• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۹۵۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
خوزستان » اجتماعی
استاندار خوزستان در جمع اصحاب رسانه:

خدمت به مردم و توسعه خوزستان مبنای کار است

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه چشم‌انداز توسعه استان روشن است، گفت: مبنای کار ما خدمت به مردم و توسعه استان است، در این راه با کسی تعارف نداریم و با مدیران اهمال‌کار برخورد می‌شود.

خدمت به مردم و توسعه خوزستان مبنای کار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدمحمدرضا موالی‌زاده در نشست هم‌اندیشی با خبرگزاری‌ها با بیان اینکه همه تلاش‌ها برای توسعه خوزستان به کار گرفته می‌شود، اظهار کرد: با اراده جدی، توسعه همه‌جانبه استان در حوزه‌های مختلف و در همه نقاط استان ایجاد می‌شود که برنامه مفصلی در این زمینه بر اساس سند آمایش توسعه وجود دارد و این برنامه دنبال می‌شود؛ در کنار مشکلات، ظرفیت‌های خوبی در خوزستان وجود دارد که اگر فعال شوند به ایجاد چشم‌انداز روشن کمک می‌کنند.

وی با اشاره به آمادگی ارائه گزارش اقدامات انجام شده در ۱۰۰ روز فعالیت افزود: بدون تعارف و بزرگ‌نمایی به آینده استان امیدوار هستم؛ خوزستان در مرکز توجه دولت قرار گرفته که این امر بسیار مهم است، در این مدت هیئت‌های مختلفی در استان حضور پیدا کردند که در استان‌های دیگر این‌گونه نبوده است.

استاندار خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های استان در بخش‌های مختلف گفت: در بخش کشاورزی ظرفیت قابل توجهی داریم، استان با تولید ۱۳۸ نوع محصول کشاورزی و توسعه آن به عنوان قطب کشاورزی مطرح است و باید اجرای فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری با جدیت دنبال شود.

موالی‌زاده عنوان کرد: در خصوص سرمایه‌گذاری احداث نخلستان ۱۰ هزار هکتاری، اگر قرار است واگذاری زمین انجام شود باید زمین از طرف منابع طبیعی به مردم واگذار شود، مالک اصلی مردم خواهند بود و هر شرکتی که کار می‌کند در این چهارچوب خواهد بود.

وی توضیح داد: ما بزرگترین اقتصاد دولتی را در استان داریم بنابراین باید تلاش کنیم بخش خصوصی فعال شود، در جلسات متعدد اعلام می‌شود که ما به صورت جدی از تمام سرمایه‌گذاران استقبال می‌کنیم.

استاندار خوزستان با اشاره به سفر سفیر چین به اهواز و مطرح شدن خواهرخواندگی اهواز با یکی از شهر‌های این کشور عنوان کرد: اگر این کار اجرایی شود، بستر مناسبی برای حضور چین فراهم می‌شود.

موالی‌زاده تصریح کرد: یکی از مباحثی که در سفر رئیس‌جمهور مطرح شد، تفویض اختیارات به استان و استاندار بود تا استانداران بتوانند در استان مباحث را دنبال کنند و در فاصله کوتاه‌تری کار‌ها پیش بروند، بحث انتقال حساب بانکی شرکت‌ها، انتقال دفاتر بیمه و مالیات و خرید شرکت‌ها از استان مباحثی هستند که اگر انجام شود، نتیجه خوبی خواهند داشت.

وی افزود: به دنبال این هستیم کارگروهی از مدیران انرژی در خصوص مسئولیت اجتماعی در ارتباط با طرح‌های ارزی داشتن باشیم که اگر این کار اجرایی شود در اقتصاد استان تأثیرگذار خواهد بود.

استاندار خوزستان با تاکید بر پیگیری وعده وزیر نفت در خصوص سپرده شدن مسئولیت اجتماعی به استان گفت: سفر‌های شهرستانی به بیش از نیمی از شهر‌ها انجام شده است و در قالب این سفر‌ها شورای اداری شهرستان برگزار و موضوعات مختلف مطرح می‌شود، در این سفر‌ها وظیفه هر دستگاه و اعتبار و بازه زمانی برای تکمیل کار تعیین می‌شود تا بتوانیم گزارشات را از دستگاه‌ها دریافت کنیم و اعتباراتی که امکان تأمین آنها در درون استان نیست، باید از خارج از استان تأمین شوند.

