• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۱۱۱۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۴
سیاسی » دولت

پزشکیان: مذاکره می‌کنیم، ولی زیر بار زور نمی‌رویم

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ما از ابتدا هم اعلام کردیم که به دنبال گفتگو و مذاکره هستیم، اما زیر بار زور و فشار نمی‌رویم، گفت: اینکه با دست گلوی ما را فشار دهند و بعد بگویند مذاکره کنیم، منطقی نیست؛ اگر عزتمندانه بیایند، مذاکره می‌کنیم، ولی قرار نیست زیر بار زور برویم، ما از ترس شیر در لانه روباه پناه نمی‌گیریم.

مذاکره می‌کنیم، ولی زیر بار زور نمی‌رویم
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان در جریان سفر به شهرستان‌های غرب استان تهران، در دیدار فرهیختگان و نخبگان شهرستان‌های ملارد، شهریار و شهر قدس با اشاره به مباحث مطرح شده در این جلسه درباره موضوع روابط خارجی، مذاکره، وفاق و نظایر آن اظهار داشت: ما از ابتدا هم اعلام کردیم که به دنبال گفت‌و‌گو و مذاکره هستیم، اما نه به هر قیمتی.

رئیس جمهور این را که کسی بیاید دستش را روی گلوی ما فشار دهد و بعد بگوید بیایید مذاکره کنیم غیرمنطقی توصیف و تصریح کرد: آیا اینکه ترامپ بیاید برای ما در همه زمینه‌ها تعیین تکلیف کند و بگوید چه بکنید و چه نکنید، اسلحه و موشک نداشته باشید و هر چه ما گفتیم، قبول کنید، بعد هم رژیم صهیونیستی را بالای سر منطقه بگذارد که هر وقت خواست بیاید به ما موشک بزند یا بمباران کند و خودش هم از او حمایت همه جانبه کند، منطقی و قابل قبول است؟

پزشکیان تصریح کرد: کدام انسان آزاده و وجدان بیداری کاری را که رژیم صهیونیستی با مردم غزه و فلسطین کرد قبول می‌کند. چرا آمریکا و اروپایی که دم از دفاع از حقوق بشر هم می‌زنند، از جنایات این رژیم دفاع کردند و حتی سلاح و تجهیزات در اختیار او قرار دادند؟ تعداد قابل توجهی از جوانان و دانشجویان حتی در خود آمریکا و اروپا علیه این اقدامات اعتراض کردند، اما آن وقت در ایران عده‌ای را خیال برداشته است.

رئیس جمهور با بیان اینکه ممکن است من آدم بدی باشم و شما با من اختلاف نظر و دعوا داشته باشید، ولی در مواجهه با نامردی‌ها که نمی‌توانیم با هم دعوا و اختلاف داشته باشیم، گفت: من خودم فرزند و نوه دارم و وقتی می‌دیدم کودکان چگونه زیر آوار بمباران‌ها دفن شده‌اند، خیلی باعث ناراحتی من بود.

پزشکیان با خواندن شعری به زبان آذری خاطرنشان کرد: این شعر می‌گوید اگر قرار است انسان در لانه روباه پناه بگیرد، بهتر این است که بیرون بماند و شیر او را بخورد؛ غیرت و آزادگی یعنی اینکه ما در برابر نامردی‌ها بی‌تفاوت نباشیم. این چیزی است که من تصور می‌کنم ما باید به عنوان انسان، ایرانی، آذربایجانی و اساسا برای ایران باید برایش زندگی کنیم.

رئیس جمهور اظهار داشت: ممکن است ما با هم حرف و اختلاف داشته باشیم؛ طبیعی هم هست و ما حتی با فرزندان خود هم اختلاف‌نظر‌هایی داریم، اما بابت این اختلاف‌نظر‌ها و تفاوت سلایق دعوا نمی‌کنیم؛ قرار نیست ما از عزت و سربلندی خود به خاطر تهدید‌ها کوتاه بیاییم.

آقای پزشکیان با تاکید بر اینکه باور عمیق دارم که اگر ما و شما برای حل مسائل تصمیم بگیریم، راه‌حل‌ها را می یابیم و مشکلات را حل خواهیم کرد، افزود: آن آقا خیال می‌کند اگر بیاید ما را تهدید کند، فردا ما کوتاه می‌آییم و می‌گوییم باشد، هر چه تو می‌گویی قبول داریم؛ ما انسان هستیم و عزت داریم، اگر عزتمندانه بیایند، با هم گفت‌و‌گو می‌کنیم، ولی قرار نیست زیر بار زور برویم؛ ما از ترس شیر در لانه روباه پناه نمی‌گیریم.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه بنای دولت چهاردهم این است که نظام آموزشی را با رفع کاستی‌ها در زمینه فضا‌های آموزشی و نیز شیوه آموزش متحول کند، تصریح کرد: ما این کار را خواهیم کرد، اگر چه پول نداریم، مردم را داریم و می‌توانیم با تکیه بر مردم کار‌ها را پیش ببریم. بنده وقتی می‌گویم نباید به دیگران چشم بدوزیم و باید به توانمند‌ی‌های خودمان تکیه کنیم، این را تجربه کرده‌ام.

