• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۴۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی

انجام عملیات های موفق با مدل های پیشرفته پهپاد مهاجر ۶ و کمان ۱۲

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش گفت: در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش، نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بهره‌گیری از مدل های پیشرفته پهپاد مهاجر ۶ و کمان ۱۲ مأموریت‌های متنوع و پیچیده‌ای را با موفقیت به انجام رساند.

 

انجام عملیات های موفق با مدل های پیشرفته پهپاد مهاجر ۶ و کمان ۱۲

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش گفت: در ادامه برگزاری رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش، نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بهره‌گیری از مدل‌های پیشرفته پهپاد مهاجر ۶ و کمان ۱۲ مأموریت‌های متنوع و پیچیده‌ای را با موفقیت به انجام رساند. این رزمایش که با هدف افزایش آمادگی و توان عملیاتی نیروهای مسلح برگزار شد.

امیر سرتیپ علیرضا شیخ اظهار داشت: پهپادهای مهاجر ۶ و کمان ۱۲ در قالب مأموریت‌های گشت‌زنی، نوار ساحلی را تحت پوشش قرار دادند. این عملیات با هدف شناسایی و رصد هرگونه تهدید احتمالی در مناطق ساحلی انجام شد و اطلاعات حیاتی را برای تصمیم‌گیری‌های تاکتیکی فراهم کرد.

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش در ادامه گفت: پهپادها در این رزمایش در اجرای اقدامات جنگالی مشارکت داشتند. این عملیات شامل شناسایی و هدف‌یابی نقاط استراتژیک در مناطق جنگی بود که با استفاده از قابلیت‌های پیشرفته این پهپادها به خوبی انجام شد.

سرتیپ شیخ تاکید کرد: یکی از نقاط برجسته این رزمایش، پرتاب بمب‌های قائم توسط پهپادها بود. پهپاد کمان ۱۲ با پرتاب بمب قائم و پهپاد مهاجر ۶ با پرتاب بمب قائم ۱، پشتیبانی دقیق و مؤثری را برای سناریوهای رزمی فراهم کردند. این عملیات نشان‌دهنده توانایی بالای پهپادهای ایرانی در انجام مأموریت‌های تهاجمی با دقت بالا بود.

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش اظهار داشت: علاوه بر مأموریت‌های قبلی، پهپاد مهاجر ۶ در فیلمبرداری و عکسبرداری هوایی از منطقه رزمی نیز مشارکت فعال داشت. این عملیات با هدف جمع‌آوری اطلاعات تصویری دقیق از منطقه و پشتیبانی از تصمیم‌گیری‌های تاکتیکی انجام شد. تصاویر و فیلم‌های تهیه‌شده توسط این پهپاد، اطلاعات ارزشمندی را در اختیار فرماندهان قرار داد و به بهبود کارایی عملیات کمک کرد.

سرتیپ شیخ گفت: در ادامه این سناریو پهپاد مهاجر ۶ همچنین در یک حمله ترکیبی علیه یک هدف از پیش تعیین‌شده شرکت داشت. این عملیات با هماهنگی سایر نیروها و تجهیزات انجام شد و نشان‌دهنده توانایی این پهپاد در همکاری با سایر واحدها در سناریوهای پیچیده رزمی بود. مهاجر ۶ با استفاده از تسلیحات پیشرفته خود، نقش مؤثری در نابودی هدف ایفا کرد و توانمندی‌های خود را در عملیات‌های ترکیبی به نمایش گذاشت.

امیر سرتیپ علیرضا شیخ یادآور شد: رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش با مشارکت پهپادهای پیشرفته‌ای مانند کمان ۱۲ و مهاجر ۶ توانمندی‌های نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران را در انجام مأموریت‌های متنوع و پیچیده به‌طور کامل نشان داد. از شبیه‌سازی حملات انتحاری تا عملیات‌های ترکیبی و جمع‌آوری اطلاعات، این پهپادها ثابت کردند که ابزارهای حیاتی برای افزایش توان دفاعی و بازدارندگی کشور هستند.

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش گفت: رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۳ بار دیگر توانمندی‌های پهپادهای پیشرفته نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت؛ مشارکت پهپادهای نهاجا در این رزمایش، نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالای این نیرو در انجام مأموریت‌های پیچیده و متنوع در شرایط مختلف رزمی بود. این موفقیت‌ها گامی مهم در راستای افزایش توان دفاعی و بازدارندگی کشور همچنین تقویت امنیت ملی و آمادگی نیروهای مسلح محسوب می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نخستین شکست تیم هندبال بانوان نفت وگاز گچساران
بازگشت اعضای تیم فوتسال کمتر از ۱۷ سال به ایران
فعالیت ۲۲۵ صلح یار در مساجد کرمان
اطلاعیه خاموشی برق در بهمئی و دنا
کتاب «فقه خبر» امروز رونمایی می‌شود
شهرداری چلیچه در مرحله پلی آف
آلودگی هوا در ۱۲ شهر خوزستان
روزی برای ناشنوایان
تجلیل از ملی پوش آباده‌ای اعزامی به المپیک آسیایی
یک برد ویک تساوی برای نمایندگان کرمان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
صعود شاهین گرداب سفلی به تیم اول گروه A
کاهش تصادفات جاده ای نیازمند فرهنگ سازی است
میدان امیر چخماق یزد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آبان ۱۴۰۴)
آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
نخستین شهید محراب، مرزبان فقاهت و جهاد
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)