• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۷۶۶۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۰
خراسان رضوی » اجتماعی

آبگرم خلیل‌آباد، گنجینه‌ای برای رونق اقتصادی

سرمایه‌گذاری در گردشگری درمانی می‌تواند به ایجاد شغل، افزایش درآمد، بهبود زیرساخت‌ها و رشد گردشگری در شهرستان خلیل‌آباد کمک کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، شهرستان خلیل‌آباد، واقع در استان خراسان رضوی، با دارا بودن جاذبه‌های طبیعی و تاریخی بی‌نظیر، از ظرفیت‌های بالایی در حوزه گردشگری برخوردار است. یکی از این جاذبه‌ها، آبگرم طبیعی خلیل‌آباد است که در ارتفاعات شمالی این شهرستان و در دل کوه‌های سیاه‌کوه قرار گرفته است. این آبگرم با دمای ۳۹ تا ۴۱ درجه سانتیگراد، از دوران کواترنری به جا مانده و به دلیل خواص درمانی منحصربه‌فردش، می‌تواند به بهبود بیماری‌های پوستی، مفصلی و استخوانی کمک کند.

آبگرم خلیل‌آباد نه تنها به دلیل خواص درمانی‌اش، بلکه به خاطر موقعیت جغرافیایی ویژه‌اش در یک منطقه بکر و دست‌نخورده، شناخته شده است. این ویژگی‌ها باعث شده که این آبگرم به عنوان یک مقصد گردشگری، درمانی و تفریحی در استان خراسان رضوی مطرح شود. با این حال، دسترسی به این جاذبه طبیعی چالش‌برانگیز است. برای رسیدن به آبگرم، گردشگران باید حدود دو ساعت پیاده‌روی در مسیرهای کوهستانی و پرپیچ‌وخم را تحمل کنند. نبود زیرساخت‌های مناسب، این مسیر را برای بسیاری از گردشگران، به ویژه افراد مسن یا کم‌توان، دشوار و خسته‌کننده کرده است.

 

آبگرم خلیل‌آباد، گنجینه‌ای برای رونق اقتصادی

 

چالش‌های توسعه گردشگری در خلیل‌آباد

یکی از گردشگران محلی در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: زیبایی‌های طبیعی اطراف مسیر حیرت‌انگیز است، اما نبود جاده‌های مناسب و امکانات رفاهی مانع جذب بیشتر گردشگران می‌شود. وی افزود: با بهبود زیرساخت‌ها، تعداد افرادی که برای درمان و تفریح به این منطقه مراجعه می‌کنند، افزایش خواهد یافت.

یکی از فعالان محیط زیست نیز بیان کرد: آبگرم خلیل‌آباد در منطقه‌ای بکر واقع شده و افزایش گردشگران بدون برنامه‌ریزی مناسب می‌تواند به این منطقه آسیب بزند. او تأکید کرد: هرگونه توسعه باید با حفظ محیط زیست و آموزش گردشگران در کاهش آلودگی و زباله همراه باشد.

شهروند دیگری از خلیل‌آباد افزود: آبگرم خلیل‌آباد گنجینه‌ای پنهان است که اگر به درستی معرفی و توسعه یابد، می‌تواند به بهبود سلامت مردم و رونق اقتصادی شهرستان کمک کند. وی ابراز امیدواری کرد که مسئولان با ایجاد زیرساخت‌های لازم، این منطقه را به مقصد اصلی گردشگری در استان تبدیل کنند.

 

آبگرم خلیل‌آباد، گنجینه‌ای برای رونق اقتصادی

 

نقش گردشگری در توسعه اقتصادی خلیل‌آباد

علی گرمابی، فرماندار خلیل‌آباد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، اهمیت صنعت گردشگری را به‌عنوان یک صنعت پول‌ساز و به‌روز مورد تأکید قرار داد. وی گفت: با وجود ظرفیت‌های بی‌بدیل گردشگری، خلیل‌آباد تاکنون مغفول مانده است، اما برنامه‌ریزی‌هایی برای معرفی و توسعه این ظرفیت‌ها در حال انجام است.

گرمابی، آبگرم خلیل‌آباد را یک فرصت عالی برای گردشگری در خراسان رضوی دانست و تأکید کرد که بهبود زیرساخت‌های گردشگری، به ویژه در زمینه آبگرم، اکوتوریسم روستایی و بوم‌گردی، می‌تواند به رشد اقتصادی شهرستان کمک کند. وی نزدیکی خلیل‌آباد به شهرهای بزرگ، مانند کاشمر، را فرصت‌های توسعه منطقه‌ای دانست. 

