• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۴۵۸۸
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
اقتصادی » آب و انرژی

قطع گاز بیش از ۵ هزار باغ ویلا در استان تهران به دلیل مصرف بی‌رویه

علیرضا اعوانی مدیرعامل شرکت گاز استان تهران گفت: گاز بیش از ۵ هزار باغ ویلا در استان تهران به دلیل مصرف بی‌رویه گاز و رعایت نکردن الگو‌های مصرف،قطع شد.

 

***قطع گاز بیش از ۵ هزار باغ ویلا در استان تهران به دلیل مصرف بی‌رویه گاز /// اختصاصی خبرنگار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما علیرضا اعوانی مدیر عامل گاز استان تهران در نشست خبری امروز سه شنبه ۷ اسفند به بررسی وضعیت مصرف گاز در استان تهران در فصل زمستان پرداخت.  اعوانی اعلام کرد که استان تهران با داشتن ۱۱ درصد از کل مصرف گاز کشور، نقش بسیار مهمی در توزیع گاز کشور دارد.

وی اشاره کرد که شرکت گاز استان تهران با بهره‌مندی از ۲۴ هزار کیلومتر شبکه توزیع گاز، قادر است تا گاز را به تمامی مناطق استان منتقل کند و خدمات خود را به بیش از ۴ میلیون مشترک ارائه دهد. در این استان، بیش از یک میلیون علامت گاز نصب شده است که به‌عنوان ابزار‌های ایمنی برای شناسایی و نظارت بر وضعیت شبکه گاز در سطح استان به کار می‌روند.

 اعوانی گفت: تنها ۰.۴ درصد از جمعیت استان تهران از گاز طبیعی بی‌بهره هستند و تلاش‌های مستمر برای گازرسانی به این مناطق ادامه دارد. ایشان همچنین گفتند که به‌طور میانگین، سالانه ۲۶ میلیارد مترمکعب گاز در استان تهران مصرف می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان تهران در این نشست تأکید کرد که ۴۵ ایستگاه تقویت فشار گاز در تهران وجود دارد که نقش کلیدی در مدیریت فشار گاز و توزیع آن دارند. همچنین، شرکت گاز استان تهران مسئول انتقال گاز به مناطق مختلف استان است و فشار گاز پس از ایستگاه‌های تقویت فشار CGS به ایستگاه‌های درون شهری منتقل می‌شود و از آنجا به‌طور مستقیم به درب منازل مشترکان می‌رسد.

اعوانی افزود که امسال نسبت به سال گذشته، برودت هوا بیشتر بوده و این امر منجر به افزایش ۴۳ درصدی مصرف گاز از ابتدای آبان ماه تا کنون در استان تهران شده است. همچنین، به‌طور کلی، مصرف گاز در استان تهران امسال نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است.

وی در ادامه اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، میزان مصرف گاز استان تهران به ۱۱۱ میلیون مترمکعب رسید که از این میزان، ۶۵ میلیون مترمکعب در شهر تهران و ۳۹ میلیون مترمکعب آن متعلق به شهرستان‌های استان تهران بود.

اعوانی همچنین تأکید کرد که خوشبختانه در سال جاری هیچ‌گونه قطعی گازی در استان تهران گزارش نشده است، که این موفقیت به دلیل تلاش‌های مستمر و بهینه‌سازی شبکه گازرسانی بوده است.

وی همچنین اشاره کرد که ۹۲ درصد از کل مصرف گاز کشور در بخش‌های خانگی، تجاری و صنعتی مصرف شده است، که نشان‌دهنده اهمیت این بخش‌ها در تأمین نیاز‌های گازی کشور است.

 اعوانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اقدامات ویژه شرکت گاز استان تهران برای بهبود خدمات و افزایش بهره‌وری اشاره کرد. از جمله این اقدامات می‌توان به بهینه‌سازی شبکه گازرسانی، توسعه ایستگاه‌های تقویت فشار، افزایش ظرفیت انبار‌های گاز و همچنین ایجاد سیستم‌های هوشمند برای نظارت بر وضعیت شبکه اشاره کرد.