آقای پزشکیان گفت: اینکه برخی گلایه کردند که رفتار برخی‌ها در گذشته چگونه بوده و خودشان چگونه بوده‌اند، خوب تغییر رفتار امر زمان‌بری است. ما باید تحمل‌مان را بالا ببریم. اینکه کسی علیه من کار کرده، دشنام داده یا کار دیگری کرده، خوب بر اساس نگاهش بوده، من و شما که نباید مثل او باشیم، اگر باشیم که باید همیشه دعوا کنیم؛ ما با تکیه بر سنت و سیره رسول گرامی اسلام به دنبال برادری و وفاق هستیم تا ایران را بسازیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه نبی مکرم اسلام میان قبایلی که با یکدیگر پدرکشتگی داشتند آشتی برقرار کرد و پس از فتح مکه نیز حتی از شقی‌ترین افراد هم گذشت و اعلام برادری و برابری کرد افزود: امروز نیز اگر مسلمان‌های این منطقه با هم برادر بودند رژیم صهیونیست نسل‌کش می‌توانست مردم مظلوم غزه را به این وضع دربیاورد؟

پزشکیان ایجاد تفرقه و اختلاف میان مسلمانان با طرح مسائل قومیتی و مذهبی را از جمله روش‌های مزورانه دشمنان برای جلوگیری از ایجاد وحدت و یکپارچگی در امت اسلامی عنوان کرد


و گفت: امروز نیز به شیوه‌ای دیگر به دنبال ارعاب مسلمانان هستند ولی ما نمی‌ترسیم و نخواهیم ترسید این آن چیزی است که برازنده جامعه ماست، ما به حول و قوه خدا بر همه این مشکلات غلبه خواهیم کرد، اما باید توجه داشت که حل مشکل اینطور نیست که امروز تصمیم بگیریم فردا آن را حل کنیم.

رئیس جمهور در ادامه بر عزم و اهتمام دولت برای حل مشکلات آموزش و بهداشت و درمان تاکید کرد و گفت: ۴۷ سال است که دائم برای ما مدرسه می‌سازند، اما هنوز مشکل کمبود فضا‌های آموزشی تمام نشده ولی ما می‌خواهیم بسازیم و آن را تمام کنیم، ما مراکز بهداشتی را می‌سازیم و آن را تمام می‌کنیم، ما روش آموزش را در مدارس تغییر خواهیم داد، بنده دروغ نخواهم گفت، با شما صادق خواهم بود، این حرف‌ها شعار نیست که به شما می‌گویم و شما می‌توانید بعدا از ما دراین باره سوال بپرسید چرا که ما یقین داریم اگر شما و مردم به صحنه بیایید ما قادر هستیم این کار‌ها را به سرانجام برسانیم.

اقای پزشکیان یا بیان اینکه بنده در ایام تبلیغات انتخاباتی به کسی قول و وعده‌ای ندادم، اما امروز می‌گویم که با کمک شما و مردم در پی حل این مشکلات هستیم، تصریح کرد: ما نه به دنبال قدرت بوده‌ایم و نه به دنبال پست و مقام، الان هم که اینجا هستم خیلی محدودیت دارم برای اینکه دلم می‌خواهد با مردم باشم، به دنبال این نیستم که برای خودم، قوم و خویشم و دور و بری هایم کاری کنم بلکه آمده‌ام برای مردم و کشورم کاری کنم امیدوارم شما نیز آستانه تحمل خود را بالا ببرید و با این باور در صحنه بمانید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
اولا کفتارهاوکودک کشها شیر نیستند وعزتمندانه نمی آیند بلکه دیوصفتانه می آیند.ثانیاآنها به قول ظریف میگویند آنچه ماداریم که مال خودمان است بیائید تادرمورد آنچه شماداریدمذاکره کنیم.
نظر شما
آخرین اخبار
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
مدارس و دانشگاه‌های کردستان شنبه ۱۵ آذر تعطیل است
توقیف ۲۸ دستگاه موتورسیکلت در لنگرود به دلیل تخلف
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
فینال بیست‌وپنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر کشتی فرنگی جام یادگار امام (ره)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تداوم بارش باران در خوزستان
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)