موالی‌زاده با بیان اینکه افق حرکت در استان بسیار روشن است، عنوان کرد: وقت خود را صرف مباحث اقتصادی، عمرانی، توسعه و آبادانی استان خواهیم کرد و به مباحث حاشیه‌ای نمی‌پردازیم چرا که فرصتی برای این کار نیست و باید تلاش برای محرومیت‌زدایی داشته باشم.

وی ادامه داد: همچنین باید به اشتغال و محیط زیست توجه شود و ظرفیت‌های اشتغال ایجاد کنیم، استانداری باید لوکوموتیو قطار توسعه استان باشد و در این راستا تلاش می‌کنیم، از انتقاد استقبال می‌کنیم، اما باید مرز‌های اخلاق را پاس بداریم؛ اینکه خدمت یا کاری بزرگ‌نمایی شود مورد قبول نیست و باید هر چیزی به اندازه خود باشد.

استاندار خوزستان گفت: اگر مدیری اهمال کند، ضمن حفظ احترام بدون شک با او برخورد می‌شود چرا که بحث منافع مردم کشور و استان است؛ هر مدیری پرکارتر و مردمی‌تر باشد از او حمایت می‌شود.

موالی‌زاده با بیان اینکه رضایت‌مندی مردم یک اصل است، عنوان کرد: مردم رسانه‌ها را امین خود می‌دانند بنابراین رسانه‌های می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند؛ ما به کار رسانه‌ها و ویژگی‌های آنها اعتماد داریم، زیرا این امر کمک کننده است.

وی با بیان اینکه انعکاس واقعیت بدون بزرگن‌مایی اهمیت زیادی دارد، گفت: رسانه می‌تواند مروج شفافیت، صداقت و گفت‌و‌گو باشد که در این راستا از ایجاد تالار گفت‌و‌گو استقبال می‌کنم و باید در استان ایجاد شود تا بر اساس آن برای توسعه استان تلاش کنیم، هر جامعه‌ای که در آن گفت‌و‌گو، انتقاد پذیری و شفافیت باشد، رشد می‌کند چرا که آنها وجوه نرم‌افزاری توسعه هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از طرح جامع شهری شهرکرد
بازار مهاباد در تب و تاب ماه مبارک رمضان؛ فراوانی کالا در کنار نوسان قیمت‌ها
دریافت هزینه نصب ماشین‌آلات توسط تأمین اجتماعی متوقف می‌شود
ثبت ۱۰۱ سکه از مسکوکات ضرب شیراز در فهرست آثار ملی منقول
الگوهای قرآنی در تدوین قوانین حمایت و سرپرستی
آغاز میهمانی خدا
روایت اسناد زنده از حقیقت تلخ
اعلام ساعت فعالیت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش در رمضان ۱۴۰۴
برگزاری اردوی تیم ملی تکواندو در کیش
سنجاب بلوچی پاسبان نخلستان‌ها
رمضان، ضیافتی برای تمرین بندگی و طاعت
قهرمانی تیم بسکتبال با ویلچر بانوان استان یزد در پاراالمپیاد استعدادیابی جوانان کشور
رشد ۱۱۱ درصدی فراتر از برنامه اشتغالزایی در استان مرکزی
ماه پرفضیلت رمضان بهترین فرصت برای پاکیزه کردن دل ها
ضیافت معنوی در قاب رسانه؛ دست پُر صداوسیمای یزد در ماه مبارک رمضان
افتتاح سالن ورزشی روستای نصرت اباد
مادر شهیدان نجاری آسمانی شد
تجلیل از ۶۴ نخبه و معلم دشت‌سر آمل
افزایش بهره‌وری آب با اجرای طرح اصلاح الگوی کشت در ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی حاشیه دریاچه ارومیه
گرامیداشت پنجاهمین سال تأسیس مسجد امام حسن مجتبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)