در ادامه، اعوانی به اولین اقدام اورژانسی شرکت گاز استان تهران برای ورود به فصل سرما اشاره کرد و گفت که اولین اقدام، آماده‌سازی و تقویت ایستگاه‌های تقویت فشار گاز بود. این اقدامات به‌منظور تأمین فشار مناسب گاز در روز‌های سرد سال و جلوگیری از هرگونه قطعی احتمالی در شبکه گازرسانی انجام شد. همچنین اقدام بعدی شرکت گاز، انجام برنامه‌های تبلیغاتی و فرهنگ‌سازی برای مدیریت مصرف گاز بوده است. این اقدامات با هدف آگاهی‌رسانی به مردم درباره مصرف بهینه گاز و کاهش هدررفت انرژی در فصل‌های سرد سال انجام می‌شود.

اعوانی همچنین افزود که اقدامات بعدی شامل بازدارندگی و مدیریت مصرف گاز است. در این راستا، اعمال محدودیت‌های مصرفی برای مشترکانی که مصرف بالایی دارند و همچنین اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از اتلاف انرژی در دستور کار قرار دارد.

ایشان در پایان سخنان خود بر مسئولیت توزیع گاز در استان تهران تأکید کرد و گفت که شرکت گاز استان تهران مسئول توزیع گاز در سطح استان است و نقش کلیدی در انتقال گاز از خطوط اصلی به مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و نیروگاهی ایفا می‌کند.

اعوانی همچنین اشاره کرد که با همت بالا و حمایت‌های وزارت نفت، بالاترین میزان تولید گاز در تاریخ کشور محقق شده است. این دستاورد کمک شایانی به تأمین نیاز‌های گاز استان تهران و سایر نقاط کشور در روز‌های پربازده سرد سال کرده است.

ایشان همچنین تأکید کرد که سالانه برای نگهداشت تاسیسات گازرسانی، طبق استاندارد‌های تعیین‌شده، اقدامات لازم انجام می‌شود. این اقدامات شامل تعمیر و نگهداری ایستگاه‌ها، خطوط لوله و سایر تجهیزات مرتبط با شبکه گازرسانی است تا از عملکرد بهینه و ایمن سیستم گازرسانی در طول سال‌های آتی اطمینان حاصل شود.

اعوانی در پایان اعلام کردند که به‌منظور مدیریت مصرف گاز، بیش از ۲۸ میلیون پیامک به همشهریان تهرانی ارسال شده است. این پیامک‌ها با هدف آگاهی‌رسانی و تشویق مردم به مصرف بهینه گاز در فصول سرد سال ارسال شده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
فعالیت ۴۱ جایگاه سوخت در زنجان
تماشای تن خشکیده و نفس‌های پایانی سد کمال صالح در فصل بارش
حضور ایران در هشتمین نمایشگاه واردات شانگهای
حمایت از صنایع معدنی مهاباد با کمک ۳۰۰ میلیارد تومانی وزارت صمت
اهدای دو دستگاه دیالیز به بیمارستان شهید صدوقی
تصادف با تیر چراغ برق جان ۲ نفر در خرم آباد را گرفت
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
آغاز پیاده‌سازی سامانه یکپارچه تبادل داده در شهرداری شهرکرد
تمدید مهلت ثبت‌نام در رویداد جوانی جمعیت زنجان
حمایت از مشاغل خانگی در اولویت شهرستان اردستان
یادواره شهدای دانش آموز و شهید برشنورد در صومعه سرا
خانواده و محله محوری، از رویکردهای مراکز مثبت زندگی
مرکز نور در مسیر دستیابی به دستیار جامع علوم اسلامی
کشف احشام فاقد مجوز در میامی
مسابقات قهرمانی کشور قایقرانی آب‌های آرام بانوان
دوگانه‌سوز شدن بیش از ۲۰ درصد نانوایی‌های لرستان
نام‌نویسی ۱۷۷ هزار نفر در مسابقات قرآن و عترت بسیج در خوزستان
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی مردان والیبال ایران در گام نخست
نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در تاجیکستان برگزار می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
لزوم اجرای روش های نوین در دامداری ها
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش های نوین در دامداری ها  (۱ نظر)