• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۵۰۸۵
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳
اردبیل » اجتماعی
فرمانده انتظامی استان:

اردبیل فاقد جرایم حاد امنیتی است

فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: این استان فاقد هرگونه جرایم حاد امنیتی است و با تلاش جان برکفان نیروی انتظامی امنیت و آرامش در ابعاد اجتماعی و روانی در سطح استان محقق شده است.

اردبیل فاقد جرایم حاد امنیتی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، سردار سرتیپ دوم جواد تقوی روز پنجشنبه در آیین تکریم و معارفه فرماندهان سابق و جدید فرماندهی انتظامی شهرستان خلخال اظهار کرد: با تلاش جان برکفان نیروی انتظامی و همچنین همکاری و همدلی مردم ولایت مدار این استان خوشبختانه استان اردبیل فاقد هرگونه جرایم حاد امنیتی است و تلاش‌های مقابله با جرایم مهم غیرامنیتی هم نتایج مطلوب داشته است.
وی از امنیت به عنوان عامل اصلی و بسترساز انجام سایر فعالیت‌ها در عرصه‌های مختلف جامعه نام برد و گفت: تامین امنیت و آرامش برای مردم استان اولویت کاری فرماندهی انتظامی استان اردبیل است و خوشبختانه با همکاری مردم استان ومجموعه انتظامی استان، امنیت و آرامش در ابعاد اجتماعی و روانی در سطح استان محقق شده است.
فرمانده انتظامی استان اردبیل با بیان اینکه تولید امنیت برخلاف سایر مقوله‌های تولیدی، تاریخ مصرف نداشته و تولید آن به ثانیه و دقیقه است، اظهار کرد: آرامش و آسایش مردم با هیچ چیزی قابل معاوضه نبوده و ما همواره آسایش خود را برای ایجاد آرامش و امنیت مردم فدا خواهیم کرد.
سردار تقوی همچنین گفت: تامین امنیت و آرامش با پرداخت هزینه‌های سنگین همراه بوده و این هزینه‌ها با شهادت و فدای جان جان برکفان نیروی انتظامی پرداخت می‌شود.
وی در ادامه از شهرستان خلخال به عنوان یکی از شهرستان‌های موفق در ایجاد امنیت و آرامش جامعه یاد کرد که به برکت تلاش مجموعه نیروی انتظامی و همکاری مردم این شهرستان حاصل شده است.
سرپرست فرمانداری خلخال نیز دراین مراسم با تقدیر از تلاش جان برکفان نیروی انتظامی در ایجاد امنیت و آرامش جامعه برای هرگونه همکاری با فرمانده جدید انتظامی شهرستان اعلام آمادگی کرد.
حسین وطن دوست گفت: امنیت و آرامش امروز جامعه را مدیون امنیت سازان جامعه از جمله دستگاه قضایی، فراجا، سپاه پاسداران و سربازان گمنام امام زمان هستیم.
در این مراسم امام جمعه خلخال نیز از امنیت و سلامت به عنوان دو نعمت بزرگ الهی در یک جامعه نام برد و گفت: با توجه به وجود امنیت پایدار در نظام مقدس جمهوری اسلامی دشمن همواره در تلاش برای برهم زدن این امنیت و آرامش است.
حجت الاسلام سیدرضا قدسی گفت: در کنار تقویت امنیت در مقابل دشمن خارجی هرگز نباید از تلاش دشمن برای ایجاد نا امنی در داخل کشور غافل شویم، چرا که هدف دشمن در ۴۶ سال عمر با برکت انقلاب و نظام اسلامی ایجاد ناامنی در داخل کشور بوده که هرگز در این امر موفق نبوده است.
نماینده مردم شهرستان‌های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با تقدیر از تلاش امنیت سازان جامعه در برقراری نظم و آرامش پایدار در نظام اسلامی ایران گفت: تغییر مسئولیت‌ها و مدیریت‌ها تنها دادن فرصتی جدید در پست جدید به افراد و برای خدمتگزاری بهتر به مردم است.
وحید کنعانی با تقدیر از تلاش‌های ارزنده نیروی انتظامی در برقراری نظم و امنیت گفت: امنیت به مثابه وجود هوای سالم در یک جامعه است.
در این مراسم که پیش از ظهر امروز با حضور مسئولان اجرایی، قضایی، نظامی و انتظامی برگزار شد با تقدیر از تلاش ۶ ساله سرهنگ سید هادی موسوی فرمانده سابق انتظامی خلخال، و همچنین سرهنگ علی رحمتی عهده‌دار فرماندهی انتظامی این شهرستان در طول چهار ماه گذشته سرهنگ همت اللهیاری با حکمی از سوی فرمانده کل فراجای کشور به عنوان فرمانده جدید انتظامی خلخال انتصاب و معرفی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)