• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۸۲۳۱
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
علمی و فرهنگی » معارف

آغاز پویش ملی حفظ سوره فتح

پویش ملی حفط «سوره فتح (به نام پیروزی)» از امروز آغاز شد.

آغاز پویش ملی حفظ سوره فتح آغاز پویش ملی حفظ سوره فتح

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام سید مسعود میریان، مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس در نشست خبری که در موزه ملی ملک برگزار شد، گفت: ثبت نام این پویش که ذیل طرح ملی زندگی با آیه‌ها برگزار می‌شود از امروز ۲۹ بهمن آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می‌یابد. همه کسانی که در طرح زندگی با آیه‌ها شرکت کرده‌اند می‌توانند در این پویش نیز مشارکت داشته و از جوایز ارزنده آن بهره‌مند شوند.

حجت الاسلام میریان افزود: مخاطبان ما در این پویش همه اقشار مردم هستند، اما نگاه جدی ما در حوزه بانوان و نوجوانان است هم به لحاط علاقه مندی که در این گروه‌ها مشاهده می‌شود و هم به جهت اثرگذاری، که می‌توان در این گروه‌ها انتظار داشت.

وی گام به گام بودن و پشتیبانی لحظه به لحظه از قرآن آموزان را از جمله ویژگی‌های این طرح برشمرد و ادامه داد: یکی از ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد این پویش، استفاده از نرم‌افزار «نسیم رضوان» است که ذیل شبکه پیام‌رسان «گپ» قرار دارد. این نرم‌افزار شامل بخشی با عنوان «قرآن» است که امکان حفظ و یادگیری آیات را برای کاربران فراهم می‌کند. اساتید پشتیبان نیز به‌صورت گام‌به‌گام در این نرم‌افزار حضور دارند تا از طریق آن به کاربران کمک کنند.

دبیر طرح پویش حفظ سوره فتح، گفت: تفاوت این پویش با دیگر پویش‌های مشابه این است که تمرکز اصلی بر راهبری و تسهیل فرآیند حفظ قرآن است. این پویش قصد دارد افراد را به سمت حفظ سوره فتح سوق دهد و آنها را در این مسیر یاری کند. بخش حفظ این نرم‌افزار رونمایی شده و به‌عنوان اقدامی بزرگ در حوزه حفظ قرآن معرفی می‌شود که کیفیت آن در جهان اسلام بی‌نظیر است.

حجت الاسلام میریان اضافه کرد: ثبت نام این طرح در سامانه «من قرآن را دوست دارم» انجام می‌شود. علاوه بر این علاقمندان می‌توانند از طریق ارسال عدد ۸ یا کلمه «فتح» به سامانه در این پویش ثبت نام کنند.

وی گفت: شاید در اذهان و افکار نسل نوجوان و جوان ما حفط قرآن کاری سخت و پرمشقت به نظر برسد؛ بنابراین ما از حفظ سوره‌های منتخب از جمله سوره فتح این کار را آغاز کردیم تا در اذهان و افکار مخاطب سهل و آسان شود.

مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی در ادامه با بیان این نکته که ما صرفا بر حفظ قرآن تاکید نداریم، تصریح کرد: این طرح با هدف حفظ قرآن کریم انجام می‌شود، اما سعی داریم تا مفاهیم سوره را نیز در قالب بسته‌های تبلیغی و ترویجی به جامعه منتقل کنیم.

حجت الاسلام میریان در ادامه اظهار کرد: قرآن آموزانی که می‌خواهند از طریق فضای مجازی در این پویش شرکت کنند می‌توانند با مراجعه به سامانه «من قرآن را دوست دارم» ثبت نام کرده و از کمک و راهنمایی پشتیبان‌های طرح بهره‌مند شوند. آن دسته از افرادی که از طریق مجازی در پویش شرکت می‌کنند آزمون آنها نیز در فضای مجازی و سامانه نسیم رحمت برگزار می‌شود.

وی گفت: البته ما آزمون حضوری هم داریم و آن دسته از علاقه‌مندان به حفظ سوره فتح که در ایام عید نوروز به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند، می‌توانند در آزمون حضوری پویش شرکت کرده و بدون قرعه کشی جوایز خود را دریافت کنند.

دبیر طرح پویش حفظ سوره فتح با اشاره به جوایز ارزنده پویش حفط سوره فتح، ۸کمک هزینه زیارت عتبات و کربلا، ۸۸ سفر زیارتی به مشهد مقدس و صد‌ها جایزه متبرک از حرم رضوی را از جمله جوایز این طرح برشمرد که به برگزیدگان اهدا می‌شود.

وی امیدواری کرد که مرکز قران آستان قدس بتواند همه کسانی را که سوره فتح را حفظ می‌کنند بر سر سفره امام رضا علیه السلام مهمان و از غذای حضرتی متنعم کند.

در پایان این نشست از پوستر پویش ملی حفظ سوره فتح رونمایی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نخستین شکست تیم هندبال بانوان نفت وگاز گچساران
بازگشت اعضای تیم فوتسال کمتر از ۱۷ سال به ایران
فعالیت ۲۲۵ صلح یار در مساجد کرمان
اطلاعیه خاموشی برق در بهمئی و دنا
کتاب «فقه خبر» امروز رونمایی می‌شود
شهرداری چلیچه در مرحله پلی آف
آلودگی هوا در ۱۲ شهر خوزستان
روزی برای ناشنوایان
تجلیل از ملی پوش آباده‌ای اعزامی به المپیک آسیایی
یک برد ویک تساوی برای نمایندگان کرمان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
صعود شاهین گرداب سفلی به تیم اول گروه A
کاهش تصادفات جاده ای نیازمند فرهنگ سازی است
میدان امیر چخماق یزد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آبان ۱۴۰۴)
آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
نخستین شهید محراب، مرزبان فقاهت و جهاد
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)