• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۱۴۴۱
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶
کرمان » سیاسی

خطیب جمعه کرمان:پایداری بر مقاومت و پیروزی از آن مقاومت است

خطیب جمعه کرمان:رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی بداند مردم بر مقاومت پایداری خواهند کرد و پیروزی از آن مقاومت خواهد بود.

 خطیب جمعه کرمان:پایداری بر مقاومت و پیروزی از آن مقاومت است

به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، امام جمعه موقت کرمان در آیین نماز جمعه کرمان  با اشاره به طرح مذاکره در کشور تصریح کرد: اگرچه رهبری سیاست‌های کلی را درباره مذاکره بیان کردند، اما اینکه در بین مردم گفته می شود با مذاکره همه چیز حل می شود و تنها اراده برخی نمی گذارد این مذاکره شکل بگیرد،  چنین چیزی نیست و این حرف‌ها از وسوسه های شیطانی دشمنان است.

حجت الاسلام عربپورخاطرنشان کرد: مذاکره و گفت و گو با کسی که دشمن انسان است، با رعایت برخی اصول مشکلی ندارد و بزرگان ما در گذشته در مواردی مذاکره کرده‌اند، اما با این حرف هایی که زده و با شرایطی که گفته می شود آیا انجام مذاکره عاقلانه است؟.

خطیب جمعه کرمان ادامه داد: اول باید مد نظر داشته باشیم که ببینیم طرف مقابل از ما چه می خواهد و در مذاکره دنبال چیست؛ اینکه بخواهند همه چیز را بگیرند و چیزی ندهند عاقلانه نیست که انسان بر سر چنین مذاکره ای بنشیند.

وی افزود: دیدیم رییس جمهور فعلی امریکا برای مذاکره شروطی اعلام کرده و تنها یک حرف را نگفته که شما از انقلاب دست بردارید و ما با شما مذاکره می کنیم؛ مردم ایران انقلاب کردند و این همه شهید دادند که از زیر بار استکبار امریکا بیرون بیایند نه اینکه حالا به همان حالت برگردند؛ نباید کلاه سرمان برود.

عربپور گفت: در این نوع مذاکره قطعا نباید شرکت کنیم که بخواهند جان ما را بگیرند و می دانیم ملت ما ۴۵ سال ایستادگی کرده و با همین تهدیدها پیشرفت های چشمگیر داشته است؛ البته مشکلات هست و مسئولان و مردم همت کنند و سودجویان نیز دست از کارهایشان برای ضرر زدن به کشور بردارند، مشکلات حل می شود.

وی بیان کرد: در مذاکراتی که در گذشته با همین دشمن داشتیم، طرف مقابل پیمان خود را شکست؛ فرد مومن از یک سوراخ ۲ بار گزیده نمی شود. یک مرتبه دیدیم دشمن چگونه برخورد می کند، بار دیگر با احتیاط کار می کنیم و با توجه به سوابق آنها مقام معظم رهبری فرمودند صلاح بر این نیست ( در این شرایط)مذاکره انجام شود.

خطیب جمعه کرمان تاکید کرد: مقاومت در برابر ظلم و زورگویی امری منطقی و شرعی است و اگر به سرزمین، ناموس و عقیده کسی تجاوز شد، باید از خود دفاع و ایستادگی کند تا دست این شر را کوتاه کند و اصل مقاومت، شرعی و منطقی است؛ باید ( باید مقابل زورگویان)ایستاد.

حجت لاسلام عربپور گفت: ایران بعد از ۴۶ سال از انقلاب اسلامی و با همه سختی ها، فتنه ها و تحریم های شکننده ایستادگی کرده و باز هم مقاومت می کند؛ دشمن می خواهد این مقاومت را بشکند حتی تحریم دارویی جان تعدادی از افراد را گرفت. دشمن مروت و رحم ندارد، اما ملت ایران مقاومت کرده و باز هم مقاومت می کند.

وی ادامه داد: دشمن می خواهد این مقاومت را در هم بشکند اما در ۲۲ بهمن دیدیم با لطف خداوند و هوشیاری مردم با وجود گلایه هایی که نسبت به مسائل جاری کشور داشتند، پای انقلاب آمدند و به دشمن اعلام کردند ما ایستاده‌ایم.

خطیب جمعه کرمان خاطرنشان کرد: این مقاومت از سوی مردم ایران، لبنان، یمن و عراق بوده و مقاومت باید باشد؛ این حرف اصلی مقاومت و پیروزی هم از آن مقاومت است و این وعده خداوند است.

حجت لاسلام عربپور بیان کرد: مقاومت هر جا باشد، برای دفع شر و ظلم و اعتلای کلمه توحید است و شهدایی همچون سردار سلیمانی، سید حسن نصرالله، هنیه، سنوار و شهدای دیگر مقاومت را در این راه تقدیم کردیم که ایستادگی کردند و در این راه باز هم در راه خودمان و مقاومت ادامه خواهیم داد.

 بگفته وی: تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله با همین شعار است که به دشمن اعلام شود شما مردانی را از جبهه ما می گیرید، اما این مردم سست نمی شوند و اگر شهید در بین مردم نیست، آرمان و راه او در مقاومت تداوم دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت نمایندگان هندبال چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ برتر کشور
راهکاری برای بهبود متابولیسم و کنترل پیش‌دیابت در زنان
آمادگی و انسجام عملیاتی، کلید پاسخ سریع به حوادث است
مسجد حجازی اهواز، قدمگاه ۱۳۰ شهید گرانقدر
افتتاح چندین طرح به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در سیستان وبلوچستان
افتتاح طرح‌های مخابراتی در امیدیه همزمان با دهه فجر+فیلم
اعزام بسیجیان سراب به مناطق عملیاتی جنوب کشور
رشد تولید و توسعه زیر ساخت‌ های کشاورزی نیشابور
پایان مسابقات کشتی خردسالان و نونهالان سمنان
نمایشگاه مستندنگاری« زندگی در جنگ»
همایش بانوان انقلاب در کوهدشت لرستان
عیدی کارکنان دولت ۱۰ میلیون تومان تعیین شد
اجرای پویش ایران همدل در خوزستان+فیلم
بانوی هنرمند محمدیه در نقش کارآفرین
برگزاری جشن انقلاب با حضور دانش آموزان مهابادی
افتتاح ۶۴۹ طرح شهری و دهیاری‌ در لرستان
چهار نشان طلا ارمغان دختران نونهال وزنه بردار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های کشور
پرواز قوی سپید در آسمان انزلی پس از شکست پرسپولیس
تبدیل گاز‌های مشعل به ۱۰۰ میلیون دلار سود در شرکت نفت و گاز مارون
توزیع بیش از ۲ هزار بسته‌های بهداشتی و تشک مواج میان بیماران مددجو در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)