی که در طول برگزاری این هفته ایجاد می‌شود، به نفع استان استفاده کنیم.
 
 هوشیار افزود: این رویداد فرهنگی در ابتدا قرار بود به صورت هفته‌های فرهنگی در بین شهر‌ها برگزار شود اما با توجه به انتخاب آقای دکتر پزشکیان به عنوان رئیس‌جمهور تصمیم گرفته شد تا هفته فرهنگی تبریز در تهران برگزار شود.
 
هوشیار با بیان اینکه احتمال حضور رئیس‌جمهور در این رویداد فرهنگی زیاد است افزود: هدف اول در برگزاری این رویداد موضوعات فرهنگی است و با توجه به حضور فراوان هموطنان آذری‌ زبان در تهران این شهر به عنوان محل برگزاری انتخاب شد.
 
وی بیان کرد: شهرداری متولی برگزاری این رویداد است اما این زمینه را فراهم کردیم تا دیگر دستگاه‌ها نیز از ظرفیت‌های این نمایشگاه استفاده کنند.
 
هوشیار به برگزاری شب فرهنگی تبریز در روز پایانی این رویداد فرهنگی در برج میلاد اشاره کرد و گفت: در این مراسم تمامی افرادی که به نوعی با تبریز و آذربایجان مرتبط هستند دعوت شده‌اند.
 
شهردار تبریز همچنین از همکاری شهرداری‌های مناطق ۱۹، ۶ و ۲ شهرداری تهران در برگزاری این رویداد فرهنگی خبر داد.
 
مدیر کل میراث فرهنگی و صنایع دستی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با بیان اینکه برگزاری هفته‌های فرهنگی در معرفی استان و جذب گردشگران داخلی و خارجی موثر است گفت: ۳۰ هنرمند صنایع دستی در ۳۰ رشته در این مناسبت فرهنگی حضور خواهند یافت.
 
 حمزه‌زاده افزود: معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان و توزیع بسته‌های معرفی این ظرفیت ها از جمله برنامه‌های میراث فرهنگی استان است.
 
وی همچنین به برگزاری نمایشگاه بین المللی گردشگری به طور همزمان در تهران در تاریخ ۲۳ تا ۲۶ بهمن اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه فرصتی برای معرفی هفته فرهنگی تبریز است و می‌توان بازدید کنندگان از این نمایشگاه را به سمت نمایشگاه تبریز هدایت کرد.
 
هفته فرهنگی تبریز ۲۲ تا ۲۹ بهمن در بوستان گفتگو، پارک لاله، خانه هنرمندان و برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی دستگاههای مختلف برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
دستگیری ۱۱ سارق در اجرای طرح ضربتی پلیس رشت
رویداد ملی ایران جان فرصتی برای معرفی، توانمندی‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان
ورزشی‌های هشتم بهمن ماه در استان سمنان
نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر در رشت
بازار آخر وقت و تکاپوی مردم مهاباد در معابر شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سیاری: در صورت وقوع جنگ دشمن آسیب زیادی خواهد دید
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)