• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۲۷۰۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
سیاسی » دولت
رئیس جمهور در اجتماع باشکوه راهپیمایان ۲۲ بهمن تهران:

دشمنان خواب ضربه زدن به ایران و انقلاب را به گور خواهند برد

رئیس جمهور گفت: دشمنان ادعا می‌کنند که ایران ضعیف شده و بهترین زمان برای ضربه زدن به این انقلاب و نظام است، غافل از اینکه با هدایت‌های داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و با حضور ملت همیشه در صحنه و فداکار، تمام این خواب‌ها را به گور خواهند برد.

خواب ضربه زدن به ایران و انقلاب را به گور خواهند برد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان رئیس جمهور ظهر امروز دوشنبه، هم‌زمان با چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، در اجتماع باشکوه راهپیمایان ۲۲ بهمن در میدان آزادی تهران، با اشاره به اینکه ما در چنین روزی توانستیم ظالمان را از ایران اخراج و انقلاب را به پیروزی برسانیم، افزود: فلسفه و رمز موفقیت ما در انقلاب حضور مردم و وحدت و انسجام بود.

رئیس جمهور با اشاره به فرمایش بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی مبنی بر اینکه هر روزی که انسان در مقابل ظلم و ستم و فساد برخیزد و قیام کند و به خودباوری برسد، آن روز یوم‌الله است، گفت: مردم ایران از زن و مرد و کودک، کرد و ترک و لر و عرب و عجم بدون هیچ تفاوتی در یوم‌الله ۲۲ بهمن وارد میدان شدند و با قدرت دست ظالمان و بیگانگان را از این مملکت قطع و آنها را بیرون کردند؛ یوم‌الله روزی است که انسان‌ها به این باور می‌رسند که می‌توانند در مقابل قدرت‌های زورگو بایستند.

آقای پزشکیان با قرائت شعری از اقبال لاهوری با مطلع «مثل آئینه مشو محو جمال دگران ...» تصریح کرد: ما در ایران بر اساس همین اعتقاد برای برپایی حق و عدالت قیام کردیم و باور داریم که می‌توانیم کشورمان را به همان اعتقادات‌مان برسانیم، اما از همان روز نسخت انقلاب دشمنان ابتدا توطئه و دعوای قومیت‌ها و جناح‌ها را در این کشور راه انداختند و هزاران نفر از جوانان جان برکف این کشور که به دنبال آبادانی به نقاط مختلف کشور رفته بودند، با این توطئه‌ها ترور شدند تا ما نتوانیم به اهداف انقلاب، نظام و رهبری دست یابیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه دشمنان بعد از ناامیدی از اثربخشی این توطئه، به دنبال کودتا رفتند و با ناامیدی از به نتیجه رسیدن کودتا نیز جنگ تحمیلی را به راه انداختند و ۲۲۰ هزار نفر از بهترین جوانان ما و نیز مسئولان و بزرگان ما را در جریان مجموع این توطئه‌ها به شهادت رساندند تا ما به اهداف بلند اعتقادی و انقلابی خود نرسیم، گفت: امروز نیز دشمنان بعد از همه اینها، دوباره شروع به دامن زدن به اختلافات در ذهن و روحیات مردم ما کرده‌اند و ادعا می‌کنند که ایران ضعیف شده و بهترین زمان برای ضربه زدن به این انقلاب و نظام است، غافل از اینکه با هدایت‌های داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و با حضور ملت همیشه در صحنه و فداکار تمام این خواب‌ها را به گور خواهند برد.

آقای پزشکیان با بیان اینکه ایران و رهبری انقلاب با تمام قدرت در مقابل زورگویی‌ها و قلدری‌ها ایستاده است، خاطرنشان کرد: ما با هدایت رهبری عزیز انقلاب اسلامی تلاش می‌کنیم که در مقابل تمام توطئه‌هایی که می‌خواهند مردم ایران را ناامید کرده و به اختلاف و تفرقه بکشانند، بایستیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه اینها تروریست هستند، اما ما را به تروریسم متهم می‌کنند، گفت: بیایند آمار و ارقام را ببینند تا متوجه شوند که چه کسانی تروریست هستند؛ ما از قربانیان ترور هستیم، از رهبر معظم انقلاب اسلامی، تا رئیس جمهور و امامان جمعه و مردم عادی. حتی دانشمندان ما را ترور کردند.

