• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۹۲۴۰
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

اختتامیه همایش «سوختگان وصل»

دبیر همایش سوختگان وصل گفت: سوختگان وصل در دو دهه اخیر علمدار ادبیات پایداری و مقاومت بوده است.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سعید حدادیان، دبیر بیست و یکمین دوره همایش «سوختگان وصل» عصر امروز (سه‌شنبه) در تالار شیخ انصاری دانشگاه تهران با اشاره به شخصیت شهید سید حسن نصرالله گفت: این شهید بزرگوار ۳۰ سال همچون امیرالمومنین علی (ع) یک شب راحت نخوابیده بود. از مادرش حضرت زهرا (س) چگونگی اوضاع موقت مزار را ارث برد. او از دیگر ذوات مقدسه هم ارث برد. او مجاهد بزرگ فی سبیل‌الله بود و بسیاری که نتوانستند خود را به تشییع او برسانند، به این محفل آمدند.

حدادیان با بیان اینکه سوختگان وصل در دو دهه اخیر علمدار ادبیات پایداری و مقاومت بوده است گفت: ۱۲ سال در زمینه ادبیات پایداری کار کردیم. بعد از آن به دیدار مقام معظم رهبری رفتیم. در دوره بعدی سراغ ادبیات پایداری بین‌المللی پرداختیم. سپس به سراغ مدافعان حرم و ... رفتیم.

دبیر همایش سوختگان وصل با بیان اینکه از سال ۹۶ سراغ دو شخصیت حاج قاسم سلیمانی و سیدحسن نصرالله رفتیم گفت: خدمت مقام معظم رهبری زمانی که گزارش دادم، در قالب شعر و داستان به ایشان پرداختیم گفتند که یکی کم است. در سال ۹۸ همایش «جاءنصرالله» را در زمان حیات او برگزار کردیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۴۰ عنوان کتاب در قالب آثار برگزیده سوختگان وصل منتشر شد، گفت: در خصوص سیدحسن نصرالله دو جلد کتاب آن سال منتشر شد.

حدادیان با بیان اینکه نگاه ما پرورشی و تربیتی بوده است، افزود: به حرمت عناوین و آثار، هر اثر قابل قبول را برگزیده می‌کردیم. امسال ۱۵ شعر برگزیده و ۱۶ شعر شایسته تقدیر و ۴ داستان برگزیده و ۴ داستان شایسته تقدیر انتخاب شدند. بنای ما همیشه تشویق بوده است. اما اگر از ۳۰ شاعر تقدیر می‌کنیم، با جوایز کلان نبوده بلکه هدایای ما همیشه کم بوده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حسن اختری، رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع) گفت: یکی از مناسبت‌هایی که در آن قرار داریم برنامه تشیع پیکر پاک سیدالشهدای مقاومت شهید علامه سیدحسن نصرالله که قطعا حماسه عظیمی ایجاد خواهد شد و جهان بار دیگر مشاهده خواهد کرد که مردم لبنان و جهان چگونه به مقاومت و دبیرکل حزب‌الله که سالیان سال رنج‌ها را تحمل کرد عشق و علاقه خود را نشان خواهند داد. سید حسن نصرالله یک شخصیت کم نظیر است. کسی که در مکتب اهل بیت (ع) و دین، اقدامات ارزشمند و بی‌نظیری داشته است.

وی گفت: شهید سیدحسن نصرالله تقریبا حدود ۲۵ سال در یک محدودیت خاصی زندگی می‌کرد و بسیاری از شیرینی‌ها و نیازمندی‌های یک انسان را در زندگی برخودش تحریم کرده بود و برای هدف تمام اینها را تحمل می‌کردند. آشنایی بنده با این شهید به حدود ۳۷ سال پیش برمی‌گردد و کاملا با زندگی و شخصیت این شهید بزرگوار آشنا هستم. مکتب حزب‌الله و مکتب نصرالله یک عنوان بسیار شایسته است و همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند باید به عنوان یک مکتب پایه‌گذاری شود و به عنوان یک مکتب دانشجو بپذیرد و تربیت کند. این مکتب نتیجه پخش و ثمر بخش بوده است و عزتی را برای مسلمانان در برداشته است که اگر بخواهیم دستاورد‌های این ایستادگی را بگوییم زمان زیادی می‌طلبد.

