• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۵۵۹۴
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
خیاطیان خبر داد:

پرداخت ۱۵ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور در دانشگاه مراغه از پرداخت ۱۵ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها از سوی این صندوق در سال جاری خبر داد.

پرداخت ۱۵ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدصادق خیاطیان در سفر استانی خود به آذربایجان شرقی طی نشست هم‌اندیشی با شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور شهرستان مراغه که با حضور دکتر سید فرید موسوی نماینده مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی، دکتر محمد زادشکویان رئیس دانشگاه مراغه و جمعی از نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد مراغه برگزار شد، گفت: مأموریت اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و حضور در جمع این شرکت‌ها است، اما همیشه با علاقه و افتخار در دانشگاه و جمع دانشگاهیان حضور پیدا می‌کنم. باور داریم که رویش و جوشش شرکت‌های دانش‌بنیان، از دانشگاه نشأت می‌گیرد و اگر از حمایت از این بخش (دانشگاه‌ها) غافل شویم، روند ایجاد و رشد شرکت‌های دانش‌بنیان متوقف می‌شود. 
 
خیاطیان خاطرنشان کرد: وظیفه و رسالت اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است و طبیعتا نمی‌توانیم از دانشگاه‌ها حمایت کنیم، اما بر اساس قانون، برای حمایت از دانشگاهیان، خدمتی به نام «گرنت فناورانه» در صندوق تعریف شده است که البته باید یک سمت موضوع، دانش‌بنیان باشد. در حوزه تقاضای فناوری، اگر یک نیاز فناورانه از سمت یک شرکت دانش‌بنیان مطرح شده و یک گروه پژوهشی یا عضو هیئت علمی دانشگاه در این حوزه اعلام آمادگی کند، تا ۵۰۰ میلیون تومان گرنت پرداخت می‌کنیم. 
 
وی تصریح کرد: در حوزه عرضه فناوری نیز اگر یک گروه پژوهشی یا عضو هیئت علمی دانشگاه، یک طرح فناورانه را ارائه و یک شرکت یا شتابدهنده دانش‌بنیان روی این طرح سرمایه‌گذاری کند، گرنت فناورانه ۵۰۰ میلیون تومانی پرداخت می‌کنیم و در صورتی که طرح جزء اولویت‌های اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی باشد، سقف این گرنت قابل افزایش است. فراخوان‌های هر دو بخش تقاضا و فناوری به صورت مستمر در سایت صندوق نوآوری و شکوفایی منتشر شده و در دسترس عموم پژوهشگران، متخصصان و اساتید است.
 
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به قانون جهش تولید دانش‌بنیان، گفت: نقطه عطف این قانون، ماده ۱۱ و بحث اعتبار مالیاتی است. بر اساس این ماده شرکت‌های بزرگ مالیات‌پرداز می‌توانند این مالیات را مثلا برای ساخت یک آزمایشگاه (با شرایط خاص) در دانشگاه یا پارک علم و فناوری هزینه کنند که این هزینه‌کرد، معادل اعتبار مالیاتی برای آنها محسوب خواهد شد. 
 
وی افزود: در بحث احداث پردیس در دانشگاه مراغه هم اگر این اتفاق انجام شود، زمینی از سوی دانشگاه به دانش‌‎بنیان‌ها اختصاص پیدا کرده و شرکت‌ها می‌توانند در قالب خط استقرار (برای ایجاد/ تکمیل سوله، کارگاه، دفتر کار) تسهیلات مورد نیاز را از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کنند. 
 
خیاطیان همچنین با اشاره به خدمت تسهیلات در صندوق نوآوری، گفت: ادبیات تأمین مالی بسیار گسترده است و دریافت تسهیلات برای همه شرکت‌های دانش‌بنیان به‌ویژه شرکت‌های کوچک الزاما نمی‌تواند ابزار مفیدی باشد و بهترین گزینه در این شرایط، سرمایه‌گذاری خطرپذیر است و این کار با حضور یک نهاد واسط دانش‌بنیان مثل صندوق پژوهش و فناوری و سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری انجام می‌شود.
 
وی تأکید کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی اولویت‌های اصلی کشور از جمله «امنیت غذایی» و «بایوتکنولوژی» را در دستور کار قرار داده است و در حوزه‌هایی که استان آذربایجان شرقی و شهرستان مراغه از ظرفیت خوبی برخوردار است، آماده حمایت کامل از این حوزه‌ها هستیم. 
 
