• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۱۰۹۶
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

دعوت از دانشگاه‌های علوم پزشکی برای پیوستن به پویش نه به تصادف

­رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید برضرورت استفاده ازپویش‌های پیشگیرانه و تأکید بر فرهنگ رانندگی در راستای کاهش تصادفات جاده‌ای، همکاری همه‌جانبه با پویش نه به تصادف را در سطح ملی و در دانشگاه‌های علوم پزشکی خواستار شد.

دعوت از دانشگاه‌های علوم پزشکی برای پیوستن به پویش نه به تصادف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  به نقل از مفدا، حسین کرمانپور در جمع مدیران و کارشناسان پایگاه خبری مفدا وزارت بهداشت در خصوص پویش نه به تصادف گفت: به نتیجه رسیدن تلاش‌ها برای کاهش تصادفات و کاهش آلام مردم، نیازمند  عزم ملی، تلاش‌ها و هماهنگی‌های بین بخشی و همکاری و همگامی مجموعه دولت، سازمان‌ها و نهاد‌های مسوول و مردم نهاد و بیش از همه آگاهی‌بخشی و جلب مشارکت و همراهی همه مردم است؛ در آستانه نوروز و افزایش سفر‌های نوروزی پویش "نه به تصادف" طراحی شده و وزارت بهداشت امیدوار است همه نهاد‌های مسوول در این مسیر با هماهنگی، هم‌افزایی و مشارکت مردم، فضای مناسبی را برای کمک به کاهش تصادفات، مصدومیت و مرگ و میر ناشی از آن فراهم کند.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت افزود: در مسیر موفقیت پویش ملی نه به تصادف!  که از اول اسفند۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین سال آینده در گستره‌ای به پهنای ایران برگزار می‌شود، خواهان همکاری و همراهی همه مردم، رسانه‌ها و مسوولان به خصوص وزارت کشور، راه و شهرسازی، استانداری‌ها، رسانه ملی، پلیس راهنمایی و رانندگی، حمل و نقل جاده‌ای و همکاران وزارت بهداشت هستیم.

حسین کرمانپور  گفت: ماهیت پویش ها، پیشگیری و ارتقای سلامت جامعه است؛ با وجود اقدامات مکرری که در زمینه کاهش تصادفات انجام شده بود، به یادآوری اساسی در نظام سلامت نیاز داشتیم؛ همان‌طور که در نظام بهداشتی، واکسن‌های یادآور برای تقویت ایمنی جامعه ضروری هستند، در بحث تصادفات نیز چنین اقدامی لازم است، زیرا میزان مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده‌ای در کشور، با آمار کشته‌های سال‌های جنگ تحمیلی برابری می‌کند.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت گفت:همگان از این مساله آگاهند، اما آگاهی به تنهایی کافی نیست؛ در زمینه پیشگیری از سوانح جاده‌ای لازم است به‌طور مداوم یادآوری و اقدام شود تا جامعه در این مسیر هوشیار بماند.

کرمانپور با اشاره به آمار مرگ و میر و آسیب دیدگان حوادث جاده‌ای، گفت: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست داده‌اند؛ یعنی هر روز بیش از ۵۵ نفر و هر ماه هزار و ۶۰۰ نفر؛ این اعداد نشان می‌دهد که جاده‌ها همچنان جان می‌گیرند.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت گفت: بیش از ۷۰ درصد از سوانح مرگبار در جاده‌های بین‌شهری رخ می‌دهد و پس از آن، تصادفات درون‌شهری در رتبه بعدی قرار دارد. این آمار نشان می‌دهد که برای کاهش تلفات، لازم است تمرکز ویژه‌ای بر ایمنی جاده‌های برون‌شهری و ارتقای زیرساخت‌های حمل و نقل داشته باشیم.

وی همچنین با اشاره به اینکه سالانه بیش از ۲۳ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند، گفت:پویش نه به تصادف فقط ۴۵ روز فرصت دارد. این بازه زمانی، فرصت طلایی برای اقدام است، زیرا پس از آن، پویش وارد مرحله اجرایی و عملیاتی خواهد شد. نقش پویش در این مدت، اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و ترغیب مردم به تغییر رفتار است. اما پس از آن، دیگر پویش تاثیر ندارد؛ زیرا مردم به فعالیت‌های طولانی مدت واکنش مطلوبی نشان نمی‌دهند. بنابراین، باید تمام تلاش خود را در این مدت محدود به کار بگیریم تا بتوانیم تأثیرگذاری حداکثری داشته باشیم.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت گفت: مشکل خودرو‌ها و جاده‌ها به جای خود باقی است، اما آنچه در اختیار ماست، فرهنگ رانندگی و رفتار شخصی ما در جاده‌هاست. تا زمانی که این تغییرات ساختاری در زیرساخت‌های حمل‌ونقل اتفاق نیفتد، ما در وزارت بهداشت وظیفه داریم با همین ابزار‌های در دسترس، جان مردم را حفظ کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید بر انضباط مالی و جهش خدمات شهری در آستانه نوروز
آغاز مسابقات فوتسال آزاد جام رمضان در یاسوج
رسانه شریک عدالت است
کشف لاشه ۲ بز وحشی در ارتفاعات پیرانشهر
روسیه: به توسعه روابط خود با ایران ادامه می‌دهیم
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از دریاچه ارومیه
­بازآفرینی زندگی شهید کشتی‌گیر در قالب رمان نوجوان
صدور کیفرخواست پرونده شهادت شهید محمدجواد بخشیان
شناسایی انبار ۲۰۰ میلیاردی لوازم اداری در اصفهان
وقتی قند اضافی مصرف می‌شود چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟
دستگیری سارقین درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز
حضور یک مازندرانی در لیست کادر فنی تیم ملی بسکتبال
تشییع پدر شهید در شهر بهمن آباده
مسابقات قرآنی شهید کمال قاسمی در زنجان
آغاز پویش «اطعام مهدوی، ایران همدل» در خراسان رضوی
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
ورود ۷۰ هزار تن کالا از استان‌های مرزی برای تأمین سفره مردم
راهکار‌های دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت برای رفع تشنگی در ایام روزه‌داری
کمینه و بیشینه دمای سی ام بهمن ماه در سمنان
افزایش ۲۰ درصدی حضور دانشجویان در اردوی راهیان نور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مشهد، رئیس کمیسیون بازرسی شهرداران کلانشهرهای ایران  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)