• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۴۸۱۴
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰
مازندران » اجتماعی

ایجاد بیش از ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان مازندران

مدیر کل کمیته امداد مازندران: بیش از ۱۰ هزار فرصت شغلی پارسال در استان ایحاد شد.

ایجاد بیش از ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، هشتمین جشن توانمند سازی ۳۷۵۰ نفر از مجریان طرح‌های اشتغال کمیته امداد مازندران در قالب جشن" بلندای همت" با حضور معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد، آیت الله معلمی نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، آقای گنجی پور معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری، خانم محمدی مدیر کل امور بانوان استانداری، ائمه جمعه و فرمانداران، مدیران عامل بانک‌ها، کارآفرینان و... در مجتمع فرهنگی و تربیتی شهید رجایی فریدونکنار برگزار شد.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد در این مراسم با تبریک اعیاد شعبانیه و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: یکی از راهبرد‌های اصلی کمیته امداد، توانمندسازی است و امروز جشن خودکفایی ۳۷۵۰ نفر از مددجویان استان مازندران برگزار می‌شود.

حسین خدر ویسی افزود: در حال حاضر بیش از ۲ میلیون خانوار در سراسر کشور با جمعیتی نزدیک به پنج میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند که یک میلیون و ۳۱۷ هزار نفر سرپرستان خانوار تحت پوشش کمیته امداد، بانوان هستند.

معاون حمایت و سلامت خانوده کمیته امداد با اشاره به اینکه یکی از خدمات ما پرداخت مستمری نقدی است، ادامه داد: در کنار پرداخت مستمری ۱۱۹ خدمت دیگر برای مددجویان در بخش‌های مختلف ارائه می‌شود.

خدرویسی اظهار کرد: تسهیلات اشتغال کمیته امداد فقط برای مددجویان تحت حمایت نیست و بیش از ۳۰ درصد وام اشتغال به نیازمندان تا دهک پنج تعلق می‌گیرد.

مدیرکل کمیته امداد مازندران هم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا و تبریک اعیاد شعبانیه و ۲۲ بهمن گفت: ما باید مشکلات خود را خودمان حل کنیم؛ این جلسه و جشن پیامی دارد و آن اینکه کسانی که در مقطعی آدم‌های ضعیفی بودند و امروز آدم‌های قوی شدند وآدم‌های قوی ایران قوی را می‌سازند.

میثم معافی افزود: امام خمینی (ره) دو مرتبه کمیته امداد را تاسیس کردند، مرتبه اول ۲۲ روز بعد از پیروزی انقلاب و مرتبه دوم سال ۶۴ که عزیزان کمیته امداد محضر ایشان رفتند و محصولات صنایع دستی مددجویان را خدمت امام ارائه نمودند و ایشان فرمودند: کمیته امداد مدد به حیات است مدد به کار است، مدد به زندگی شرافتمندانه است و از آنجا حوزه اشتغال در امداد شکل گرفت و نقطه عطف و خون جدیدی در کمیته امداد تزریق شد.

وی با تشکر از حوزه اقتصادی در مجموعه استانداری و مدیران عامل بانک‌ها که به امداد اعتماد می‌کنند تا این اتفاقات مبارک صورت پذیرد گفت: سال گذشته بیش از ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان ایحاد شد و امسال نیز بالغ بر ۷۵۰۰ نفر به بانک‌ها معرفی شدند.

مدیرکل کمیته امداد مازندران با اشاره به اینکه در حوزه ایجاد فرصت شغلی خانم‌ها تولید فرصت و قدرت نمودند و علاوه بر مدیریت خانواده و نقش مادری و همسری؛ فرصت‌های شغلی را نیز ایجاد نمودند گفت: هم شبکه کار آفرینان ما زنان هستند، هم شبکه احسان و نیکوکاری و هم مواسات مادرانه هر سه جهت شبکه عظیم زنان در استان و کشور فعال است.

معافی مسئله فقر مهارت را در کشور بزرگترین مشکل برشمرد و گفت: ۸۰ درصد اقتصاد دنیا، اقتصاد کوچک و زود بازده است که در این مسیر باید آموزش‌های فنی و حرفه‌ای که "فرا راهبردی" است و برای پنجاه تا صد سال بازده خواهد داشت را توسعه دهیم.

وی افزود: باید با بی عدالتی و تبعیض مبارزه کنیم، زیرا بیشترین قشری که از آن آسیب می‌بینند اقشار مناطق محروم هستند.

مدیر کل کمیته امداد مازندران با تاکید بر اینکه در مناطق محروم فرصت مهارتی و آموزشی فراهم نیست گفت: همانند خانه‌های بهداشت در مناطق محروم خانه‌های مهارتی هم باید ایجاد شود.

معافی بیان داشت: پیش بینی ما این است تا پایان سال حدود ۲ هزار میلیارد تومان کمک‌های مردمی جذب کنیم که این به دلیل سرمایه اجتماعی بالای کمیته‌امداد امام‌خمینی (ره) در بین خیرین و شبکه خیر و احسان مردمی است.

وی مسئله ازدواج و تشکیل خانواده را مهم برشمرد و گفت: علاوه بر خودکفایی شغلی زنان سرپرست خانوار، به ازدواج آنان نیز باید توجه شود و همه باید در این امر کمک کنیم.

در پایان این مراسم از یاوران اشتغال و مدیران بانک‌های عامل استان که با کمیته امداد همکاری داشتند تجلیل به عمل آمد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)