• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۲۶۶۷
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
خوزستان » سیاسی
سعید جلیلی :

رمز موفقیت انقلاب اسلامی اتحاد و همبستگی ملت ایران است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ملت ایران از سال ۵۷ تا کنون ثابت کردند، رمز موفقیت انقلاب اسلامی اتحاد و همبستگی است.

رمز موفقیت انقلاب اسلامی اتحاد و همبستگی ملت ایران است 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سعید جلیلی امروز در سخنرانی پایانی راهپیمایی مردم اهواز با قدردانی از حضور باشکوه ملت غیور ایران در جشن 22 بهمن گفت : دشمنان ملت ایران بارها اقرار کردند که تمام توان خود را برای شکست این کشور به کار گرفته اند ولی این ملت ۴۶ سال دعوت خدا و رسول اکرم (ص) را اجابت کرده است و امروز با اتحاد و همبستگی این جشن ملی را گرامی داشته است.

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی افزود: رئیس جمهور پیشین آمریکا (بایدن) در جمع خاخام‌های یهودی زمانی که درباره‌ی عملکرد خود نسبت به ایران مورد سوال قرار گرفت، بیان داشت که هرچه می‌توانسته است علیه ایران انجام داده؛ اما چرا موفقیتی حاصل نشد؟!

وی ادامه داد: حضرت امام خمینی (ره)، رمز پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی را در «وحدت کلمه» می‌دانستند. این کلمه چیست که چنین قدرت و برکاتی دارد؟ همان‌طور که هر وحدتی، عامل ایجاد قدرت نمی‌شود، هر کلمه‌ای نیز نمی‌تواند وحدت‌آفرین باشد. دنیا خواهد دید که این حرکت بزرگ امام راحل و مردم ایران، چه آثار عظیمی را در پی خواهد داشت.

عضو شورای راهبری روابط خارجی بااشاره به اینکه امروز مقاومت ایران الگوی جهانیان و خوزستان نمادی از این مقاومت است گفت : اگر غزه مقاومت می‌کند الگویش انقلاب اسلامی و مردم ایران است‌.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه ملت ایران می‌تواند با پایداری و مقاومت پیشرفت کند و قله‌های بزرگ را فتح نماید افزود : حافظه تاریخی جوانان و نوجوانان توطئه های سالهای اخیر دشمنان را به خاطر دارد اما امروز دشمنی که سیاستش فشار حداکثری بود اعتراف کرد که و این فشار شکست خورده است زیرا ترامپ می‌گوید قدرت ایران را دستکم نگیرید.

وی با اشاره به اینکه دشمنان با توطئه در عرصه های نظامی ، هشت سال جنگ را بر ما تحمیل کردند و با توطئه امنیتی ۱۷ هزار نفر از مردم و مسئولان ما را شهید کردند گفت: دشمن با وجود توطئه در عرصه اقتصادی و تحریم ها، با قدرت ملت ایران با شکست مواجه شد.

جلیلی با بیان اینکه ایران در مبارزه با استکبار پیشتاز است گفت: در یک ماه اخیر ترامپ ماهیت استکباری آمریکا را نشان داد و امروز سیاست استکباری رژیم آمریکا برای جهان مشخص شد زیرا ده‌ها زن و کودک در غزه به شهادت می‌رسند و این آمریکاست که از متجاوزان و صهیونیست‌ها حمایت می‌کند.

وی با اشاره به ادعای ترامپ برای مالکیت در کانادا ، دانمارک و غزه افزود : این ها نمونه‌ای از خباثت آمریکاست و شعار مرگ بر آمریکا براساس مکتب انقلاب اسلامی است و الگوی یمن، لبنان و عراق مقاومت ایران است .

وی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت جوانان ، منابع و دانش بنیان ها برای پیشرفت بیشتر کشور افزود : مردم در شرایط سخت حلال مشکلات هستند و رمز ما وحدت کلمه و همبستگی است و باید مسئولان قدردان ملت باشند.

جلیلی با اشاره به توافق ایران در برجام و اینکه آژانس اعلام کرد، ایران به تعهدات خود عمل کردگفت :علی رغم این آمریکا زیر تعهدات خود زد و از برجام خارج شد و این ماهیت دشمن است.‌

وی با اشاره به اینکه ملت ما بدعهدی دشمن را شناخت گفت : آمریکا قدرت پوشالی است و ملت ما در دهان این خباثت زده و ثابت کرده تحریم‌ها هیچ اثری ندارد.

جلیل با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید بر اینکه سیاست برنامه هفتم باید الگوی مسئولان باشد تا رشد ۸ درصد محقق شود گفت : با عزم جدی با و حدت و اتکا به توان بومی و بی توجه به دیگر کشور‌های که دشمنان ما هستند این رشد محقق می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)