• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۹۵۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
تهران » اقتصادی
علی محتشم امیری خبر داد

بیستمین نمایشگاه بین المللی قطعات خودرو نیمه اول خردادماه برگزار می شود

مدیر عامل شرکت نمایشگاهی میلاد نور از برگزاری بیستمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو در نیمه اول خردادماه سال آینده خبر داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما:به نقل از روابط عمومی نمایشگاه تهران،مدیر عامل شرکت نمایشگاهی میلاد نور گفت:این نمایشگاه از ۸ تا ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

محتشم امیری با بیان اینکه بیستمین نمایشگاه بین المللی قطعات خودرو بر اساس مجوز شماره ۴۴۹۰۴۴۸ مورخ ۷/۱۱/۴۰۳ سازمان توسعه تجارت ایران،برگزار می شود،افزود:برنامه ریزی می‌کنیم تا این دوره از نمایشگاه بین المللی قطعات خودرو، باشکوه‌تر از دور‌های قبل برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه شامل زنجیره تامین نیز می‌شود، افزود: انتخاب بخش خصوصی اقدام ارزشمندی است که منجر به نزدیک شدن سیاست‌های اجرایی نمایشگاه‌ها به رویکرد‌های تشکل‌ها و فعالین اقتصادی بخش خصوصی می‌شود، برنامه ریزی‌های اجرای این رویداد بزرگ در حالی انجام می‌شود که فعالین بخش خصوصی از این تصمیم استقبال کرده‌اند.

محتشم امیری افزود:فراهم‌کردن زمینه جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی، تقویت زنجیره تامین، معرفی دستاوردها، ظرفیت‌ها و توانمندی¬‌های کارخانه‌ها و شرکت‌های داخلی، بسترسازی برای توسعه مبادلات و همکاری‌های صنعتی شرکت‌های ایرانی و خارجی، توسعه صادرات و یافتن بازار‌های جدید صادراتی، نمایش آخرین تحولات و دستاورد‌های وفناوری‌های نوین علمی و صنعتی داخلی و خارجی این حوزه، ایجاد ارتباط‌های تجاری جدید و انتقال دانش، تکنولوژی و تجربیات موفق جهانی به کشور و کار آفرینی و اشتغال پایدار؛ مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

رئیس ستاد برگزاری بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو تهران اضافه کرد: برگزاری چند همایش و کارگاه علمی آموزشی با حضور مهندسان، متخصصان و استادان دانشگاه¬ها و همچنین برنامه‌ریزی برای بازدید چند هیات صنعتی، تجاری و بازرگانی داخلی و خارجی؛ برخی از برنامه‌های جانبی این دروه از نمایشگاه خواهد بود.

محتشم امیری اضافه کرد: فعالان قطعه سازان کشور معتقدند که حضور یک مجری متخصص و چابک از بخش خصوصی، باعث افزایش کیفیت نمایشگاه، برگزاری هدفمندتر برنامه‌ها و خلق فرصت‌های واقعی و پاسخگویی برای توسعه صنعت قطعه‌سازی خواهد شد.

مدیر عامل شرکت نمایشگاهی میلاد نور اضافه کرد: در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو تهران انواع قطعات و مجموعه‌های خودرو، انواع قطعات فنی و موتوری خودرو، انواع قطعات بدنه خودرو، انواع ماشین‌آلات و تجهیزات قطعه‌سازی، مجموعه‌های تحقیقاتی و طراحی مهندسی، مواد اولیه و تجهیزات جانبی خودرو، بازرگانی و خدمات پس از فروش، نشریات تخصصی صنعت خودرو، لوازم تزئیناتی خودرو، تعمیر و نگهداری خودرو، محصولات پاک‌کننده خودرو و سایر تجهیزات و خدمات این حوزه در معرض دید علاقمندان قرار می‌گیرد.

محتشم امیری در ادامه از آغاز پیش ثبت نام برای شرکت در این نمایشگاه خبر داد و گفت:علاقه‌مندان برای اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در برنامه‌های نمایشگاه می‌توانند تا پایان وقت اداری ۲۵ بهمن به وب‌سایت رسمی نمایشگاه به آدرس www.miladfair.com مراجعه و یا با شماره‌های ۷ و ۰۲۱۸۸۸۸۰۲۳۶ یا ۰۲۱۴۱۹۸۴ و ۰۹۱۲۱۵۴۸۶۰۰تماس حاصل کنند، پس از این مرحله، فرایند جانمایی آغاز خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه‌هایی که بلندترین شب را برای کودکان کوتاه می‌کنند
تقویت توان مدیریت بحران در حوزه گردشگری
براثر واژگونی کامیون حمل بتن در محور بیستون یک نفر جان باخت
مه غلیظ صبحگاهی در برخی محور‌های خراسان جنوبی
پروژه قطار شهری باید فعال و دارای روزشمار باشد
وزیر راه و شهرسازی: لباس راهداری نماد ایثار و آرامش است
دورهمی علمی
اجرای طرح خطر سنجی بیماری های غیرواگیردار در دامغان
تأکید بر جایگاه آیین‌های کهن ایرانی
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
یک فوتی و یک مصدوم حادثه گازگرفتگی در فلاورجان
رونمایی از ناوگان جدید راهداری با حضور وزیر راه و شهرسازی
نقش رویداد‌های فرهنگی در توسعه گردشگری
ادامه بارندگی در کشور
اجرای کنسرت «واگویه‌ها» در تالار وحدت
عقیل کشاورز مأمور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد
رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج در مراغه
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴)
ایران مذاکره برمبنای احترام به حقوق خود را رد نکرده است
وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۳۶ پهپاد اوکراینی خبر داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
۲۰ هزار نفر جذب وزارت بهداشت می‌شوند
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)