وی افزود که سرمایه‌گذاری در گردشگری می‌تواند به منابع درآمد پایدار برای شهرداری و توسعه شهرستان کمک کند. گرمابی بر نقش کلیدی مدیر میراث‌فرهنگی در جذب سرمایه‌گذاران و تسهیل ورود آنها به شهرستان تأکید کرد و گفت: توسعه گردشگری خلیل‌آباد نیازمند جدیت و برنامه‌ریزی دقیق است.

 

آبگرم خلیل‌آباد، گنجینه‌ای برای رونق اقتصادی

 

مجتمع آب درمانی آبگرم خلیل آباد در شمال شهر احداث می‌شود

عباس پاکدل، شهردار خلیل‌آباد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما به تشریح اقدامات مرتبط با این پروژه پرداخت و گفت که موافقت‌نامه اصولی آن از دو سال پیش تصویب شده است. زمین لازم برای این مجتمع حدود ۱۵ هکتار برآورد می‌شود و از منابع طبیعی شهرستان تأمین خواهد شد.

وی مهم‌ترین چالش‌ها را تأمین زمین و انتقال آب از منابع کوهستانی عنوان کرد و تأکید کرد که باید مسیر طبیعی گردشگری و دسترسی به آب گرم حفظ شود. پاکدل بر اهمیت دسترسی آسان برای تمامی افراد، به‌ویژه سالمندان و بیماران، تأکید کرد و افزود که این مجتمع با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان باید به گونه‌ای طراحی شود که همه بتوانند به راحتی از خدمات آن بهره‌مند شوند. در حال حاضر، تلاش برای تأمین زمین ادامه دارد.

وی همچنین اشاره کرد که شرکت مشاوره آبگرم تمامی مطالعات لازم را انجام داده و امیدوار است با تأمین زمین، مراحل ساخت آغاز شود. شهردار خلیل‌آباد به معرفی ظرفیت‌های آب گرم در نمایشگاه گردشگری اشاره کرد و گفت که در تلاشند این ظرفیت‌ها را به گردشگران معرفی کرده و به توسعه گردشگری در منطقه کمک کنند.

 

آبگرم خلیل‌آباد، گنجینه‌ای برای رونق اقتصادی

 

سخن آخر:

آبگرم خلیل‌آباد با خواص درمانی و زیبایی‌های طبیعی، پتانسیل بالایی برای تبدیل به مقصد گردشگری مهم در خراسان رضوی دارد. اما نبود زیرساخت‌های مناسب و دسترسی دشوار، بهره‌برداری کامل از این ظرفیت را محدود کرده است. توسعه این منطقه می‌تواند نه تنها به بهبود سلامت جامعه کمک کند، بلکه به‌عنوان موتور اقتصادی شهرستان با جذب گردشگران، رونق و اشتغال‌زایی منطقه را تسهیل نماید.

مسئولان شهرستان و استان باید با برنامه‌ریزی دقیق و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های گردشگری، این گنجینه پنهان را به درستی معرفی و توسعه دهند. در این صورت، آبگرم خلیل‌آباد می‌تواند به یکی از مقاصد اصلی گردشگری در خراسان رضوی تبدیل شده و نقش مؤثری در توسعه اقتصادی و اجتماعی شهرستان ایفا کند.

 

آبگرم خلیل‌آباد، گنجینه‌ای برای رونق اقتصادی

خبرنگار: رضا کفاشیان

سردبیر: محسن هدایتی فر

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
واقعا این آبگرم پتانسیل داره که شهرستان کوچک خلیل آباد رو متحول کنه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اکران فیلم‌های شانزدهمین جشنواره فیلم فجر در اصفهان
امام زمان (عج) تهاجم دشمن را نظارت می‌کنند
ایرانِ امام زمان
توزیع یک تن گوشفیل نذری در اصفهان
جشن نیمه شعبان در سراسر کشور
حقوق بشر به سبک پهلوی
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اهدای  ۳۸۶ واحد خون در سالروز مولود حضرت مهدی(عج)
ریختن مواد سمی روی اراضی جنوب لبنان از سوی اسرائیل جنایت است
گشایش ششمین نمایشگاه مد و لباس فردخت در کاشان
با امید از پس همه کارها بر می‌آییم
حمایت مصر از راهکار‌های سیاسی حل اختلاف ایران - آمریکا
افتتاح و آغاز ۷ طرح عمرانی همزمان با دهه فجر در همدان
مسجد مقدس جمکران میزبان جمعیت میلیونی عاشقان امام زمان (عج)
افتتاح ۲۸ طرح خدماتی در بخش‌های دابودشت و دشت سر آمل
تمرکز استان بر فرآوری مواد معدنی و ایجاد ارزش افزوده است
بهره برداری دو خانه بهداشت در حاجی‌آباد
پخش گزارش بازدید سرلشکر موسوی از یگان موشکی سپاه از خبر ۲۰:۳۰
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۳۳ طرح برق‌رسانی در استان بوشهر
شهادت یک سرباز در شهرستان گچساران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)