• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۰۲۵۵
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲
آذربایجان شرقی » سیاسی

دشمنان منتظر پاسخ ملت ایران در ۲۲ بهمن باشند

امام‌ جمعه تبریز گفت: مردم ایران با حضور میلیونی در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال پاسخی دندان‌شکن به دشمنان و ادبیات تهدید‌آمیز ضد ایرانی خواهند داد.

دشمنان منتظر پاسخ ملت ایران در ۲۲ بهمن باشند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مطهری اصل اظهار کرد: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، در چهل و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی تجدید بیعتی دیگر با آرمان‌های انقلاب و رهبر معظم انقلاب است. 

امام‌جمعه تبریز با تأکید بر اینکه دشمنان جمهوری اسلامی در حال رصد وضعیت راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن هستند، گفت: مردم با حضور بانشاط در ۲۲ بهمن نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب می‌کنند.

امام‌جمعه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی‌های انقلاب اسلامی اشاره و اظهار کرد: انقلاب اسلامی امنیت و ثبات را به ایران بزرگ آورد و از زمان انقلاب یک وجب از خاک ایران از دست نرفته است درحالی‌که قبل از انقلاب خائنان خاک این کشور به حراج گذاشته بودند. وی افزود: حاکمان قبل از انقلاب این کشور را خار و زبون در مقابل بیگانگان کردند؛ اما انقلاب در ۴۶ سال گذشته امنیت ایران اسلامی را در برابر گرگ‌ها و توطئه و فتنه‌های آنان مصون نگه داشته است طوریکه الآن حتی یک نفر نمی‌تواند چپ به ایران نگه کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطهری اصل، ترمیم اقتصاد ایران از زوال و انحطاط را از ویژگی‌های دیگر انقلاب اسلامی دانست و گفت: قبل از انقلاب روزانه ۶ میلیون بشکه فروخته می‌شد، اما دلار‌ها به‌جای خرج در روستا‌ها و شهر‌ها در قماربازی‌ها، خرج فحشا و منکر شده یا به کشور‌های خارجی از جمله اسرائیل و آمریکا اهدا می‌شد و روستا‌ها و بیشتر شهر‌ها در اوج محرومیت به سر می‌برد. الحمدلله انقلاب آمد و اقتصاد را مردمی کرد.

امام‌جمعه تبریز در ادامه، به سومین ویژگی انقلاب اسلامی اشاره کرد که اقتدار نظامی و بازدارنده انقلاب است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطهری اصل گفت: ایران در زمان قاجار و پهلوی اول اسیر انگلیس و بعد اسیر آمریکا بود؛ اما انقلاب شکوهمند اسلامی ایران نه‌تنها ایران را به اقتدار رساند؛ بلکه به منطقه و کشور‌های اسلامی عظیمت و ارزش بخشید. وی اضافه کرد: اگر برخی مسئولان کج‌فهم و برخی کشور‌ها بگذارند ایران اسلامی قدرت و توانایی دارد و می‌تواند تمام کشور‌های اسلامی را به اقتدار برساند و امنیت آنها را تأمین کند.

خطیب جمعه تبریز تصریح کرد: امروز دنیا می‌داند خلیج همیشه فارس و این منطقه متعلق به مسلمانان است و ایران مقتدر عزیز با تکیه‌ بر قدرت لایزال احدیت و توجهات اهل‌بیت (ع) عصمت و طهارت و جوانان ایران اسلامی امنیت منطقه و خلیج‌فارس را تأمین کرده و اسرائیل و آمریکا باید بدانند که این منطقه مال ماست و امنیت آن هم مال ماست و باید از این منطقه خارج شوند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی با تأکید بر صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز به دنبال کاهش دما، عنوان کرد: باید صرفه‌جویی کنیم تا همه امکان استفاده از این امکانات را داشته باشند. وی به فرزندآوری اشاره کرد و ادامه داد: پویش یک فرزند بیشتر را فراموش نکرده و از آن غافل نشویم، چر اکه رهبر معظم انقلاب نیز بر فرزند آوری تأکید کرده‌اند، پس دولت نیز در این زمینه از جوانان حمایت کند.

امام‌جمعه تبریز همچنین اظهار کرد: ۲۲ بهمن مصادف با ۱۱ شعبان ولادت حضرت علی‌اکبر «ع» بوده است، زمانی که امام حسین (ع) روز عاشورا حضرت علی‌اکبر (ع) را مقابل دشمن فرستاد گفت: پروردگارا خود شاهد باش که این جوان رعنا، جوانی معمولی نبوده و شبیه‌ترین انسان‌ها به پیامبر اکرم «ص» است. وی با اشاره به‌روز جوان، عنوان کرد: جوانان ما از اولین روز در تمام مقاطع با تمام وجود خود با شجاعت ایستادگی کرده‌اند، جوانان انقلابی و کاربلد باید مورداعتماد دولت قرار گیرد.

امام‌جمعه تبریز با تأکید بر اینکه تمامی ادارات به‌جای استفاده از نیرو‌های ناکارآمد، اما سن بالا از جوانان بااستعداد بهره‌مند شوند، افزود: بزرگی ربطی به بالابودن سن ندارد هرکسی که صاحب فضلیت باشد، بزرگوار است. وی اظهار کرد: جوانان نگران نباشند؛ چراکه آینده برای آنهاست، جوانان پای انقلاب خود بایستند و بدانند که موانع هم از بین خواهند رفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشریح مسائل کلان و راهبردی استان سیستان و بلوچستان
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل اصلی تحرکات نظامی آمریکاست
دستگیری سه حفار غیرمجاز در سلطانیه
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)