پرداخت ۱۵ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها از سوی صندوق در سال جاری
 
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در حاشیه این نشست نیز در جمع خبرنگاران گفت: ظرفیت بسیار خوبی در حوزه دانش‌بنیان و واحد‌های فناور در کل استان آذربایجان شرقی و مرکز رشد واحد‌های فناور شهرستان مراغه وجود دارد و برای حمایت از این حوزه، روز چهارشنبه، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۳ یک هزار میلیارد تومان (یک همت) تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان استان آذربایجان شرقی مصوب شد که به مرور پرداخت خواهد شد. 
 
خیاطیان افزود: برای حمایت از شرکت‌های فناور شهرستان مراغه نیز تسهیلات از طریق صندوق پژوهش و فناوری استان پرداخت می‌شود. همچنین تلاش می‌کنیم در حوزه سرمایه‌گذاری، منابع خوبی را برای شرکت‌های فناوری که ظرفیت تبدیل‌شدن به شرکت دانش‌بنیان را دارند، اختصاص دهیم. 
 
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: با اهتمام دولت در تخصیص منابع به صندوق نوآوری و شکوفایی، در سال جاری حدود ۱۵ همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است که این رقم تا پایان سال افزایش خواهد یافت. با توجه به افزایش منابع صندوق انتظار داریم برای سال آینده، دامنه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان با توسعه بیشتری رو‌به‌رو شود. در صندوق نوآوری و شکوفایی به دنبال این هستیم که دانش‌بنیان‌ها در مسیر کمک به حل مسائل ملی از جمله موضوع ناترازی انرژی گام بردارند و این ظرفیت در دانش‌‍‌بنیان‌ها وجود دارد. 
 
صندوق نوآوری و شکوفایی از ارکان کلیدی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است
 
به نقل از صندوق نوآوری، دکتر سید فرید موسوی، نماینده مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی از ارکان کلیدی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است و می‌تواند نقش اساسی در تحول اقتصادی کشور و منطقه به طور خاص ایفا کند. حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی، چراغ امید را در دل فناوران، نخبگان، فعالان حوزه دانش‌بنیان و کارآفرینان روشن نگاه داشته است. 
 
وی تصریح کرد: توسعه پایدار در مراغه در گرو توجه به ظرفیت‌های علمی و فناوری این شهرستان است و از صندوق نوآوری و شکوفایی انتظار داریم با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان آذربایجان شرقی، تسهیلات مناسبی را برای کل استان و به خصوص شهرستان مراغه اختصاص دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مدیران آذربایجان غربی در سامانه سامد برای پاسخگویی به سؤالات مردم
مسابقات کشتی آزاد در شهر اقبالیه
پروژه گازرسانی به دو روستا و چهار واحد تولیدی درکنگاور افتتاح شد
امیر خلیفه اصل: فقط خدا را شاکریم که بازیکنانم مصدوم نشدند
برداشت چغندر قند از ۱۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی
شکست نمایندگان فوتسال استان در لیگ دسته یک باشگاه‌های کشور
واترپلوئیست‌های یزدی در مسیر المپیک ۲۰۳۲
توزیع ۹۵۴ تُن برنج تنظیم بازاری در استان 
تقویت بهداشت عمومی با مسدود سازی چشمه‌های خروجی فاضلاب در دررود
پرداخت ۸۰ درصد مطالبات وزارت بهداشت از طریق نهادهای بیمه ای
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
برگزاری محفل انس با قرآن در پاتاوه
اوسمار ویه‌را: پرسپولیس تیمی است که همه با هم پیشرفت می‌کنند
جبران ناکامی پلیس انگلیس در بازداشت محکومان با گزارش‌های مردمی
برگزاری محفل انس با قران در گچساران
برگزاری دوره تشکل تراز در دانشگاه یاسوج
اختتامیه جشنواره مالک اشتر با معرفی برترین ها در دهدشت
برگزاری نشست هم اندیشی جوانی جمعیت در لنده
شکست خانگی نماینده بسکتبال استان در لیگ برتر
برگزاری همایش دیار عارفان در بسطام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)