• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۹۳۷۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

لزوم فعال سازی طرح‌های نیمه تمام و راکد در بهمئی

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر فعال سازی طرح های نیمه تمام و راکدو آغاز اجرای طرح های تولیدی و اشتغالزا در بهمئی تاکید کرد.

لزوم فعال سازی طرح‌های نیمه تمام و راکد در بهمئی
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کهگیلویه و بویراحمد؛ استاندار در جمع مردم بهمئی با اشاره به اینکه در دهه فجر امسال ۴۲ طرح در حوزه عمرانی با اعتبار بیش از ۲۴۰ میلیارد تومان در بهمئی افتتاح و یا کلنگ زنی شد گفت:  از این تعداد ۲۰ طرح عمرانی افتتاح و ۲۲ پروژه کلنگ زنی است.
یدالله رحمانی افزود: از مجموع طرح های این شهرستان سه مورد با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی مستقیم ۱۰ نفر اقتصادی به بهره برداری رسید.
وی ادامه داد: راهکار اصلی در شرایط کنونی جذب و حمایت از سرمایه گذاری برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است و باید کارگاه و کارخانه احداث کنیم تا نیرو‌های استان مجبور نشوند برای جذب در کارخانجات استان‌های همجوار التماس کنند.
استاندار در ادامه به برخی از مطالبات و خواسته‌های مردم پرداخت و گفت: آلایندگی حوزه نفت و گاز بهمئی مربوط به خوزستان است و بعد از سال‌ها پیگیری اعتبارات آلایندگی نفت در بهمئی و گچساران امسال به نتیجه رسید که باید از این ظرفیت حداکثر استفاده را ببریم.
وی آبرسانی از سد کوثر را یکی از مطالبات اصلی مردم بهمئی ذکذ کرد و افزود: یک ماه پیش بازدیدی از وضعیت آبرسانی از سد کوثر به بهمئی را داشتیم و مسائل و مشکلات را جمع بندی کردیم.
وی گفت: در سفر وزیر میراث فرهنگی دستور ویژه برای این طرح که با میراث فرهنگی معارضاتی داشت گرفتیم.
استاندار تاکید کرد: باید روند آبرسانی به بهمئی شتاب بیشتری بگیرد تا قبل از فرا رسیدن فصل گرما به نتیجه برسد.
رحمانی با اشاره به اینکه با بهره برداری از این طرح، آب مورد نیاز ۸۵ هزار نفر تامین می‌شود، گفت: آب مورد نیاز شهرستان برای افق ۵۰ ساله تامین شده است.
استاندار به ظرفیت شهرستان بهمئی در حوزه نفت و گاز اشاره کرد و افزود: با سرمایه‌گذارانی در این زمینه مذاکره کردیم و بعد از توافق نهایی نتایج آن به اطلاع مردم می‌رسد.
وی با اشاره به ظرفیت استان در حوزه مواد معدنی اضافه کرد: این شهرستان در زمینه مواد معدنی از جمله سلستین دارای ظرفیت است که در حال حاضر بهره برداری از این معادن به صورت خام و بدون ارزش افزوده است.
رحمانی یادآور شد: یکی از برنامه‌های دولت فرآوری محصولات معدنی است که در این شهرستان هم برنامه‌هایی در دست اجرا داریم.
رحمانی به ظرفیت بهمئی در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: ۱۶۱ هزار راس واحد دامی، ۱۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی و یک هزار و ۳۰۰ هکتار اراضی باغی بخشی از ظرفیت این شهرستان در حوزه کشاورزی است که به دنبال بهبود این ظرفیت ها، ارتقاء بهره‌وری و راندمان تولید با افزایش سطح آبی هستیم.
فرماندار بهمئی یکی از دغدغه‌های اصلی مردم را تعلل بیش از حد در آبرسانی به این شهرستان عنوان کرد و گفت: بیش از ۱۳ سال مردم بهمئی منتظر وعده‌های عملی نشده در خصوص تکمیل و بهره برداری طرح آبرسانی سد کوثر به بهمئی بودند ولی این مطالبه به حق و اصلی آنان هرگز به مقصد نرسید.
لطف الله ایرمی افزود: هر بار با پیگیری‌های مسرانه، بخش عمده‌ای از مشکلات طرح آبرسانی سد کوثر را برطرف کردیم.
وی با اشاره به اینکه، موضوع معارضات طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی در مسیر استان خوزستان، چالش بسیار بزرگی بود که سال‌های گذشته برزمین مانده بود ادامه داد: معارضات این طرح آبرسانی در دو حوزه از محل منبع ذخیره ۱۵ هزار متر مکعبی شهر لیکک تا مرکز شهر با پیگیری‌های انجام شده نسبت به رفع معارضات آن اقدام شد و روند کاری این طرح علاوه بر سرعت بخشی، هم اکنون فعال است.
حجت الاسلام صلواتی امام جمعه شهر لیکک هم بر تسریع در رفع مشکلات مختلف این شهرستان در حوزه‌های گوناگون تاکید کرد و گفت: شهرستان بهمئی دارای ظرفیت‌های گوناگون در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و گردشگری است که می‌تواند باعث توسعه و رونق این دیار شود.
عطر افشانی گلزار شهدای شهرستان بهمئی، دیدار با مادران و فرزندان شهدا از جمله برنامه های استاندار و هایت همراه به شهرستان بهمئی بود.
مردم بهمئی هم به رسم یادبود لوح هنری را به استاندار کهگیلویه و بویراحمد تقدیم کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادی یک مادر بدهکار در روز مادر
انتقال مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس به سمیرم
مسمومیت ۲ شهروند یاسوجی بر اثر نشت گاز مونوکسیدکربن
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آذر به افق آبادان و خرمشهر
بارش باران در نقاط مختلف کشور، امروز جمعه ۲۱ آذر
تجلیل از مادران شهدا در یامچی
مشاوران املاک باید معاملات خود را در سامانه خودنویس ثبت کنند
پویش درخت‌کاری زیر سایه مادر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
سرمای شدید جان کودکان و سالمندان را تهدید می‌کند
عراقچی: خواهان «فصلی جدید» در روابط ایران و لبنان هستیم
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج به سه کشته و ۱۵مصدوم
دوران جنگ‌های امپریالیستی و کودتا تمام شده است
آغاز تحقیقات در مورد جدیدترین پرونده مبارزه با فساد، صدای مفسدان را درآورد
شاخص ۲۱ درصدی مشارکت اقتصادی زنان در کیش
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)