آقای پزشکیان با اشاره به مواضع اخیر رئیس جمهور آمریکا افزود: او می‌گوید ما می‌خواهیم گفتگو کنیم، بعد همانجا که می‌گوید می‌خواهیم گفتگو کنیم، تمام توطئه‌های ممکن برای به زانو درآوردن این انقلاب را امضا و اعلام می‌کند و بعد ادعا می‌کند که اهل گفتگو هستیم. او ادعا می‌کند که ایران منطقه را برهم زده است، در صورتی که این رژیم صهیونیستی است که با پشتیبانی آمریکا مردم مظلوم غزه، لبنان، سوریه و فلسطین را و هر جا را که می‌خواهد بمباران کرده و می‌کند.

رئیس جمهور اضافه کرد: رئیس جمهور آمریکا ادعا می‌کند به دنبال صلح و آرامش است، اما از جنایتکارانی که دادگاه بین‌المللی لاهه آنها را به اتهام نسل‌کشی محکوم و علیه آنان اعلام جرم کرده، حمایت می‌کند؛ آرامش منطقه را چه کسی برهم زده و چه کسانی باعث ناآرامی و کشتار شده‌اند.

کدام انسان آزاده و عاقلی می‌پذیرد که کسی که زنان و کودکان را با بمب‌های چند تنی می‌کشد، دم از صلح هم بزند. پزشکیان با اشاره به اینکه ما از ابتدا اعلام کردیم که به دنبال وحدت و انسجام همه مردم در کشورمان هستیم و رمز موفقیت را بنا به فرموده امام و رهبری همین می‌دانیم، تصریح کرد: باور عمیق دارم که اگر دست به دست هم دهیم و با هم باشیم، قادریم تمام مشکلات کشور را با کمک و پشتیبانی مردم حل کنیم و آمریکا باید خواب این را ببیند که با توطئه‌هایش بتواند این ملت و نظام را به زانو درآورد.

رئیس جمهور گفت: می‌گویند اهل مذاکره هستیم و می‌خواهیم مذاکره کنیم؛ اگر اهل مذاکره بودید چرا این غلط‌ها را می‌کردید! می‌گوید دلم نمی‌خواهد، اما می‌خواهد تمام راه‌ها را در تمام زمینه‌ها از دارو و غذا و آب ببندد، غافل از اینکه یک عمر است دارد از این کارها می‌کند و اگر می‌توانستند تا حالا کرده بودند.

آقای پزشکیان در ادامه خطاب به ملت بزرگ ایران تاکید کرد : مردم عزیز ایران اگر مشکلاتی وجود دارد،  ما مدیران به شما قول می‌دهیم با تمام وجود در مسیر شهدا و با هدایت های مقام معظم رهبری دست در دست هم برای رفع آنها تلاش خواهیم کرد و برای زدودن  تبعیض، بی‌عدالتی، فقر با همراهی و همدلی تولیدکنندگان، صنعتگران، دانشمندان و فعالان اقتصادی دست به دست هم خواهیم داد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ما  به دنبال جنگ نیستیم اما هیچ‌وقت هم در مقابل بیگانگان سر خم نخواهیم کرد افزود : آنها بودند که در نخستین روز آغاز به کار دولت  شهید هنیه را در تهران ترور کردند چرا که از وحدت و انسجام ما ملت ایران می ترسیدند و  به دنبال تفرقه، درگیری و دعوا هستند اما  اگر ما دست به دست هم بدهیم قطع ویقین بدانید همه مشکلاتی که وجود دارد را حل خواهیم کرد.

آقای پزشکیان تصریح کرد: من به شما قول می‌دهم با وحدت و انسجام خواهیم توانست تمام مشکلات موجود را یک به یک مرتفع کنیم، این در شرایطی است که دشمنان در تلاشند مانع وحدت ما شوند و تمام برنامه‌ها و نقشه‌های آنان در راستای ایجاد تفرقه و چند دستگی در ایران و سپس موج‌سواری و پیاده کردن توطئه‌های پلیدشان است. اما ما اچنین اجازه‌ای به آنها نخواهیم داد و با پشتیبانی و هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری در مسیری که ایشان ترسیم کرده‌اند با قدرت قدم برخواهیم داشت و تلاش خواهیم کرد که با همسایگان این سرزمین و این منطقه با برادری و با احترام متقابل زندگی کنیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ما همه کشورهای منطقه را برادران خود می‌دانیم و انتظار داریم که آنها برای تحقق صلح و ثبات در منطقه از ظلم و بی‌عدالتی دفاع نکنند، اظهار داشت: ما اگر از غزه دفاع می‌کنیم، این دفاع از مظلوم در برابر متجاوزان و اشغالگران است و اگر کشورهای منطقه می‌خواهند صلح برقرار شود از ظلم و تجاوز و بی‌عدالتی و ترورییسم دفاع نکنند.