دبیر بنیاد عاشورا در ادامه با اشاره به شخصیت برجسته شهید سید حسن نصرالله افزود: ما شخصیت دیگری را نداریم که در قلب دشمن، مسلمان و غیر مسلمان به خیابان‌ها بیایند و عکس این شهید عزیز و پرچم حزب الله را به نمایش بگذارند و مردم در جایی که قلب و میدان دشمن است هوادار شهید سید حسن نصرالله بوده و هستند. دشمن هر نیرنگی ر به کار می‌گیرد که نگذارد این تشییع در تاریخ بشریت ثبت شود. یکی از پراهمیت‌ترین عنصر‌های این مکتب، اعتقاد و توکل به خداوند و ولایت‌مداری است که رشته ایمان از نایب به امام تا ایمان به خداوند در یک سلسله است. اینها پیمان بسته‌اند و سرزنش هیچ سرزنش کننده‌ای و تهدید هیچ تهدیده کننده‌ای نمی‌تواند مانع تلاش و حرکت‌شان شود. ما امروز در جامعه به این مکتب نیاز داریم و این عامل اصلی حرکت و پیشرفت و موفقیت ما خواهد بود. ما به اطاعت و پیروی و باور و ایمان به خداوند نیازمند هستیم تا وسوسه کننده‌ها و افرادی که تلاش می‌کنند در روحیه و ایمان و مردم تزلزل ایجاد کنند را از بین ببریم.

وی گفت: رژیم اشغالگر صهیونیستی یک رژیم متجاوزگر است و همواره در حال جنایت و کودک کشی است. لبنان و لبنانی‌ها به رژیم اشغالگر قدس حمله نکردند؛ بلکه این رژیم کودک‌کش صهیونیستی بود که به لبنان حمله برد. این موضوع برای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی است که مردم لبنان برای آزاد سازی کشورشان تلاش کردند. نکته دیگر این راه ایستادگی و مقاومت است. ما باید اساس مقاومت را فراموش نکنیم و این عین آیه قرآن است که اگر استقامت به خرج دادید عزت و سعادت نصیب شما خواهد شد. در آیه دیگر خداوند می‌فرمایید اگر در مقابل متجاوزان قرارگرفتید در مقابل آنها ایستادگی کنید وعقب نشینی نکنید و مقاومت داشته باشید. ما امروز نیازمند تلاش و ایستادگی هستیم و پشت سر رهبر انقلاب حرکت کنیم و بدانیم که مقاومت می‌ماند و سربلند به جلو حرکت می‌کند و آمریکا و اسرائیل هرگز نمی‌توانند به هدف خود برسند.

در انتهای مراسم از ۱۶ شاعر برگزیده و ۱۵ شاعر شایسته تقدیر و همچنین ۴ نویسنده برگزیده و ۴ شایسته تقدیر تجلیل شدند.

 

برگزیدگان بخش داستان :

روبان صورتی نوشته هدی حشمتیان، انگشت یک سناتور نوشته زهرا اخلاقی، مسیح نوشته مجتبی صفدری، ارض موعود نوشته سارا شجاعی

 

شایستگان تقدیر بخش داستان:

 قاصدک‌های خوش خبر نوشته سهیلا سپهری، حرف من تغییر نمیکنه نوشته امینه گل زاده، همین یک بار نوشته مریم اشعری، شاخه خمیده زیتون نوشته معصومه میرزایی

 

۱۶ برگزیده بخش شعر:

سیدمحمدحسین ابوترابی، فائزه امجدیان، الهام صفالو، فاطمه عارف نژاد، طیبه عباسی، مرضیه موفق شورچه، عاطفه جوشقانیان، مریم رستمی، ماهرخ درستی، نجمه بنائیان بروجنی، سیدمحمد بهشتی، زهرا شعبانی، معصومه سادات شاکری، مریم کرباسی، هانیه احمدی نژاد، شهاب مهری

 

۱۵ شایستگان تقدیر بخش شعر:

زهرا حاجی پور، علی حسنی، امیرحسین قاسمی پور، عاطفه خرمی، محمد زارعی، حسن صیاد، علی مقدم، نگین مدیری، پروانه نجاتی، داوود رحیمی، مهرداد مهرابی، وحید طلعت، سعاده سادات حوائجی، محمدحسین

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)