آقای پزشکیان در ادامه، تلاش برای ایران‌هراسی و معرفی کشورمان به عنوان مسئول ناامنی در منطقه را رویکرد مزورانه آمریکا و هم پیمانانش توصیف کرد و افزود: ما به دنبال برادری در منطقه هستیم و می‌دانیم که در جنگ و دعوا توسعه بی‌معنی است و رشد امکان‌پذیر نیست، آنها هستند که نمی‌خواهند ما در صلح بمانیم تا مردم عزیز کشور مان لذت توسعه و راحتی را بچشند، دائم می‌خواهند ما را در جنگ درگیر کنند تا نتوانیم به مشکلات موجود در کشور رسیدگی کنیم. این نقشه آنهاست که می‌خواهند ما مسلمان‌ها با هم بجنگیم تا آنها بتوانند هر کاری دلشان خواست بکنند.

رییس جمهور در ادامه تلاش برای تطمیع یا ترور دانشمندان کشورمان را بخش دیگری از توطئه‌های رذیلانه دشمنان بر علیه کشورمان برشمرد و گفت: آنها به شدت در تلاشند تا به نخبگان ما اینگونه القا کنند که ایران جای ماندن نیست و از سوی دیگر آن سوی مرزها برایشان فرش قرمز پهن کرده‌اند، در حالی‌که بودند کسانی که به کشورشان باور داشتند، ماندند و اجازه ندادند توطئه‌های بدخواهان این سرزمین محقق شود.

پزشکیان در ادامه با بیان اینکه آنها با ترور، ایجاد اختلاف و درگیری، تحریم به دنبال القای ضعیف شدن ایران هستند تصریح کرد: ما قوی هستیم و با همت و پشتیبانی مردم عزیز قوی خواهیم ماند، ما خودمان را خدمتگزار شما مردم می‌دانیم، ما کلام و پیام رهبری معظم انقلاب را  فصل‌الخطاب و نصب‌العین رفتار و عملکرد و سیاست‌های خود می‌دانیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ما وقتی با هم هستیم قدرت داریم ولی وقتی از هم جدا بشویم تضعیف خواهیم شد و راه برای  پیاده‌سازی نیات پلید دشمنان هموار خواهد شد، افزود: ما از شهادت نمی‌ترسیم چرا که شیرین‌ترین چیزی که یک انسان معتقد عدالت‌خواه می‌تواند طلب کند شهادت در مسیری‌ است که در مقابل ظلم بایستد و به خاطر حق مظلوم در میدان‌ها جانش را کف دست بگذارد و در راه حق شهید شود، آنچه جای نگرانی و ترس دارد اختلاف، دعوا و منیت است و ما باید تلاش کنیم این منیت را از درون خودمان برداریم هر اختلاف و گلایه‌ای که تا حالا داشتیم کنار بگذاریم،  دست به دست هم، تحت فرمان مقام معظم رهبری و با به میدان آوردن متخصصان و کارشناسان و دانشمندان و تولید کنندگان و صنعتگران مشکلات را حل کنیم، 

آقای پزشکیان با بیان اینکه ما در یک جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم ضمن مقاومت در این جنگ مراقب باشیم که عده‌ای با احتکار و به هم ریختن بازار، ذهنیت مردم را نسبت به انقلاب، مدیران عالی کشور و رهبری معظم انقلاب خدشه‌دار نکنند، اظهار داشت: ما با کمک شما و با دور اندیشی و هماهنگی به حول قوه خدا از این بحران‌ها با قدرت خارج خواهیم شد.

رئیس جمهور در پایان با شرح ماجرای اقدام مهم و تاریخ‌ساز نبی مکرم اسلام (ص) در اعلام برادری و برابری میان همگان به هنگام فتح مکه گفت: ما به تأسی از پیامبر (ص) با تمام کشورهای همسایه و مسلمان پیمان برادری می‌بندیم و در داخل نیز با همه کسانی که در ایران زندگی می‌کنند برادریم و هیچ کدام‌مان برتر از دیگری نیستیم.

آقای پزشکیان تصریح کرد: بیایید بر اساس این آیین و باور اعتقادی و بر اساس عدالت و حق تلاش کنیم که حقوق اقوام، مذاهب و جنسیت‌ها را عادلانه اعمال کنیم و دست به دست هم بدهیم و در مقابل فساد و فحشا و رانت و ظلم و جنایت بایستیم همانگونه که تاکنون ایستاده‌ایم و خواهیم ایستاد و اگر قرار است اتفاقی هم بیفتد ما تا پای جان در خدمت به این مردم می مانیم، به حول و قوه خدا.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)